تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2036 از 3195 اولاول ... 1036153619361986202620322033203420352036203720382039204020462086213625363036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,351 به 20,360 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

داره خودمونی میشه mehrdadmatin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

نه دوست عزیز با همه بازیها این مساله هست....... بعضی بازیهارم چند بار درو بازو بسته میکنی اجرا میشه مشکل چیه؟![/QUOTE]

کلا بازیهایی که تو بازار هست خیلی هاشون بصورت فله ای و با سرعت بالا و روی دیسکهای کم کیفیت رایت شدن و دلیل اینکه می بینین بعضی وقتها باید چند بار سی دی رو در بیاری دوباره بندازی هم همینه. من خودم هم قبل از اینکه یه جای خوب پیدا کنم که خودش بازیها رو روی دی وی دی با کیفیت رایت می کرد ، همین مشکل رو داشتم ولی از وقتی از اونجا بازی می خرم به هیچ وجه این مشکل رو نداشتم

2. این کاربر از mehrdadmatin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

ک
    لا بازیهایی که تو بازار هست خیلی هاشون بصورت فله ای و با سرعت بالا و روی دیسکهای کم کیفیت رایت شدن و دلیل اینکه می بینین بعضی وقتها باید چند بار سی دی رو در بیاری دوباره بندازی هم همینه. من خودم هم قبل از اینکه یه جای خوب پیدا کنم که خودش بازیها رو روی دی وی دی با کیفیت رایت می کرد ، همین مشکل رو داشتم ولی از وقتی از اونجا بازی می خرم به هیچ وجه این مشکل رو نداشتم
    [/QUOTE]

آخه یعنی 50 تا بازی همش فله ای رایت شده؟ من مطمعنم که از خوده
    درایوه . بقیه دوستان نظری ندارن..فقط نگین از رایت وبازیو این حرفا چون دیگه بازی نقره ای که رایتش بد نیست که؟!

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

کسانی که لایو هستن لطفا گیمر تگشون رو بدن
    سلام
    مگه الان میشه رفت لایو. ؟؟ جان من یه آمار از لایو بده ببینیم چه خبره ؟ ما که هنوز جرات نکردیم بریم با وجود ریختن فریم ویر جدید.
    راستی من امروز سه چراغ قرمز رو برای اولین بار دیدم. ولی خوشبختانه مشکل خاصی نبود ( اشکال از برق بود که دچار نوسان شد ) دیدم سه چراغ داره میزنه اونم قرمز منم با کمال پر رویی یه ریست کردم نشستم ادامه بازی. نمی دونید چه حالی میده اساسین مخصوصا الان که بازی تموم شده و دارم شهر رو میسازم.
    این گیمر تگ منه تو لایو :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

درایوه . بقیه دوستان نظری ندارن..فقط نگین از رایت وبازیو این حرفا چون دیگه بازی نقره ای که رایتش بد نیست که؟![/QUOTE]

سلام
    میگم احتمالا درایوتون سامسونگ نیست؟ راستش من از ایکس باکس سر رشته ی خاصی ندارم. اما خوراکم کامپیوتره . معمولا درایو های سامسونگ قبلا مشکلی که داشتن این بود که وقتی دی وی دی میزاشتی داخل نمی خوند و اونو پرت میکرد بیرون باید این کارو چند بار انجام میدادی تا شاید بخونه اونم تازه وقتی میخوند ممکن بود وسط کار بده بیرون. این مشکل برای سامسونگ زیاد پیش میاد همین الانشوم بدترین درایو ها سامسونگه چون نسبت به بقیه درایو ها زودتر ( دقت کنید میگم زودتر یعنی همه دچار مشکل میشن ) دچار هنگ در میشه یعنی اینکه در نمیاد بیرون و یا دی وی دی رو نمی خونه و پرت میکنه. اما در مورد کنسول نمی دونم که دقیقا چی شده اما احتمال بسیار زیاد حدود 80 درصد از درایوه که دچار مشکل شده اما اگه در این بین ارور میده و دستوری میده ممکنه مشکل نرم افزاری باشه.

6. این کاربر از mosolim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    شهریار

پيش فرض

سلام
    مگه الان میشه رفت لایو. ؟؟ جان من یه آمار از لایو بده ببینیم چه خبره ؟ ما که هنوز جرات نکردیم بریم با وجود ریختن فریم ویر جدید.
    راستی من امروز سه چراغ قرمز رو برای اولین بار دیدم. ولی خوشبختانه مشکل خاصی نبود ( اشکال از برق بود که دچار نوسان شد ) دیدم سه چراغ داره میزنه اونم قرمز منم با کمال پر رویی یه ریست کردم نشستم ادامه بازی. نمی دونید چه حالی میده اساسین مخصوصا الان که بازی تموم شده و دارم شهر رو میسازم.
    کد:

سلام...

ما که 24 ساعته توی لایو میچرخیم

توصیه میکنم یه محافظ خوب برای کنسول بخری چون توی دراز مدت این سه چراغ ها کار دستت میده.

یا حق

8. این کاربر از Quantum2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام...

ما که 24 ساعته توی لایو میچرخیم

توصیه میکنم یه محافظ خوب برای کنسول بخری چون توی دراز مدت این سه چراغ ها کار دستت میده.

یا حق
    سلام

مرسی .

منم لایو میرم اما بازی نمیزارم که لایو و مولتی بازی کنم. مشکل من با مولتی زدنه. مثلا الان میتونم برم کال اف مولتی بزنم (COD:BO ) ؟؟؟؟؟؟
    در مورد توصیتون ممنون . اتفاقا الان داشتم فکرشو میکردم که اگه چند بار دیگه همچین اتفاقی بیوفته چی میشه ؟ برق دیگه . ماشاا... سیستم برق رسانی ما به حدی پیشرفتس که هر لحظه احتمال نوسان هست. حق با شماست باید محافظ بگیرم.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام

میشه با به این سوال من بعد از 9 روز جواب بدین :

کد:
    کد:
    بازی هایی که قبل از اومدن ap2.5 میشد باهاشون رفت live (یعنی stealth patch) . الان که LT+ رو ریختم میتونم دوباره برم لایو و بازی کنم ؟
    assassins و NFS چی ؟ (واسه +LT پچ شدن و همونطور که گفتم LT+ هم دارم)
    سلام
    ببینید اگه کلا مشکل لایو حل شده باشه منظورم بن ویو هستش . همه بازی رو میشه رفت لایو چه قبل ap 2.5 و چه بعدش . البته این وسط اساسین رو نمی شه لایو زد چون ظاهرا یه قفل امینیتی ویژه داره که با وجود پچ بودن و lt+ بازم خطر بن شدن وجود داره. البته بگم که من هنوز خودم لایو بازی نکردم چون مطمئن نیستم که مایکرو سافت بیخیال کپی خور شده ها شده باشه.

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

درایوه . بقیه دوستان نظری ندارن..فقط نگین از رایت وبازیو این حرفا چون دیگه بازی نقره ای که رایتش بد نیست که؟!
    سلام
    میگم احتمالا درایوتون سامسونگ نیست؟ راستش من از ایکس باکس سر رشته ی خاصی ندارم. اما خوراکم کامپیوتره . معمولا درایو های سامسونگ قبلا مشکلی که داشتن این بود که وقتی دی وی دی میزاشتی داخل نمی خوند و اونو پرت میکرد بیرون باید این کارو چند بار انجام میدادی تا شاید بخونه اونم تازه وقتی میخوند ممکن بود وسط کار بده بیرون. این مشکل برای سامسونگ زیاد پیش میاد همین الانشوم بدترین درایو ها سامسونگه چون نسبت به بقیه درایو ها زودتر ( دقت کنید میگم زودتر یعنی همه دچار مشکل میشن ) دچار هنگ در میشه یعنی اینکه در نمیاد بیرون و یا دی وی دی رو نمی خونه و پرت میکنه. اما در مورد کنسول نمی دونم که دقیقا چی شده اما احتمال بسیار زیاد حدود 80 درصد از درایوه که دچار مشکل شده اما اگه در این بین ارور میده و دستوری میده ممکنه مشکل نرم افزاری باشه.[/QUOTE]

راستیتش مال خودم نیست و خودم هنوز ندارم واسه رفیقمه گفتم اگه چند تا بازی بزارم داخل دستگاه از صدای دستگاه متوجه میشم مشکلش چی هست ...موقعی که بازی میزارم دوبار صدای خواندن میده به صورت سریع
    و بعد ارور open try ..از جاهایی شنیدم باید لنز تنظیم بشه.....ولی با نظر شما موافقم که نرم افزاریه
    چون بازی با تاخیر پیام نمیده و سریع ارور رو میده.راستی موقعی که بازی داخل دستگاه نباشه و در رو ببندی در قفل میشه!

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

سلام
    من همین امروز آپدیت کردم و یه ضرب هم تو لایو بودم ! به نظر میاد مشکلی نیست چون حتا آپدیت جدید رو به صورت آنلاین انجام دادم و مشکلی پیش نیومد
    البته بازی هایی که تو دستگاه گذاشتم رو با abgx 1.0.5 چک کرده بودم

13. 2 کاربر از ali_ranger22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AC_POP's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

سلام ... کپی خور شده .. اسلیم باید بهتر باشه ولی باید صبر کرد تا امتحانش رو پس بده........

آرکید رو چند ساله خریدی ؟ چون xbox 360 های جاسپر سه چراغ نمیشن
    سلام .کپی خور شده ؟؟؟!!!!!! یعنی الان بریم تو بازار بخوایم می دن و مثل همین ایکس باکس های مدل قبل گیم های کپی رو اجرا میکنه ؟
    در ضمن اون اوایل که اومده بود قیمتش 600000 تومن بود حالا هم همونه ؟
    آرکید رو عرض کنم خدمتت که من خرداد ماه سال 88 گرفتم فروردین 89 (بعنوان عیدی ) خراب شد .
    البته باید گفت که آرکید من فالکون بود (نا کس ها بهم قالب کرده بودن . گفته بودن فالکون بهتره و حتی 30 تومن گرون تر از جاسپر هم فروختنش) . ایکس باکس من هم 3 چراغه نشده بود . تک چراغه شده بود که یادم نیست شماره ارور چند بود فقط یادمه که در مورد گرم شدن GPU بود .یعنی اگه الان من برم جاسپر بگیرم دیگه نمی سوزه؟امکان نداره.
    آهان راستی یه چیزی.این خریدن فن و پنکه واسه ایکس باکس که به پشت وصل میشه چقدر تاثیر داره ؟
    اگه جاسپر نمیسوزه چرا تو انجمن های سایت های دیگه انواع روش های کولینگ رو یاد دادن ؟؟
    ممنون از جوابت داداشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •