تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2034 از 2403 اولاول ... 10341534193419842024203020312032203320342035203620372038204420842134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,331 به 20,340 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

بچه ها از دیشب تو سایت مخابرات گیلان سرویس ADSL-v5-256-U دوباره اضافه شده

این همونی که کاربرای اندیشه داشتن و منم جزوشون بودم و ماه اول با همین استفاده کردیم

قیمت 26500 همون قیمت سابق اندیشه که با مالیات و عوارض میشه 28600

سرعت بین 60 تا 75 میرفت یعنی یکم بیشتر از 512

ارسال هم بین 40 تا 45

کسی اینو تمدید کرده ؟ همونه

اگه همون سرعته که مام سریع بگیریم

زنگ زدم خودشونم اطلاعی نداشتن گفتن تازه اضافه شده میترسم دوباره حذف کنن

این به صرفه ترین و بهترین اینترنتی که میتونین تو ایران پیدا کنین

با 28 تومن من ماه اول راحت 120 گیگ دانلود کردم ، بدون افت سرعت

کسی گرفته آمار بده میترسم بگیرم بره تو پاچم همون 256 خودشون باشه

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

بچه ها از دیشب تو سایت مخابرات گیلان سرویس ADSL-v5-256-U دوباره اضافه شده

این همونی که کاربرای اندیشه داشتن و منم جزوشون بودم و ماه اول با همین استفاده کردیم

قیمت 26500 همون قیمت سابق اندیشه که با مالیات و عوارض میشه 28600

سرعت بین 60 تا 75 میرفت یعنی یکم بیشتر از 512

ارسال هم بین 40 تا 45

کسی اینو تمدید کرده ؟ همونه

اگه همون سرعته که مام سریع بگیریم

زنگ زدم خودشونم اطلاعی نداشتن گفتن تازه اضافه شده میترسم دوباره حذف کنن

این به صرفه ترین و بهترین اینترنتی که میتونین تو ایران پیدا کنین

با 28 تومن من ماه اول راحت 120 گیگ دانلود کردم ، بدون افت سرعت

کسی گرفته آمار بده میترسم بگیرم بره تو پاچم همون 256 خودشون باشه
    این همون 256 نامحدود اندیشست ؟ منم قبل اینکه آشنای اول اعلام موجودیت کنه از اندیشه همینو داشتم . اول سرعت تا 70 بود بعدش (سه ماه آخر) شد 30 که اندیشه می گفت کار مخابراته که سرعت رو آورده پایین

---------------------

الان زنگ زدم 2020 از اپراتور در مورد سقف دانلود برای محدود ها پرسیدم ، از سبک انکارش معلوم بود که داره دروغ میگه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه samin_panahi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

الان زنگ زدم 2020 از اپراتور در مورد سقف دانلود برای محدود ها پرسیدم ، از سبک انکارش معلوم بود که داره دروغ میگه.
    خیلی خوب اومدی

4. این کاربر از samin_panahi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

آره این همونه

من چند بار زنگ زدم آخرین جوابی که بم دادن این بوده که داریم سایت رو آپدیت میکنیم و این پنل و اون اینترانت ها که ته لیسته رو نگیرید

بش میگم آخه چه آپدیتی که 2 ماهه هنوز داره انجام میشه ، اینترانت ها 2 ماهه اضافه شده یه سرویس 1 ماهش هم از ماه پیش اضافه شده

گفتن نگیر داره آپ میشه ما برنامه ای واسه نامحدود نداریم و اینو حذف میکنن

ولی من بادمه اون شبی که نامحدود اندیشم تموم شد و مجبور شدم بیام رو نامحدود مخابرات اگه قبل تموم شدن تمدید میکردم الان هنوز همون سرعت و کیفیت رو داشتم

به هر حال من تجربه من تو این 7/8 سالی که adsl دارم میگه ، همشهریان گاگولمون در بخش پشتیبانی های استانی 2 زار بارشون نیست از پارس وی بگیر تا اندیشه و مخابرات ، به جای راهنمایی به فکر جیب خودشونن و هرچی به نفع هست رو میگن انجام بدیم

من میخوام ریسکشو به جون بخرم یا اینترنتم میشه همون نت سابق با سرعت 2.5 برابر اینی که الان هست یا نابود میشه مجبور میشم برگردم رو همون 256 نامحدود در پیتی و 45 تومن میره تو پاچم

این همون 256 نامحدود اندیشست ؟ منم قبل اینکه آشنای اول اعلام موجودیت کنه از اندیشه همینو داشتم . اول سرعت تا 70 بود بعدش (سه ماه آخر) شد 30 که اندیشه می گفت کار مخابراته که سرعت رو آورده پایین

---------------------

6. این کاربر از shah125 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

آره این همونه

من چند بار زنگ زدم آخرین جوابی که بم دادن این بوده که داریم سایت رو آپدیت میکنیم و این پنل و اون اینترانت ها که ته لیسته رو نگیرید

بش میگم آخه چه آپدیتی که 2 ماهه هنوز داره انجام میشه ، اینترانت ها 2 ماهه اضافه شده یه سرویس 1 ماهش هم از ماه پیش اضافه شده

گفتن نگیر داره آپ میشه ما برنامه ای واسه نامحدود نداریم و اینو حذف میکنن

ولی من بادمه اون شبی که نامحدود اندیشم تموم شد و مجبور شدم بیام رو نامحدود مخابرات اگه قبل تموم شدن تمدید میکردم الان هنوز همون سرعت و کیفیت رو داشتم

به هر حال من تجربه من تو این 7/8 سالی که adsl دارم میگه ، همشهریان گاگولمون در بخش پشتیبانی های استانی 2 زار بارشون نیست از پارس وی بگیر تا اندیشه و مخابرات ، به جای راهنمایی به فکر جیب خودشونن و هرچی به نفع هست رو میگن انجام بدیم

من میخوام ریسکشو به جون بخرم یا اینترنتم میشه همون نت سابق با سرعت 2.5 برابر اینی که الان هست یا نابود میشه مجبور میشم برگردم رو همون 256 نامحدود در پیتی و 45 تومن میره تو پاچم
    45 تومن ؟ این که 256 داره 16 تومن . همون یک به 10 سابق با پینگ فجیع و سرعت 10 کیلوبایت.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_totally's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

شاتل 128 نامحدود ماهی 28 تومن
    بنده خدا میخواد شبی 4 و نیم گیگ دانلود کنه شاتل محدودیت دانلود داره بعد از 20 گیگ دانلود کردن سرعتش نصف میشه !!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

البته ناگفته نمونه خود شاتل رو سایتش زده واسه سرویس های زیر 1/2 مگ شبانه میتونن 3/4 گیگ در کل ماه دانلود کنن و واسه سرویس های 6/8 مگ زده 5/6 گیگ

ولی عملا چندین برابر این رو باز گذاشته ، این یعنی هر موقع بخواد و تو هر منظقه که یوزرا بیشتر باشه و محدودست پهنای باند داشته باشه میتونه محدودیت ها رو بیشتر کنه

در کل اینترنتی که شبانه هم محدود کنه واقعا جای تاسف داره ، تقریبا تمام سرویس دهنده ها رو امتحان کردم ولی هرگز حاضر نشدم برم سمت شاتل ، ملتو چی فرض کرده اگه رایگانه و داری به این شروط میفروشی دیگه چرا نسیه میدی

بنده خدا میخواد شبی 4 و نیم گیگ دانلود کنه شاتل محدودیت دانلود داره بعد از 20 گیگ دانلود کردن سرعتش نصف میشه !!!!

10. 2 کاربر از shah125 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_totally's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

البته ناگفته نمونه خود شاتل رو سایتش زده واسه سرویس های زیر 1/2 مگ شبانه میتونن 3/4 گیگ در کل ماه دانلود کنن و واسه سرویس های 6/8 مگ زده 5/6 گیگ

ولی عملا چندین برابر این رو باز گذاشته ، این یعنی هر موقع بخواد و تو هر منظقه که یوزرا بیشتر باشه و محدودست پهنای باند داشته باشه میتونه محدودیت ها رو بیشتر کنه

در کل اینترنتی که شبانه هم محدود کنه واقعا جای تاسف داره ، تقریبا تمام سرویس دهنده ها رو امتحان کردم ولی هرگز حاضر نشدم برم سمت شاتل ، ملتو چی فرض کرده اگه رایگانه و داری به این شروط میفروشی دیگه چرا نسیه میدی
    دقیقا یکی از بزرگترین دروغ های شاتل همینه که داره سرویس نامحدودی میفروشه که نامحدود نیست و اتفاقا گرون تر از شرکت های دیگه هم هست

12. این کاربر از hamed_totally بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پيش فرض

اینترنت مخابرات لاهیجان قطع شده زنگ هم میزنی 2020 بوق خرابی میزنه خوبه که دوتا اینترنت دارم

تو این چند روزی که سرویسم وصل شده (512 2گیگ) تو ساعت رایگان شبی نهایت میشه تا 1 گیگ دانلود کرد متاسفانه حجم دزدی هم داشته من یه فایل 1.3 گیگی رو از ساعت یک گذاشتم برای دانلود ساعت 7 که از یک گیگ رد شده باید 300 مگابایت کم میکرد ولی 500 مگابایت کم کرده.واقعا اینا شاه دزدن.
    Last edited by Microsoft Windows; 13-08-2014 at 16:51. دليل: همین الان وصل شد

14. این کاربر از Microsoft Windows بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

تو ساعت رایگان شبی نهایت میشه تا 1 گیگ دانلود کرد متاسفانه حجم دزدی هم داشته من یه فایل 1.3 گیگی رو از ساعت یک گذاشتم برای دانلود ساعت 7 که از یک گیگ رد شده باید 300 مگابایت کم میکرد ولی 500 مگابایت کم کرده.واقعا اینا شاه دزدن.
    مخابرات ؟؟؟
    قبلا برای من این پیش اومده بود ، وقتی که اینترنت مخابرات دست ضحاکی یا ضحاکیش ( درستش نمیدونم چیه ) بود

دقیقا شبی 1 گیگ دانلود میکردم ، یه بار ساعت کامپیوتر تغییر کرده بود و خودم نفهمیده بودم ، ساعت 7.30 بیدار شدم دیدم کامپیوتر روشنه و داره دانلود میکنه ( بازه ی زایگان تا 7 صبح بود )
    دانلود رو قطع کردم و دیدم از فیلم 1.7 گیگ دانلود شده ، بعد از حجمم حدودا 800 مگ کم شده بود
    یعنی از ساعت 2 تا 7 صبح ( تو بازه ی رایگان ) 900 مگ دانلود شده بود و تو نیم ساعت ( از 7 تا 7.30 ) 800 مگ !!!!!!!!!!!!
    الان که دیگه جمع شد راحت شدیم ، این آشنای اول خیلی بهتره

16. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •