تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2035 از 4751 اولاول ... 1035153519351985202520312032203320342035203620372038203920452085213525353035 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,341 به 20,350 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه baghozi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دقیقا منم همین مشکل رو داشتم
    از پشتیبانی شهرمون که سوال کردم گفت توی هر مرکز فقط واسه 2 یا 3 نفر این مشکل ایجاد شده
    ما هم دلیلش رو نمیدونیم . الان از تهران هم پرسیدم میگه مشکل فنی بود
    میگم نامسلمون میدونم فنی بوده میگم چرا توی یه مرکز با این عظمت قثط 2 یا 3 نفر
    هیچی نگفت . مشکوک شدم نکنه کنترل منترل میکنن . لول

میگم به نظرتون با چیر پی ان که وصل بشی اینا میتونن بفهمن ؟ نه زمانی که توی خود سایت شاتل میریا

زمانی که اصلا داری وب گردی میکنی اونا میتونن امار یوزرهایی که با چیز پی ان هستن رو در بیارن ؟
    حاجی از این شاتلی ها هرکاری بر میاد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

شما ها همگی شدید 256 ؟؟
    میگم من دیشب 1 گیگ دانلود داشتم !! خودم هم تعجب کرده بودم !!!
    آخه سرعت من خیلی خراب بود ولی از وقتی شما ها رو کردن 256 مال من خیلی خوب شده
    کاشکی شما ها همینطوری بمونید
    تازه داره بهشون دو برابر سرعت میده ، بازم مشکل دارن!
    آره دو شبه که برای ما هم خیلی خوب شده
    البته خوب که بود ، بهتر شده!
    هميشه آرزوي خوب كن. مثلاً بگو كاشكي هم سرعت من زياد بشه هم شما
    مگه اون زمانی که سرعت شما بالا بود ،برای ما اکوها از این آرزوها میکردید؟؟
    یعنی چی؟
    یعنی تا 2 ماهه دیگه درست میشه؟
    ایشون میگه پشتیبانی گفته 1 هفتست به ما دستور دادن ، بعد پشتیبانی نفرمودن که چرا 1 یا 2 ماهی هست که بعضی شبا سرعت به بیت میرسه؟؟
    بچه های شرکت دارن رایزنی میکنن اگه میشه این مقدار به چند بیت بر ثانیه برسه!
    بابا شماها چقدر زود باورید!
    در مورد پایین اومدن سرعت آرت ها ، سوال اینه که چرا آی اس پی ها دیگه این کارو نکردن؟؟
    Last edited by Mahdi.p30; 30-05-2010 at 18:22.

3. این کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Hessam_7800gtx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    BlackWater Park

پيش فرض

چه حرف جالبی =))))))))))))))))))))))

واقعا خیلی جالب بود =))))))))))))))))))))))))))))))))))

یعنی وقتی 7 8 ماه سرعت رو بالا میبرن بعد چنین بازه زمانی شبا سرعتا کم میشه =)))))))))))

استدلال شما از این حرفتون چیه ؟؟
    چند وقته از شاتل سرویس دارید؟؟؟ من این عید سال سومم بود توی این سه سال (البته دو سال اول دانلود شبانه نداشت) هیچ افت سرعت و هیچ پینگ بالایی نداشتم حتی تا اوایل زمستون امسال هم (که 128 ها 512 شده بودن) خوب بود ولی وقتی که تعداد مشتری ها زیاد شد و سرعت ها هم بالا موند افت سرعت کم کم محسوس شد تا جایی که به حد افتضاح رسید!! حدودا از همون موقعی که ارتی ها هم 1 مگ شدند! خوب الان به نظر شما این استدلال غلطیه؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

نه ندارن یادتون نیست همین چند خفته پیش همه غر میزدید که چرا دانلود شبانم خرابه و چرا افت سرعت دارم و چرا و.... واسه همین بود که سرعت ها رو زیادی بالا بردن!!
    1 سوال
    شما تو شانل کار نمیکنی؟ آخه جوابت مثه پشتیبانی بود
    اونا خودشون اینکارو میکنن یعنی سرعت رو لیمیت میکنن بعد میگن پهنای باند نداریم
    انقد بهم زور داره وقتی زنگ میزنی میگن شما آرت 1 گرفتی مکس سرعتت 16 باید باشه
    یکی نیس بگه مرد حسابی این 28 تومنو بدیم Comcast بیشتر از 16 برابر این گیرمون میاد
    کاشکی همین فردا درست شه من پینگ میخوام!

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

اقا جریان این پیغام شاتل چیه ؟

مشترك گرامي،

از آن جايي كه فراهم آوردن رضايت مشتريان يكي از مهم‌ترين اهداف گروه شركت‌هاي شاتل محسوب مي‌شود، علاقه‌منديم به اطلاع برسانيم با هدف بسترسازي براي استفاده همگان از اينترنت پرسرعت از سويي و جلب رضايت هر چه بيشتر مشتريان، ترافيك سرويس‌هاي اقتصادي (اكو) از تاريخ 10 خرداد ماه به صورت زير افزايش خواهد يافت:
    سرويس‌هاي سه‌ماهه: 6 گيگ
    سرويس‌ها شش ماهه: 10 گيگ
    سرويس‌هاي يك ساله: 15 گيگ
    گفتتي‌ست، اين موضوع ،شامل مشتريان شهرهاي اردبيل، آمل، اهواز، اصفهان، بابل، بافت، بردسير، بم، بيرجند، پاكدشت، تهران، تبريز، دزفول، دماوند، دهاقان، رفسنجان، زاهدان، ساري، ساوه، سمنان، شاهرود، شهررضا، شيراز، فولادشهر، فيروكوه، قزوين، قم، كاشان، كرمان، كرج، كرمانشاه، كوهپايه، مراغه، مرند، مشهد، ميبد، ورامين خواهد بود.
    اميدواريم همچون هميشه، ارايه‌ي سرويس با بهترين كيفيت ممكن به شما مشتريان عزيز، يكي از افتخارات ما محسوب شود.

گروه شرکت های شاتل

یعنی ماها که 1 ماهه میگیرم هیچ دیگه ؟
    Last edited by pedram_sad; 30-05-2010 at 18:40.

پروفشنال ehsan_old's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره واقعاً الآن بعد از چند ماه 1 مگ بودن احساس بدي بهمون دست داده! با اينكه 10 كيلوبايت از سرعت قبل بهمن ماه بيشتر هستيم الآن ولي اصلاً با 1 مگ قابل مقايسه نيست. گريه ام گرفته. فكر نكنم موقتي باشه. شما چي فكر ميكنيد؟

الان زنگ زدم به پشتیبانی

میگفت این سرعت بالایی که چند ماه ارائه شده بود حالت Offer داشته از سمت شاتل.

گفتم احتمالش هست دوباره بره بالا؟

گفت اینا تصمیمات مدیریتی هستش و ما خودمون 24 تا 48 ساعت قبلش در جریان قرار میگیریم و نظرش این بود که به خاطر رقابت با جاهای دیگه، اگر وضعیت اینترنت مابقی مثل اینترنت مخابرات، بهبود داده بشه، مسلماً شاتل هم به نوعی Offer میده. مثلاً سرعت ها رو میبره بالا یا ترافیک حجمی رو زیاد میکنه.

من eco 512 دارم و الان downstream من روی 542 و upstream هم روی 316 هست به نظرتون اگه سرویسم رو به eco 128 تغییر بدم دان و آپم پایین میاد یا شاتل تغییر نمیده و کماکان همون سرعت 512 رو دارم.

اصلاً تغییرش نده.
    سرعت دان و آپتم خوبه.

میای ابروشو درست کنی یه دفعه میبینی چشش از کاسه دراومد.

8. این کاربر از ehsan_old بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

چند وقته از شاتل سرویس دارید؟؟؟ من این عید سال سومم بود توی این سه سال (البته دو سال اول دانلود شبانه نداشت) هیچ افت سرعت و هیچ پینگ بالایی نداشتم حتی تا اوایل زمستون امسال هم (که 128 ها 512 شده بودن) خوب بود ولی وقتی که تعداد مشتری ها زیاد شد و سرعت ها هم بالا موند افت سرعت کم کم محسوس شد تا جایی که به حد افتضاح رسید!! حدودا از همون موقعی که ارتی ها هم 1 مگ شدند! خوب الان به نظر شما این استدلال غلطیه؟؟؟

3 4 سال دوست عزیز که داره میره تو 5سال فک کنم از پیشتازان شاتلی توی این تاپیک باشم قبلش و یه مدت در میانش هم داتک فک کنم به اندازه کافی باشه دیگه نه عزیز غلط نیستش منطقی به نظر میرسه ولی برای من هم که آرت هومی بودم اینطوری نبود که مثلا از 10 برسم به 5 بعد به 0 یه دفعه توی یک شب سرعت معقولی که همیشه بود شد 0 !!!!!!!!!! پس من نمیتونم قبول کنم که از مشتری بوده مگه میشه مثلا توی چند ماه مشتری چند تا بگیره همش بعد توی یک روز یه دفعه 10000 تا مشتری هاش زیاد شن !!!!! دلیل دیگه ای غیر از این داره البته این تعدد مشتری منطقی هست ولی من برای سرویس قبلیم نمیتونم بپذیرمش ( البته کلا منظور من فقط 6ساعت شب هست توی روز که همیشه سرعتم خدا رو شکر درست بوده )

10. این کاربر از elendil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

امروز واسه من 1 ساعت قطع بود البته قبلشو نمیدونم ولی از وقتی که من سیستم رو روشن کردم تا یک ساعت نتونستم کانکت بشم!!!! برای من بی سابقه بود ... هر دم از این باغ ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooria_googooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

یکی از دوستام eco 128 دان استریمش رو 588 هستش من که art 128 دارم دان استریمم 288 . هیییییییییییییی

آخر فروم باز pashangparsi6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

di چیز خدمت شما عرض شود. حتما و حتما زمانی که اینترنت خوتون رو تمدید می کنید میزان مصرف درج شده و شارژ شده رو چک کنید. به سادگی مقداری از 3 گیگ یا غیره رو از شما کم می کنند و جزو مصرف شما در نظر می گیرند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 72 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 72 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •