دوستان این دو شماره رو داشته باشید
دفتر نظارت بر سرويس هاي فناوري اطلاعات : 8812676, 88112584
من امروز دیر تماس گرفتم مث اینکه الان کسی نیست .. فردا اگه اول وقت تونستید تماس بگیرید
دوستان این دو شماره رو داشته باشید
دفتر نظارت بر سرويس هاي فناوري اطلاعات : 8812676, 88112584
من امروز دیر تماس گرفتم مث اینکه الان کسی نیست .. فردا اگه اول وقت تونستید تماس بگیرید
شما رو که رسما دیگه نابود کردمن دقیقا بر عکس شما هستم یعنی 11 ماه دانلود کردم 1 ماهش مونده حالم بد جوری گرفته ! دیگه وای بحال شما .من واقعا تمام تلاشم رو کردم هر جایی شد زنگ زدم شکایت هم پر کردم و تا تونستم اطلاع رسانی کردم شما هم باید اطلاع رسانی کنی و لینک بدی برن حقشون رو بگیرن .خیلی ها نمیدونن میشه شکایت کرد و واقعا حق شما نیست چون شما بخاطر دانلود رایگان 2تا8 رفتی طرح رو خریدی . یعنی کلاه برداری هست دیگه یا بهتر بگم دزدی چون برفرض شما تو این یک سال میتونستی حدود 700 گیگ دانلود کنی الان شده 50 گیگ . دقیق حساب نکردم ولی تو همین مایه میشه
بالاخره یک سایت خبری حاضر شد این خبر رو منتشر کنه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه باید تا می تونیم راجع به این موضوع اطلاع رسانی کنیم. باید جوری بشه که کسی سراغ مبین نت نره و حداقل بقیه تویه باتلاق مبین نت گرفتار نشن.
اینجا کسی نیست اشتراک دو ساله رو تازه گرفته باشه؟ جدی میخوام ببینم الان وضعیت حس و حالش چطوره؟ توی ایران اکانت اینترنت بیشتر از ۶ ماه گرفتن ریسک هست، چون اصلاً به شرکتهای اینترنتی نمیشه اعتماد کرد.
ایول خیلی خوب شد .. اگه کاری کنیم سایت های خبری دیگه هم این موضوع رو نشر بدهند خیلی عالی میشه ... اگه کسی آشنایی چیزی سراغ داره لطفا این کارو انجام بده خیلی تاثیر داره.
دزدی های مبین نت که حد و حصر نداره !!!
اینترنت یک ماهه گرفتیم 29 روز شارژ می کنند. این عکس رو امروز از صفحه مشترکین گرفتم.شروع طرح یک ماهه 25 بهمن است ولی 24 اسفند پایان اون اعلام شده.
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
با سلام به همه دوستان
من خيلي وقت بود به اينجا سر نزده بودم
اخبار مبين نت و هم امشب فهميدم
تو وبلاگش نوشته بود
نظرات بچه ها رو که ميخوندم واقعا حسابي ناراحت شدم
مخصوصا اون عزيزاني که طرح 6 ماهه فعال کردن
بدجور جوش آوردم و زنگ زدم مبين نت
بخدا هرچي از دهنم در اومد گفتم
آخرشم گفتم واسه ماه بعد فعال نميکنم و مودمم ريز ريزش ميکنم
اما طرف داشت واسه خودش شر و ور ميگفت که اين تغييرات واسه رفاه حال بقيست
گفتم بله حتما واسه دزدي بهتره
دوستاي گلم بخدا بهترين کار ميدونيد چيه ؟؟
حتي از شکايتم به نظرم بهتر جواب ميده
بهترين کار فعااااااااااااااااااااااا ااال نکردن هيچ طرحي واسه ماه بعد هست
بخدا هيچيمون نميشه اگه ماه بعد اينترنت پر سرعت (مثلا ) نداشته باشيم
ما خونمون حتي خط تلفن هم نداريم که بخام برم سراغ adsl
مخابرات هم رفتم و گفتن محدوده شما کلا adsl نداره
بخدا قول ميدم ماه بعد فعال نکنم و با gprs ايرانسل بسازم
فک کنم ديگه کلا خداحافظ مبين نت
من خودم خ اهل دانلود سريال هستم اما ديگه وقتي کارد به استخوان برسه به درک و بيخيال سريال ها
ميدونم با يکي دو نفر درست نميشه اما بايد از يه جايي شروع کرد
ماه بعد مطمعن باشيد فعال نميکنم
حتي اگه موقع عيدم بخواد اين گند کارياشو جمع کنه و وعده هاي خوب بده بازم گولشو نميخورم
خداحافظ مبين نت
به ارزوي اون روز که خبر 20:30 بگه مبين هشتاد درصد کاربراي خانگيش و از دست داد و شرکت ها هم سراغش نميرن و در آستانه ورشکستگي قرار گرفته
هر چند ميدونم محاله اما بالاخره ارزو که عيب نيست
الهيييييييييييييييي امين
لطفا شکایت کنید . ما اینجا یک جمع دوستانه محدود هستیم . اتحادی هم باشه تعدادمون کمه از طرفی یکی طرحش ممکنه ۵ ماه دیگه یکی ۱۱ ماه دیگه یکی ۲ ماه دیگه و ... تموم بشه بهترین راحش شکایت هست به همین ۲ لینکی که زیر نوشتم و همینطور اطلاع رسانی به بقیه که اونا هم شکایت کنن. قبلا هم گفتم خیلی ها نمیدونن میشه شکایت کرد .
این چیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)