خب مال ما هم همین آشنای آخره![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خب مال ما هم همین آشنای آخره![]()
این آشنای آخرتا حالا برام بد نبوده ، البته عالی هم نیست
ولی در مقایشه با شرکتهای قبلی این خیلی بهتره
خب آشنای اول همون مخابراته دیگه !!!!
سلام از دیروز تا حالا پرتال ورود به حساب کاربری کار نمیکنه دفعه اول
گفت داره تعمیرات میشه ولی الان کلا ارور میده مال شماهم نمیره تو حساب کاربریتون؟
پارس آنلاین یکی از آشنا ها همین 2 مگ رو داره، می گفت سرعتش تا 600 هست معمولا!!
منم می خواستم بگیرم اما با حرف های شما یکم به شک افتادم
ممکنه به خاطر منطفه باشه؟؟
دوستانی که رشت هستن و پارس دارن، چطوره اوضاع؟؟
دامون که هیچی اصلا، واگذار شده به اندیشه و دیگه خودتون می دونین شرکتی که واگذار شده باشه اوضاعش چطوره، 512 محدود سرعتش به زور تا 120 میره!!
قبلا همین شرکت 128 محدودش این سرعت رو داشت!![]()
والله ما هم همینو میگیم اینا فقط پالونش رو عوض کردن![]()
Last edited by Microsoft Windows; 14-08-2014 at 13:49.
مال من همون دیروز نمیرفت که چند ساعت بعدش درست شد و میره الان
مال من همون دیروز نمیرفت که چند ساعت بعدش درست شد و میره الان
آشنای اول بدتره دوست عزیز
من که نامحدود دارم و واسم فرقی نمیکنه ولی یه عکس قبلا گذاشتم که تو بهترین حال سرویس 256 نامحدود تو 15 ساعتی که دانلود کرم میتونست 1.5 گیگ دانلود کنه تازه اگه قطعی کندی نداشت و دانلود رو قعط نمیکردم در صورتی که من فقز 3/4 ساعت داشتم وب گردی میگردم و بعد دیدم تو اون 15 ساعت 2 گیگ حجم استفاده شده زده که اصلا با این سرعت امکانش وجود نداره تو 20/30 صفحه قبل عکسش رو قرار داده بودم خیلی از دوستان دیگه هم این مشکل رو داشتن ولی خوب مدرکی نبود که ثابتش کنه ، البته نه اینکه بقیه سرویس دهنده ها چنین کاری نمیکنن ها ولی مخابرات چون تازه کاره تو دزدی مبتدی عمل میکنه
متاسفانه وضعیت اینترنت گیلان وخیم ترین در نوع خودش بین استان های پرجمعیت و کاربر اینترنتی بالاست
همین اندیشه که این همه فحش و بدبختی میکشیم ازش یک غول بی شاخ و دم شده تو اینترنت گیلان و حذه هم نمیشه
ما 11 تا شرکت اینترنتی + مخابرات داریم
2 تاش لایزرز و کارار ایمین سالهاست پروانشون لغو شده البته لایزر به صورت محدود در تهران سرویس میده فقز adsl نه سروی دیگه ای
از 10 شرکت دیگه داتک هنوز در گیلان راه اندازی نشده جز یک شماره در انزلی که عملا کارایی خاصی نداره
3 شرکت آسیاتک ، صبانت و های وب (نوین نت سابق) به صورت محدود در بعضی مناطق مرکزی راه اندازی شدند طی 1/2 سال اخیر و یوزر چندانی ندارن
میمونه 6 تا شرکت فعال
پارس انلاین و شاتل و مخابرات سه شرکتی که تبلیغات فراوانی دارند و رقابت شدید در همه استان ها
و سه شرکت دیگه اندیشه (نمایندگی عصر اتقال داده ها) ، البرز (نمایندگی فن آوا) ، دامون نت (نمایندگی پیشگامان)
هر سه این شرکت ها مال اندیشست !!
یعنی نصف کاربرای گیلان زیر نظر اندیشه کار میکنن
این اندیشه و صاحبانش که ثروتمندترن افراد گیلان هستند تبدیل به غولی شدند که از اینترنت گیلان حذف نمیشن
قبل اینه فناوری adsl بیاد و دایل آپ بود دو شرکت البرز و شکوه سامانه خزر قیمت ها رو به شکل محسوسی شکستند و به 1 ماه نکشید اندیشه اینا رو خرید ، شرکت های دیگه ای مثل پیام نت و ... هم بودند ، نمیدونم کاربرای قدیمی دایل آپ یادشون هست یا نه یه سمانی به پشتیبانی که زنگ میزدید شماره اندیشه رو میدادن ، تا این که isp ها دورشون تموم شد و dsl اومد جاش
الان هم اندیشه بعد از دزدیدن یوزرهاش توسط مخابرات ظرف یک هفته دامون نت رو هم خرید ، شرکت تازه تاسیسی که تبلیغات و سرعت های به نسبت خوبی ارائه داد البته ماه های اول و به سرعت قیمت هاش رفت بالا
الان فقط یه نمایندگی در لاهیجان داره و مابقی شهر ها رو اندیشه خریده
در کل که مشکل اینتنت ما با همین مافیای اندیشت ، والا شهرها و استان های دیگه اینقدر دقدقه ندارن ، اینجا 3 هفته طول میکشه تا سرویس رو جمع و شرکت دیگه ای بهت بده که اونم عملا از قبلی بدتره
پارس آنلاین تو تمام مناطق مشکل داره همین منظقه 7 الان 1 ساله میگه مشکل کمبود پهنای باند داریم خوب چرا اضافه نمیشه ؟ چون واسه هر منطقه مقدار مشخصی تخصیص داده شده حالا اون منطقه 10 تا یوزر داشته باشه یا 1000 تا فرقی نمیکنه شرکت از بالا دستور میگیره و به جزییات توجه نمیشه ، وقتی یوزر زیاده چرا رو سایتون میزنید تا 9 مگ افزایش سرعت رایگان در صورتی که همون سرعت خریداری شده رو نمیتونید تامین کنید ، فقط تبلیغات دورغ
یا شاتل که به دلایل مختلف کاربر رو محدود میکنه و تو هر منظقه یه سیاست داره
مخابرات و حجم دزدی و مجبوبر کردن یوزرها به گرفتن سرویسی از خودشون ، چرا چون وقتی دولت فروشندست دست شرک های خصوصی رو میبنده تا یوزر بیاد سمت خودش واسه چی انبارش رو بده شرت دیگه توش جنس ذخیره کنه
اندیشه هم که هر وقت این مشکلا پیش میاد سرعت میبره بالا ، کل بیلبوردهای شهر رو میخره ، ابلیغات روی تبلیغات ، عملا فقز تا مدت محدود تا یوزر رو جذب کنه و بعد عذاب شروع میشه
مشکلات اینترنت گیلان با این وضعیت تمومی نداره تا جای کار به شرکت های جدید داده نشه و محدودشون نکنن نمیتونن بیان تو میدون و خودی نشون بدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)