تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2034 از 2550 اولاول ... 103415341934198420242030203120322033203420352036203720382044208421342534 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,331 به 20,340 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

من تقریبا همه isp های موجود تو شهرمون رو امتحان کردم و الان هم شاتل دارم که دانلود شبانش به شدت افتضاحه .
    مخابرات تنها گزینه باقیمونده هست.
    البته قبل از شاتل ماکس نت داشتم که بر خلاف شاتل این همه ادعا هم نداشت پشتیبانی هم عالی بود .
    متاسفانه مخابرات هم سرویس 5 مگ رو بدون طرح کمپین ارائه نمیده حالا موندم چیکار کنم

2. 2 کاربر از adreno4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام دوسلار امروز اکانت دو مگ هشت گیگ گرفتم ولی دانلودم از 70 بالا نمیره .دقیقا مثل اکانت نامحدود 512 که داشتم .اومدیم حال کنیم با سرعت بالا نقره داغ شدیم .اینم اوضاع خطمه حالا مشکل کجاست لطفا سریع بگین که فردا برم مخابرات .ممنون

Last edited by soft201163; 06-08-2014 at 22:03.

4. 2 کاربر از soft201163 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه eyneto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

بله بجز دانلود رایگان شبانه صبانت عالیه. مخصوصا که با قیمت ها و سرعتهای جشنواره به یوزرهای جدید خیلی لطف میکنه
    Last edited by eyneto; 07-08-2014 at 08:20.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

آقا مطمئنین این مخابرات خوبه؟ من میخوام کمپین یکساله بخرم زنگ زدم پرسیدم قبل از یه سال به هیچ وجه نمیتونم تخلیه کنم اگه تو زرد از آب در بیاد کلی پولم هدر میره تازه دیگه نمی تونم از یه شرکت دیگه هم بگیرم به همین خاطر نظرات شما دوستان مجرب برام خیلی مهمه .
    مخابرات تا حالا سابقه داشته یه دفعه سرویساش افت کنه ؟
    در ضمن مگر اولترا سرعتش نباید 250 باشه ؟ پس چرا واسه مخابرات 900 میده ؟ و اگر حالا اومدیم و اولترا با سرعت 256 گرفتم می تونم اعتراض کنم؟
    فعلا که مخابرات عالیه و اینکه قبل از یکساله نمیتونی تخلیه کنی سخن افراد بی اطلاع هست. شما هر وقت که خواستی می تونی درخواست انتقال یا برگشت سرویس یا حتی جمع آوری بدهی که اگه مودم رایگان نگرفته باشی و عوضش ۲گیگ حجم اضافه گرفته باشی هیچ هزینه ای براتون نخواهد داشت ولی اگه مودم رایگان گرفته باشی هزینه مانده از اونو ازتون میگیرن اما بخاطر مشکل نرم افزاری که تو CRM مخابرات هست فعلا قابل اعمال نیست و انشا الله به زودی برطرف خواهد شد.
    درمورد سرعتم باید بگم سرعت اواترا 900 هستش و اگه خطتتون مشکلی نداشته باشه حتما می تونین اعتراض کنین. پس حتما قبل از خرید از پشتیبانی خطتونو چک کنین

7. این کاربر از eyneto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

من تقریبا همه isp های موجود تو شهرمون رو امتحان کردم و الان هم شاتل دارم که دانلود شبانش به شدت افتضاحه .
    مخابرات تنها گزینه باقیمونده هست.
    البته قبل از شاتل ماکس نت داشتم که بر خلاف شاتل این همه ادعا هم نداشت پشتیبانی هم عالی بود .
    متاسفانه مخابرات هم سرویس 5 مگ رو بدون طرح کمپین ارائه نمیده حالا موندم چیکار کنم
    الان شاتل بهتر از مکس هستش و متاسفانه مکس نت وضعیت خیلی بدی پیدا کرده. شما به جای اکانت 5 مگ کمپین می تونین اولترا بگیرین که زیاد فرقی با اون نداره

9. این کاربر از eyneto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام دوسلار امروز اکانت دو مگ هشت گیگ گرفتم ولی دانلودم از 70 بالا نمیره .دقیقا مثل اکانت نامحدود 512 که داشتم .اومدیم حال کنیم با سرعت بالا نقره داغ شدیم .اینم اوضاع خطمه حالا مشکل کجاست لطفا سریع بگین که فردا برم مخابرات .ممنون

کیفیت خطتون زیادم بد نیست ولی متاسفانه تا تنظیمات اکانت جدیدتون از جمله سرعت دانلود بعضی اوقات چند روز طول میکشه که اعمال بشه و شما یا باید چند روز صبر کنین یا با پشتیبانی تماس بگیرین تا انشا الله که هرچه زودتر این کار انجام بشه. موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه babak_eivazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بزرگترین راز جغرافیا هر کی کشف کرد به من هم اطلاع بده

پيش فرض

خط شما نویز داره بگردید مشکل رو پیدا کنید (معمولا خرابی اسپلیتر عامل نویز بالا هست)

12. این کاربر از babak_eivazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

خطت روی 21 مگ بسته شده.از اکانتینگ محدودی احتمالا

14. این کاربر از zxzxcvcv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shayan0o21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهــران

پيش فرض

دوست عزیز خطت روی 20 مگ بستن این خودش نویز شدیدی روی خط شما می اندازه برید مرکزتون بگید خطتون رو پاییین تر ببندند نویزتون از بین میره

16. این کاربر از shayan0o21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوستانی که تو تبریز یا ارومیه از ماکس نت تبریز سرویس دارن آیا از طرح تغییر ساعات رایگان استفاده کردن سرعت فرق میکنه یا نه ؟ ارزش داره بخریم یا نه ؟ سرویس جیمبو که من تست زدم عالی بود سرعت نزدیک 1 مگ بود .

سرویس هزینه فعال سازی توضیحات سرعت
    2 بامداد تا 8 صبح --- متوسط
    4 بامداد تا 10 صبح (جدید) به ازای هر روز 100 تومان عالی
    12 بامداد تا 6 صبح (جدید) به ازای هر روز 120 تومان خوب

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •