سلام
من یه چند روزی هست سرویسم وصل شده اما مشکلم اینه که وقتی پینگ میزارم از هر 10 تا یا 15 تا یکیش timeout میشه. سرعتم متاسفانه رو 1 مگ هست و پایینه تنظیمات مودم هم مشکلی نداره. میتونه به خاطر سرعتم باشه؟
ممنون
![]()
سلام
من یه چند روزی هست سرویسم وصل شده اما مشکلم اینه که وقتی پینگ میزارم از هر 10 تا یا 15 تا یکیش timeout میشه. سرعتم متاسفانه رو 1 مگ هست و پایینه تنظیمات مودم هم مشکلی نداره. میتونه به خاطر سرعتم باشه؟
ممنون
![]()
دوستان الان در محاسبه حجم داخلی، معیار کل سایت های ایرانی که سرورشون داخله هست یا اون لیست معروف؟
کسی تست کرده؟
تو سایت مخابرات که زده همه سایت های با سرور داخل
سلام دوستان
من مودمم خاموش روشن شده. سرعتم اومده روی 11 مگ در صورتی که قبلش 14-15 مگ بود، Channel mode هم رفته روی Interleave پینگ داخلی ام از 6 میلی ثانیه شده 30 میلی ثانیه.
کسی وضعیت مشابهی داره؟
من یه بار زنگ زدم گفتن خطت مشکلی نداره میخوای کارشناس نصب بفرستم بررسی کنه.
فرداش دوباره زنگ زدم گفتن خطت فیبر zte هست بیشتر از 512 کشش نداره. گیج شدم. به نظر شما چی کار باید بکنم؟ خستم کرده.
اصولش باید دیگه همه ی سایت های سرور داخل باشه ولی ظاهراً سایت های منتخب هست. خودتون باید تست کنید برای سایت هایی که زیاد مصرف دارید.
سلام دوستان من همین الان چک کردم دیدم همه هجمهای مصرف منصفانه برای مخابرات دو برابر شده با همون قیمت قبلی. ینی 350 گیگ 16 شده 700 و بقیش هم همینطور ولی قیمت همون قبلیه
فرستاده شده از E6533ِ من با Tapatalk
بخوام مقدار مصرف لحظه ای و مقدار حجم باقی مونده رو ببینم پی کار باید کرد؟
الان فقط مقدار مصرف تا 22 دی رو نشون میده که خیلی هم گنگ و نا مفهومه، نمی فهمم چقدر مصرف داشتم، چقدر مونده.
از کجا چک میکنید دوست عزیز؟ پنل کاربری مخابرات که هیچی نشون نمیده
من تهران نیستم شهرستانم تو پنل دیدم. احتمال خیلی زیاد بخاطر تبصره جدید هس که تا 50 درصد میتونن بدن قیمت رو.
فرستاده شده از E6533ِ من با Tapatalk
یک چهارم شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)