تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2033 از 2199 اولاول ... 10331533193319832023202920302031203220332034203520362037204320832133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,321 به 20,330 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

با وضعیت جدید دیگه شک دارم مبین‌نت بره طرف طرحهای نامحدود، اون هم وقتی که اینجور دانلود شبانه رو محدود و کمتر می‌کنه. ایشون هم دیگه بعد از این خبر، مطلب جدیدی نگفتن که ببینم مبین‌نت تا شب عید دیگه چه خوابهایی برامون دیده. به احتمال زیاد گروون کردن هم داریم چون هر سال شب عید گروون هم می‌کرد.
    نامحدوداش که افضاحه! درحددایال اپ وبرفرض اضافه شه ضریب اشتراکش 1 به 10 هست ولی شبانمون 1به 4 بود. چون طرحمون محدود بود
    من که منتظر بودم نسخه اصل سه بعدی هابیت ۲ بیاد و دانلودش کنم. ولی فکر کنم بالای ۱۰ گیگ بشه و اینجوری مصرف چند ماه شبانه‌ام رو فقط باید پای یک فیلم بذارم که دیگه نمی‌صرفه.
    مگه این 11 گیگی که من دانلود کردم فیک هست؟؟؟ من راجب گراویتی منبع معتبر دارم که نسخه های فعلی فیک هست حتی 30 گیگیش تبدیل شده به 3 بعدی ! با یک برنام تبدیلی جدیدا این کارو میکنن .گراویتی نسخه اصلیش 25فبریه تازه رو بلوری میاد بیرون که تا 27 تم رو نت نسخه اصلی سه بعدیش میاد . حالا هابیت امیدوارم فیک دانلود نکرده باشم :(
    جواب پشتیبانی مبین نت به شکایت:

مشترک گرامی
    با سلام و احترام

به استحضار می رساند طرح ها با توجه به نیاز اکثر مشترکین ایجاد شده و نحوه محاسبه قیمت طرح ها و یا هر نوع خدمات دیگر در شرکت مبین نت توسط تیم مدیریتی و تحقیقاتی موجود در بازاریابی انجام پذیرفته و مورد تایید مدیران ارشد سازمان نیز می باشد.
    اما در این راستا نیز نظرات، پیشنهادات و رضایت مشترکین در الویت این تصمیم گیری قرار دارد.
    ضمن تشکر و قدردانی از ارتباط شما، نظرات شما به واحد مربوطه ارجاع خواهد گردید.

با آرزوی موفقیت روز افزون
    کارشناس پشتیبانی مشترکین انبوه
    سلام چی نوشته بودین؟ و این جواب توکامنت صفحه مشترکین اومده؟؟ واس من چیزی نیومده! جوابشون به شما بی ربطه مربوط به حذف شبانه و کم شدن ساعت شب نیست....
    Last edited by pcgamer; 23-02-2014 at 15:34.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خب منم همینو میگم .. یعنی دیگه تو ساعات رایگان ی سایت هم دیگه نمیشه باز کرد ! .. من بازم میگم چنین چیزی اجرا نمیشه ، سرعت رو شاید محدود کنند اما حجم رو نه ؛ چرا چون اجازه ندارند 5 ساعت اینترنت رو بگیرن ؛ داریم برای کل روز پول پرداخت می کنیم.
    ____
    فعلا باید ببینیم شکایات به کجا میرسه ..
    رسما اعلام کردن ! تو پیغام ها صفحه مشترکینتون برید برای من الان اومد نوشته
    به منظور توزیع عادلانه‌ و متعادل پهنای باند بین مشترکین گرامی، به اطلاع می‌رسانیم: 1- از ابتدای اسفند ماه، بازه‌ی زمانی استفاده‌ی رایگان شبانه از اینترنت پرسرعت وایمکس مبین‌نت، از ساعت 3 تا 7 بامداد تعیین شده است. 2- هم‌چنین مشترکین می‌توانند با توجه به طرح انتخابی و فعلی خود، در مدت زمان فعال‌ بودن طرح‌شان، تنها به میزان دو برابر حجم طرح خريداري شده، از حجم رایگان در ساعات شبانه استفاده نمایند.
    بی شرف تر مبین نت خودشه
    حالا خنده دار تر اینکه هر کسی به این ذلت تن بده و تمدید کنه وقتی مثلا حجم شبانه طرح 6 ماهش تموم شد دیگه با خرید حجم اضافه شبانش تمدید نمیشه .یعنی باید بره طرح جدید بخره
    ادیت :
    من امروز صبح ۵۰ مگ از ۷:۱۰ تا ۷:۳۰ انجام دادم الان تاریخ ثبت گزارشم اپدیت شد رو نگاه کردم اصلا ثبت نشده !! کلا این ساعت ثبت نمیشه .یعنی تا 7 صبح ثبت شده و مجدد از 9 صبح به بعد ثبت شده فکر کنم اگه تا 9 هم میزاشتم کم نمیشد یکی از اعضا هم تو پست های قبل ی چیزی نوشته بود
    طرحشون هنوز مرحله اجرا نرسیده !
    من امشب ۲ تا ۸ میزارم یوقت می بینین تا عید اجرا نشد شما هم بزارید نهایتش ۲-۳ تومن از دست میدید و دیگه از فرداش نمیزارید .
    Last edited by pcgamer; 23-02-2014 at 16:06.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من تو سایت تنظیم مقررات شکایات که میرم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    قسمتی که نوشته پیگیری کد شکایت . کد پیگیریم رو میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته .چرا ؟
    من یک کد پیگیری و یک کد ارجاع رو گوشیم یادداشت کردم .که کد پیگیری 6 رقمی هست همینه ؟ شک دارم که این کد ماله دانشگاه جایی باشه ممنون میشم دوستان که شکایت کردن جواب بدن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان نا امید نشید .. اگه بگید کاری نمیشه کرد و باید قبول کرد و این حرفا پس فردا بدتر این سرمون میارن .. خواهشا خواهشا خواهشا از هر طریقی می تونید اعتراض کنید .. من امروز فردا هم ی پیج تو فیس میزنم
    الان تازه ماییم ک اطلاع داریم از این موضوع .. اگه واقعا این سیستم اعمال بشه و افرادی بی اطلاع دانلود شبانه به مقدار دلخواه داشته باشند وقتی ببینند دیگه نمی تونند دانلود کنند تماس مییگرن پشتیبانی و اون موقع سیل اعتراضات بیشتر بالا میگیره.
    Last edited by yuzarsiff; 23-02-2014 at 16:52.

5. 2 کاربر از yuzarsiff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من تو سایت تنظیم مقررات شکایات که میرم
    قسمتی که نوشته پیگیری کد شکایت . کد پیگیریم رو میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته .چرا ؟
    من یک کد پیگیری و یک کد ارجاع رو گوشیم یادداشت کردم .که کد پیگیری 6 رقمی هست همینه ؟ شک دارم که این کد ماله دانشگاه جایی باشه ممنون میشم دوستان که شکایت کردن جواب بدن
    کد پیگیری برای من 10 رقمیه و از حروف انگلیسی و عدد تشکیل شده و وقتی واردش میکنم میگه که شکایت شما در حال پیگیریه

7. 2 کاربر از Joaquin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام چی نوشته بودین؟ و این جواب توکامنت صفحه مشترکین اومده؟؟ واس من چیزی نیومده! جوابشون به شما بی ربطه مربوط به حذف شبانه و کم شدن ساعت شب نیست....
    دیروز از طریق قسمت صدای مشتری شکایت کردم و این جوابش بود. این متن زیر ایمیل کامل متن شکایت و جواب اون هاست:

توضیحات فعالیت:
    سلام از خدا بترسید. دزدی فقط به بالا رفتن از دیوار خونه مردم نمیگن. این کار شما از دزدی هم بدتره. چرا؟ چون دزدی اسمش روشه ولی شما اسم کارتون دزدی نیست ولی عملا کاری بجز اون انجام نمیدید. طرح ها رو که کم کردید. نامحدود رو برداشتید. ساعت رایگان رو کم کردید. حالا حجمش رو هم محدود کردید؟؟ خوب کلا بیاید جمش کنید دیگه... 200 تومن پول دادم مودم خریدم. بیاید این رو از من بخرید که من راحت بشم. یا این که ساعت رایگان رو وضعش رو مثل گذشته کنید.

آخرین وضعیت فعالیت:
    در دست بررسی لایه یک

توضیحات:
    مشترک گرامی
    با سلام و احترام

به استحضار می رساند طرح ها با توجه به نیاز اکثر مشترکین ایجاد شده و نحوه محاسبه قیمت طرح ها و یا هر نوع خدمات دیگر در شرکت مبین نت توسط تیم مدیریتی و تحقیقاتی موجود در بازاریابی انجام پذیرفته و مورد تایید مدیران ارشد سازمان نیز می باشد.
    اما در این راستا نیز نظرات، پیشنهادات و رضایت مشترکین در الویت این تصمیم گیری قرار دارد.
    ضمن تشکر و قدردانی از ارتباط شما، نظرات شما به واحد مربوطه ارجاع خواهد گردید.

با آرزوی موفقیت روز افزون
    خالقی
    کارشناس پشتیبانی مشترکین انبوه

** برای پاسخ به کاربر عملیات، به همین ایمیل پاسخ دهید. **

9. 4 کاربر از Joaquin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

عجب بدبختی نداریم !!!

من 6 ماهه دو مگ گرفتم الان 130 روز باقی مونده دارم و 9 گیگ حجم .
    یعنی دیگه تا اخر این 130 روز میتونم فقط 30 گیگ دانلود کنم؟ ( دو برابر 15 گیگ 6 ماهه )

من اینطوری متوجه شدم !

تکلیف اینهمه پولی که دادیم چی میشه؟ 175 تومن پول دادم برای 6 ماه

به خدا زنگ میزنم تا میتونم فحش میدم به اینا ، زورگیریه ؟

مملکتی که شاه دزداش ول میتابه ، اینطوری هم راحت عین آب خوردن از ما میدزدن .

11. 3 کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

دوستان درباره این تناقض نظرتون چیه ؟
    در این لینک :
    گفته 3 تا 7 رایگان هست ولی نگفته محدودیت حجم داره شبانه اما در این لینک :

ظاهرا گفته مثلا من که 6 ماهه دو مگ گرفتم با 15 گیگ حجم ، الان در شبانه رایگان فقط 30 گیگ میتونم مصرف کنم !

من اینطوری متوجه شدم ، نظر بدین

--------------------------------------------------

خداوکیلی اگه این طرح رو پیاده کردن دیگه از مبین نت اینترنت نگیرید .
    من 10 ساله کاربر اینترنتم ، 8 سال دیال آپ بودم ، 2 سال gprs ، الان 4 ماهه اومدم مبین نت گرفتم.

من میرم دوباره سراغ gprs ، ولی الان زورم میاد دارن راحت پول من رو میخورن.
    اینکارو کنن زنگ میزنم هر چی تو دهنمه بارشون میکنم !!!!
    Last edited by mehr1362; 23-02-2014 at 17:38.

13. این کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

یه نکته دیگه :
    به فرض که شبانه رایگان دو برابر حجم طرح خریداری شده باشه ، از کجا بفهمیمم چقدر ازون شبانه مصرف شده ؟!
    تا الان که فقط مثل سابق مصرف روزانه رو میشه دید !

من یکساعت هست خبر دار شدم و توی 4 شب گذشته حدود 9 گیگ دانلود زدم از 2 تا 8 صبح ، ولی از حجم روزانه کم نشده.

من از الان این پی رو به تنم مالیدم که 175 تومن پول طرح 6 ماهه با 170 تومن پول مودم ( که از یه نفر دیگه خریدم ) ، دود شد رفت هوا !

اعصابم بد جور به هم ریخته ، من برای 6 ماه شبانه 2 تا 8 پول دادم نه برای 3 تا 7 و این مدل شبانه !

الان با زمانی که راهزن ها سر گردنه ملت رو لخت میکردن فرقی نکرده ، فقط الان به جای عبا کت و شلوار تنشون هست و به جای سبیل سه تیغ کردن ، دزدیشون شیک و مدرن شده ، اون هم تو مملکتی که ادعا داره بهترین دین دنیا رو داره و بهترین قوانین رو !

15. این کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان درباره این تناقض نظرتون چیه ؟
    در این لینک :
    گفته 3 تا 7 رایگان هست ولی نگفته محدودیت حجم داره شبانه اما در این لینک :

ظاهرا گفته مثلا من که 6 ماهه دو مگ گرفتم با 15 گیگ حجم ، الان در شبانه رایگان فقط 30 گیگ میتونم مصرف کنم !

من اینطوری متوجه شدم ، نظر بدین

--------------------------------------------------

خداوکیلی اگه این طرح رو پیاده کردن دیگه از مبین نت اینترنت نگیرید .
    من 10 ساله کاربر اینترنتم ، 8 سال دیال آپ بودم ، 2 سال gprs ، الان 4 ماهه اومدم مبین نت گرفتم.

من میرم دوباره سراغ gprs ، ولی الان زورم میاد دارن راحت پول من رو میخورن.
    اینکارو کنن زنگ میزنم هر چی تو دهنمه بارشون میکنم !!!!
    بله متاسفانه درست متوجه شدید من همون روز که خود مبین نت اعلام کرد دیگه مطمئن شدیم خبر راسته قاطی کردم زنگ زدم اوپراتور
    کد پیگیری برای من 10 رقمیه و از حروف انگلیسی و عدد تشکیل شده و وقتی واردش میکنم میگه که شکایت شما در حال پیگیریه
    من کد پیگیریم رو گم کردم چیکار کنم ؟راهی نیست پیداش کنم یا باید از نو بنویسم؟ انقدر عصابم خورد بود یادم رفت یادداشت کنم.
    ادیت : یک شکایت جدید نوشتم .تازه فهمیدم کد رهگیری رو SMS کرده بود من فکر کردم گم کردم .طوری نیست هرچقدر از این مبین نت بی شرف شکایت بشه کمشه
    Last edited by pcgamer; 23-02-2014 at 19:39.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •