اهان این 2 تا قیمتشون محدوده 300 هست داداش بعد برای این 2 تا باند چه جیزهایی معرفی میکنید که باهاش سازگار باشه
اهان این 2 تا قیمتشون محدوده 300 هست داداش بعد برای این 2 تا باند چه جیزهایی معرفی میکنید که باهاش سازگار باشه
تو سيم كشي سيستم نوع و جنس سيم و پك سيم مهمه؟؟
مثلا واسه يه جفت باند و يه ساب يه پك سيم كافيه؟؟ و چ برندي خوبه؟؟ قيمتشم پايين باشه البته
Last edited by farid.gh; 30-05-2016 at 16:05.
اين چيزاي ك تو اين پك سيم هست شامل چياس؟؟ انگار فيوز ميوزن
از اين كابلاي ك متري ميفروشن نميشه استفاده كرد؟
Last edited by farid.gh; 30-05-2016 at 16:14.
همون سونی بهتره عزیز شما که نمیخوای ساب و امپ و اینجور چیزا ببندی هزینه ی اضافی هستش که بری 300 پول پخش بدی بعدم از لحاظ صدایی باز هم همین سونی بهتره براتون.
بعضی از دوستان فکر میکنن هرچی بیس و تریبل و نمیدونم 12باند پارامتری اکولایزرو این چیزا باشه صداتون بهتر میشه اما هیچ چیزی جای تنظیم فلت رو نمیگیره.
برای باند بودجه چقدره ؟
میتونین e69 هلیکس بگیرید یا همون سونی که گفتین یا 6965v2 پایونیر یا اینفینیتی کاپا 9i .
همون انتخابایی که کردید اول خیلی مناسبه![]()
تو این پک یه سیم rca داره و یه سیم مثبت باتری و یه سیم منفی بدنه و یه فیوز هولدر که سر باتری بسته میشه برای جلوگیری از سوخت و ساز
از کابلایی که متری میفروشن هم میشه استفاده کرد
من 6950 با پخش 300uvm دارم بدون امپ 6975 پایونیر رو شکست داد هم از نظر بیس و هم از نظر تفکیک صدا ولی رو پخش 1152 که صداشو شنیدم خوشم نیومد نه بیسش مثل مال من بود و نه کیفیتش
الان هم امپ گذاشتم روش ولی بدون امپ خیلی باحالتر بود یه ویبره ای میزد ماشینو میلرزوند البته الان هم تنظیم نیست ولی احساس میکنم ویبرش نسبت به قبل کمتر شده ولی بیس کوبشیش با امپ خیلی قویتر شده انگار میخواد طاقچه رو از جا دربیاره وقتی بیس میزنه
کیفیت صداش هم با امپ شفافتر شده و تویتراش انگار قویتر شدن
Last edited by farshad0123; 30-05-2016 at 19:57.
دوسته من یه کم مطالعه کنین خواهشن باند ویبره نمیزنه .با امپ ویبره قطع نمیشه کم نمیشه امپ ربطی به ویبره نداره بدون امپ باند باحالتر نیس .خواهش میکنم درست راهنمایی کنین
![]()
درود. چرا بیشتر میگن رو فلت گوش بدین؟ دیروز تنظیمای پخشم رو گذاشتم رو فلت یعنی حالم بهم خورد. تازه از اون ور هم میگن لادنس خاموش باشه و sla هم زیر صفر. دیگه انگار پخش خاموشه.
Last edited by chaharnazm; 31-05-2016 at 19:06.
سلام--
کواک را روی طاقچه اصلی نصب کنم----
روی نیم تخته mdf بین دو باند فابریگ بگذارم--
کلا طاقچه فابریک بردارم یک طاقچه سرتاسری mdf نصب کنم
کدام بهتر است---ماشین پراید صندوق دار است--
سلام
بهترین نصب کواک با فاصله نصب شدن از همدیگر هست.هر چقدر از هم بیشتر فاصله داشته باشن حالت استریو موزیک بهتر درک میشه.
تو حالت فابریک که خیلی نزدیک هستن به هم.ببین اگر کلا یه تیکه mdf بزاری میشه حد اکثر در کناره ها نصب بشن؟
سلام
خواهش میکنم.بله بدون آمپ هم صدای قابل قبولی میدن اما دیگه توقع حجم صدا و هیجان بالا نباید داشته باشین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)