اخه خوشبختانه نصابسایت محلمون همسایه پاینمون هست میگه خودم ارتقا دادم 500تاکاربرم کشش داره.ولی نصف شب فقط6تا8تا4مگ راحت میگیرم اخه مگه 2تا4 500 نفر دانلود می کنن؟
اخه خوشبختانه نصابسایت محلمون همسایه پاینمون هست میگه خودم ارتقا دادم 500تاکاربرم کشش داره.ولی نصف شب فقط6تا8تا4مگ راحت میگیرم اخه مگه 2تا4 500 نفر دانلود می کنن؟
همراه اول گفته مودم های 4g اش فقطرویسیم کارت هایخودشکار میکنه، بلوف زده یا واقعا اختصاصی اش کرن؟
کسی تجریه داره؟
مودم ایرانسل چطور؟ سیم کارت همراه اول توش بذاری کار میکنه؟
بهشون بگو؛شما راست ميگيد.[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
دوست عزيز شما براحتي ميتونيد تمام مودم و روتر هاي هوواي را آنلاك كنيد.
اونE5172 كه به اصطلاح شاخ همراه اول است و در كمتر از ٢٠ثانيه ميتونيد آنلاكش كنيد و مابقي كه جاي خود داره.
من با بدبختی به پشتیبانی فهموندم مشکلمرو یه کد پیگیری داد کجا باید بزنم؟
میگه حداقل5مگ سرعت باید داشته باشیمن 4مگ تا حالا بشتر ندیدم اونم یه لحظه
فک کنم الان اون همسایمون میاد میگه نمی دونم کدوم......شکایت ثبت کرده من باید برم سایت و چک کنم![]()
دوستان من میخوام از این 3g و 4g ایرانول استفاده کنم باید حتما از مودم های خودش بخرم یا فرقی نمی کنه مارک های دیگه هم جواب میده ؟
فورجی ایرانسل
محتوای مخفی: 4G on Bandar Abbas
تفاوتی نداره از بازار هم مودم تهیه کنید جواب میده.
دو طرح و همزمان میشه داشت ؟ مثلا من یه دونه طرح 30 گیگ (60000 تومان) رو فعال کنم و همزمان برای دانلود هم طرح 5 گیگ (6 صبح تا 12 ظهر) داشته باشم. ممکنه ؟
Last edited by peymanmo; 11-04-2016 at 14:29.
بله می توانید، و در ساعت 6 تا 12 از بسته سه تومنی کم می کنه، من خودم از این ترکیب زیاد استفاده کردم
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
بله ميشه دوست من
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)