حاجی از این شاتلی ها هرکاری بر میاد
با احترام
تیم مدیریت انجمن
حاجی از این شاتلی ها هرکاری بر میاد
تازه داره بهشون دو برابر سرعت میده ، بازم مشکل دارن!
آره دو شبه که برای ما هم خیلی خوب شده
البته خوب که بود ، بهتر شده!
مگه اون زمانی که سرعت شما بالا بود ،برای ما اکوها از این آرزوها میکردید؟؟
ایشون میگه پشتیبانی گفته 1 هفتست به ما دستور دادن ، بعد پشتیبانی نفرمودن که چرا 1 یا 2 ماهی هست که بعضی شبا سرعت به بیت میرسه؟؟
بچه های شرکت دارن رایزنی میکنن اگه میشه این مقدار به چند بیت بر ثانیه برسه!
بابا شماها چقدر زود باورید!
در مورد پایین اومدن سرعت آرت ها ، سوال اینه که چرا آی اس پی ها دیگه این کارو نکردن؟؟
Last edited by Mahdi.p30; 30-05-2010 at 18:22.
چند وقته از شاتل سرویس دارید؟؟؟ من این عید سال سومم بود توی این سه سال (البته دو سال اول دانلود شبانه نداشت) هیچ افت سرعت و هیچ پینگ بالایی نداشتم حتی تا اوایل زمستون امسال هم (که 128 ها 512 شده بودن) خوب بود ولی وقتی که تعداد مشتری ها زیاد شد و سرعت ها هم بالا موند افت سرعت کم کم محسوس شد تا جایی که به حد افتضاح رسید!! حدودا از همون موقعی که ارتی ها هم 1 مگ شدند! خوب الان به نظر شما این استدلال غلطیه؟؟؟
1 سوال
شما تو شانل کار نمیکنی؟آخه جوابت مثه پشتیبانی بود
اونا خودشون اینکارو میکنن یعنی سرعت رو لیمیت میکنن بعد میگن پهنای باند نداریم
انقد بهم زور داره وقتی زنگ میزنی میگن شما آرت 1 گرفتی مکس سرعتت 16 باید باشه
یکی نیس بگه مرد حسابی این 28 تومنو بدیم Comcast بیشتر از 16 برابر این گیرمون میاد
کاشکی همین فردا درست شه من پینگ میخوام!
اقا جریان این پیغام شاتل چیه ؟
یعنی ماها که 1 ماهه میگیرم هیچ دیگه ؟
مشترك گرامي،
از آن جايي كه فراهم آوردن رضايت مشتريان يكي از مهمترين اهداف گروه شركتهاي شاتل محسوب ميشود، علاقهمنديم به اطلاع برسانيم با هدف بسترسازي براي استفاده همگان از اينترنت پرسرعت از سويي و جلب رضايت هر چه بيشتر مشتريان، ترافيك سرويسهاي اقتصادي (اكو) از تاريخ 10 خرداد ماه به صورت زير افزايش خواهد يافت:
سرويسهاي سهماهه: 6 گيگ
سرويسها شش ماهه: 10 گيگ
سرويسهاي يك ساله: 15 گيگ
گفتتيست، اين موضوع ،شامل مشتريان شهرهاي اردبيل، آمل، اهواز، اصفهان، بابل، بافت، بردسير، بم، بيرجند، پاكدشت، تهران، تبريز، دزفول، دماوند، دهاقان، رفسنجان، زاهدان، ساري، ساوه، سمنان، شاهرود، شهررضا، شيراز، فولادشهر، فيروكوه، قزوين، قم، كاشان، كرمان، كرج، كرمانشاه، كوهپايه، مراغه، مرند، مشهد، ميبد، ورامين خواهد بود.
اميدواريم همچون هميشه، ارايهي سرويس با بهترين كيفيت ممكن به شما مشتريان عزيز، يكي از افتخارات ما محسوب شود.
گروه شرکت های شاتل
![]()
Last edited by pedram_sad; 30-05-2010 at 18:40.
الان زنگ زدم به پشتیبانی
میگفت این سرعت بالایی که چند ماه ارائه شده بود حالت Offer داشته از سمت شاتل.
گفتم احتمالش هست دوباره بره بالا؟
گفت اینا تصمیمات مدیریتی هستش و ما خودمون 24 تا 48 ساعت قبلش در جریان قرار میگیریم و نظرش این بود که به خاطر رقابت با جاهای دیگه، اگر وضعیت اینترنت مابقی مثل اینترنت مخابرات، بهبود داده بشه، مسلماً شاتل هم به نوعی Offer میده. مثلاً سرعت ها رو میبره بالا یا ترافیک حجمی رو زیاد میکنه.
اصلاً تغییرش نده.
سرعت دان و آپتم خوبه.
میای ابروشو درست کنی یه دفعه میبینی چشش از کاسه دراومد.
چند وقته از شاتل سرویس دارید؟؟؟ من این عید سال سومم بود توی این سه سال (البته دو سال اول دانلود شبانه نداشت) هیچ افت سرعت و هیچ پینگ بالایی نداشتم حتی تا اوایل زمستون امسال هم (که 128 ها 512 شده بودن) خوب بود ولی وقتی که تعداد مشتری ها زیاد شد و سرعت ها هم بالا موند افت سرعت کم کم محسوس شد تا جایی که به حد افتضاح رسید!! حدودا از همون موقعی که ارتی ها هم 1 مگ شدند! خوب الان به نظر شما این استدلال غلطیه؟؟؟
3 4 سال دوست عزیز که داره میره تو 5سال![]()
![]()
فک کنم از پیشتازان شاتلی توی این تاپیک باشم
![]()
قبلش و یه مدت در میانش هم داتک
فک کنم به اندازه کافی باشه دیگه
نه عزیز غلط نیستش منطقی به نظر میرسه
ولی برای من هم که آرت هومی بودم اینطوری نبود که مثلا از 10 برسم به 5 بعد به 0 یه دفعه توی یک شب سرعت معقولی که همیشه بود شد 0 !!!!!!!!!! پس من نمیتونم قبول کنم که از مشتری بوده مگه میشه مثلا توی چند ماه مشتری چند تا بگیره همش بعد توی یک روز یه دفعه 10000 تا مشتری هاش زیاد شن !!!!! دلیل دیگه ای غیر از این داره
![]()
البته این تعدد مشتری منطقی هست ولی من برای سرویس قبلیم نمیتونم بپذیرمش
![]()
( البته کلا منظور من فقط 6ساعت شب هست توی روز که همیشه سرعتم خدا رو شکر درست بوده
)
امروز واسه من 1 ساعت قطع بود البته قبلشو نمیدونم ولی از وقتی که من سیستم رو روشن کردم تا یک ساعت نتونستم کانکت بشم!!!! برای من بی سابقه بود ... هر دم از این باغ ....
یکی از دوستام eco 128 دان استریمش رو 588 هستشمن که art 128 دارم دان استریمم 288 . هیییییییییییییی
![]()
di چیز خدمت شما عرض شود. حتما و حتما زمانی که اینترنت خوتون رو تمدید می کنید میزان مصرف درج شده و شارژ شده رو چک کنید. به سادگی مقداری از 3 گیگ یا غیره رو از شما کم می کنند و جزو مصرف شما در نظر می گیرند.
هم اکنون 72 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 72 مهمان)