تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2034 از 2199 اولاول ... 10341534193419842024203020312032203320342035203620372038204420842134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,331 به 20,340 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

یه نکته دیگه :
    به فرض که شبانه رایگان دو برابر حجم طرح خریداری شده باشه ، از کجا بفهمیمم چقدر ازون شبانه مصرف شده ؟!
    تا الان که فقط مثل سابق مصرف روزانه رو میشه دید !

من یکساعت هست خبر دار شدم و توی 4 شب گذشته حدود 9 گیگ دانلود زدم از 2 تا 8 صبح ، ولی از حجم روزانه کم نشده.

من از الان این پی رو به تنم مالیدم که 175 تومن پول طرح 6 ماهه با 170 تومن پول مودم ( که از یه نفر دیگه خریدم ) ، دود شد رفت هوا !

اعصابم بد جور به هم ریخته ، من برای 6 ماه شبانه 2 تا 8 پول دادم نه برای 3 تا 7 و این مدل شبانه !

الان با زمانی که راهزن ها سر گردنه ملت رو لخت میکردن فرقی نکرده ، فقط الان به جای عبا کت و شلوار تنشون هست و به جای سبیل سه تیغ کردن ، دزدیشون شیک و مدرن شده ، اون هم تو مملکتی که ادعا داره بهترین دین دنیا رو داره و بهترین قوانین رو !
    تو این صفحه شکایت کنید .بله کاملا دود شد رفت هوا .سه تیغ هم نیستن تو وبلاگ مبین نت برید نوشتن که مقام بین المملی و جازه تو کل دنیا گرفتن عکس هم انداختن یک اخوند هم تو عکس دیده میشه .ابدارچیشونم مدال گرفته حتی! یعنی اینا چقدر کار درستن ایشالا که مبارکشون باشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 4 کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان نا امید نشید .. اگه بگید کاری نمیشه کرد و باید قبول کرد و این حرفا پس فردا بدتر این سرمون میارن .. خواهشا خواهشا خواهشا از هر طریقی می تونید اعتراض کنید .. من امروز فردا هم ی پیج تو فیس میزنم
    الان تازه ماییم ک اطلاع داریم از این موضوع .. اگه واقعا این سیستم اعمال بشه و افرادی بی اطلاع دانلود شبانه به مقدار دلخواه داشته باشند وقتی ببینند دیگه نمی تونند دانلود کنند تماس مییگرن پشتیبانی و اون موقع سیل اعتراضات بیشتر بالا میگیره.

پر کردن نظرسنجی توی بخش مشترکین رو هم انجام بدین،‌البته اگه قبلاً پر نکردین. همین که ببینن چقدر دوستشون داریم دیگه توی وبلاگشون کمتر برای خودشون نوشابه باز می‌کنن. معرفی وضعیت واقعی شرکت به دوستان و آشنایان هم خوبه. اینجوری بره جلو یه مدت بعد فقط خودش می‌مونه و سازمانهایی که براش مهمتر هستن. دیدم که مبین‌نت روی بخش وایمکس سیار و مودمهای جیبی خیلی تبلیغ کرده و براش حساب باز کرده. وقتی ببینه با کار خودش مشتریهاش فرار کردن، شاید یه تکونی به خودش بده.
    چند وقت پیش با یکی از کسانی که توی این تاپیک فعال بود سر همین قضیه ساعات مجانی و اینکه توی قرارداد هست یا نه بحثی بود. همون موقع هم گفتم که دشمن شماره یک مبین‌نت خودش هست که داره اینجور نامردانه با مشتریهاش رفتار می‌کنه.

4. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

یه نکته دیگه :
    به فرض که شبانه رایگان دو برابر حجم طرح خریداری شده باشه ، از کجا بفهمیمم چقدر ازون شبانه مصرف شده ؟!
    تا الان که فقط مثل سابق مصرف روزانه رو میشه دید !

من یکساعت هست خبر دار شدم و توی 4 شب گذشته حدود 9 گیگ دانلود زدم از 2 تا 8 صبح ، ولی از حجم روزانه کم نشده.

من از الان این پی رو به تنم مالیدم که 175 تومن پول طرح 6 ماهه با 170 تومن پول مودم ( که از یه نفر دیگه خریدم ) ، دود شد رفت هوا !

اعصابم بد جور به هم ریخته ، من برای 6 ماه شبانه 2 تا 8 پول دادم نه برای 3 تا 7 و این مدل شبانه !

الان با زمانی که راهزن ها سر گردنه ملت رو لخت میکردن فرقی نکرده ، فقط الان به جای عبا کت و شلوار تنشون هست و به جای سبیل سه تیغ کردن ، دزدیشون شیک و مدرن شده ، اون هم تو مملکتی که ادعا داره بهترین دین دنیا رو داره و بهترین قوانین رو !

این مشکلی هست که با وجود سوپرکارشناسهای فنی مبین‌نت حالا حالا هم درست نمی‌شه. دیده باشین بخش مشترکین رو هنوز می‌زنه بتا و بعد از این همه سال نتونستن یه صفحه مشترکین درست و سالم و بدون نقص بنویسن که به روز آپدیت بشه و اطلاعات ماه قبل رو نشون نده. البته این احتمال هم هست که عمداً اینجوری نگه داشتن که توی آب گل‌آلود صفحه مشترکین کسی نفهمه که دقیق چقدر مصرف کرده و چقدر ازش کم شده.
    با این وضعیت فهمیدن این که چقدر از اون دو برابر شبانه مصرف شده هم روی هوا هست.

6. 2 کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

تو این صفحه شکایت کنید .بله کاملا دود شد رفت هوا .سه تیغ هم نیستن تو وبلاگ مبین نت برید نوشتن که مقام بین المملی و جازه تو کل دنیا گرفتن عکس هم انداختن یک اخوند هم تو عکس دیده میشه .ابدارچیشونم مدال گرفته حتی! یعنی اینا چقدر کار درستن ایشالا که مبارکشون باشه
    اقا من فرم شکایت رو پر کردم ولی بعد از زدن ارسال شکایت فقط دایره میچرخه وسط صفحه و خود صفحه عوض نمیشه یا پیامی بده که ارسال شده ، الان ثبت شده یا نه؟

8. این کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

اقا من فرم شکایت رو پر کردم ولی بعد از زدن ارسال شکایت فقط دایره میچرخه وسط صفحه و خود صفحه عوض نمیشه یا پیامی بده که ارسال شده ، الان ثبت شده یا نه؟
    اگه اس ام اس یا ایمیلی براتون ارسال شده یعنی ثبت شده.از یک مرورگر دیگه استفاده کنید ممکنه مشکل رفع بشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ماله اینه که خیلی طولش دادی منم همینجوری شدم کل صفحه رو کامل ببند از اول برو تو سایت و فورم ها بنویس .متن رو از قبل اماده کن و کپی پیست کن .
    وقتی ارسال رو بزنی سریع میره تو یک صفحه و کد پیگیری بت میده و اس ام اس برات میاد.

11. این کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

پر کردن نظرسنجی توی بخش مشترکین رو هم انجام بدین،‌البته اگه قبلاً پر نکردین. همین که ببینن چقدر دوستشون داریم دیگه توی وبلاگشون کمتر برای خودشون نوشابه باز می‌کنن. معرفی وضعیت واقعی شرکت به دوستان و آشنایان هم خوبه. اینجوری بره جلو یه مدت بعد فقط خودش می‌مونه و سازمانهایی که براش مهمتر هستن. دیدم که مبین‌نت روی بخش وایمکس سیار و مودمهای جیبی خیلی تبلیغ کرده و براش حساب باز کرده. وقتی ببینه با کار خودش مشتریهاش فرار کردن، شاید یه تکونی به خودش بده.
    چند وقت پیش با یکی از کسانی که توی این تاپیک فعال بود سر همین قضیه ساعات مجانی و اینکه توی قرارداد هست یا نه بحثی بود. همون موقع هم گفتم که دشمن شماره یک مبین‌نت خودش هست که داره اینجور نامردانه با مشتریهاش رفتار می‌کنه.
    میدونید جالب ترین قسمت ماجرا شعار مشتری مداری مبین نت هست ! این دیگه خیلی آدمو می سوزونه ..
    حتی اگه اعتراضاتمون هیچ فایده ای نداشته باشه حداقلش اینه که اعتراضمون رو انجام دادیم و مبین نت پیش خودش نمیگه آفرین چ مشترکین خوبی هر بلایی خواستم سرشون میارم جیک هم نمیزنن ! اینجوری پیش بره پرروتر میشه و ب جایی میرسه ک میگه شما کلا باید ماهیانه هزینه طرحتونو بدید ولی حق ندارید از نت استفاده کنید !
    من فردا تماس میگیرم با تنظیم مقررات ببینم تلفنی چی میگن و چکار می تونیم بکنیم.

13. 3 کاربر از yuzarsiff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بهترین کار همون کوچ از اشغال نت به یه isp دیگه هست.
    شورشو دراوردن دزدهای سر گردنه.

15. 2 کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

جوک سال : ))))))))))))))))))))))
    بین مللی !!
    قیافه هارو مرده انگار ابدارچیه لوح افتخارو مثل سینی چای گرفته اون یارو اون بالارو !!! حروم خورا اینان ؟؟
    دوست عزیز این نشانه های ایزو همش برای مدیریت هست و از کیفیت سروریس دهی نتیجه نمیشه.
    شما همین نماینده ایزو رو بیار اگر من برات نشان ایزوی شخصی نگرفتم...
    رفیقم تو بستنی ... کار میکرد بعنوان کارشناس فنی.میگفت یه پولی میذاشتن کف دست اون یارو خارجی با یه فرش و ... یه ایزو میگرفتن.

17. 2 کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amirmohammad_49's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

واقعا مزخرفترین سرویس دهنده اینترنت تو کل ایران، من خونمون یه طوری بود که به خاطر نوساز بودن منطقه و نبود تجهیزات مخابراتی مجبور به استفاده از مبین نت شدم ولی اینقدر تون این مدت از دست دزدیها و سرویس افتضاحشون اعصاب خوردی داشتم که مجبور شدم خدود 500 هزینه کنم و تجهیزات وایرلس راه بندازم،
    یه مدت که خیلی سریع حجم اینترنتم کم میشد باهاشون تماس گرفتم و گقتم فک کنم دانلود شبانتون داره از حجم روزانه من کم میکنه، کارشناس!!! محترم هم فرمودن شما جهت اطمینان شبها ساعت 2 بیدار بشین مودمو خاموش و روشن کنین!!!!!!
    خدایی دوستان هرکس براش امکانش هست سرویس اینترتشو از این شرکت مزخرف تغییر بده

19. 6 کاربر از amirmohammad_49 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •