تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2033 از 2550 اولاول ... 103315331933198320232029203020312032203320342035203620372043208321332533 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,321 به 20,330 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام خسته نباشین. من امروز یه سرویس اولترا 2 گیگ یک ماهه 18000 تومن گرفتم و الان که دانلود میکنم میبینم سرعتش از 240 کیلوبایت بالا نمیره در حالی که من با سرویس 512 با همین سرعت دانلود می کردم. می خواستم بدونم دوستایی که اولترای مخابرات رو دارن با چه سرعتی دان میکنن.؟؟؟؟
    در ضمن مشکل من از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟

2. 2 کاربر از ninjapackyou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اصلا شركت هاي اي دي اس ال همشون دزدن و يه برنامه و روش آشكار و مشخص براي اين سرويس هاي آشغالي كه ميدن ندارن همين پست بالايي نمونه اي است كه هممون بارها از اين مشكلات داشته و داريم وقتي هم بهشون گوشزد ميكني يه چيزي ميگن و عملا كاري انجام نميشه ،واقعا چرا ما حق استفاده ار اينترنت مناسب رو در سال ٢٠١٤ نداريم ؟

4. این کاربر از 14708 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام خسته نباشین. من امروز یه سرویس اولترا 2 گیگ یک ماهه 18000 تومن گرفتم و الان که دانلود میکنم میبینم سرعتش از 240 کیلوبایت بالا نمیره در حالی که من با سرویس 512 با همین سرعت دانلود می کردم. می خواستم بدونم دوستایی که اولترای مخابرات رو دارن با چه سرعتی دان میکنن.؟؟؟؟

بهترین پیشنهاد بدون هیچگونه زنگ زدن واینا برید مخابرات بگین اگر میدونید داون استریم چیه برای من ببرید بالا اگر نمیدونید همون سرعت دانلود هستش . (منظورم کارکنان مخابرات بود)بعدا میگن نوشتم بالا ببرن بعدا زنگ بزنی میگن همکارا ثبت کردن تا افزایش بدن. این افزایش دادنشون ممکنه یه چند سالی طول بکشه واینکه اگر زنگ زدی حتما قبل اون تیم ویور نصب کن تا نتونن به خاطر اون بپیچوننت.منم دیگه انقدر اعتراض کردم خودم منصرف شدم میرم توربو میخرم با صرفه تر هست.
    Last edited by dow; 05-08-2014 at 21:44.

6. 2 کاربر از dow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

چطور میشه وضعیت خط رو قبل از رانژه شدن فهمید ؟

حالا من اگه اولترا بگیرم مثل مورد بالایی سرعتم کم باشه چی کار کنم؟

اصلا من ته بدشانس هستم . 6 ماه شاتل گرفتم نمیتونم شبانه دانلود کنم (اونقدر سرعتو محدود میکنن) مهر امسال تموم میشه . میخوام جمعش کنم از مخابرات بگیرم اصلا به به خاطر سرعت 900 کیلوبایتی و دانلود شبانه اولترا وسوسه شدم از مخابرات بگیرم

مگه پهنای باند 2024 kbps سرعتش 256KBps نمیشه؟ بعد اونوقت زنگ بزنم پشتیبانی بگم سرعت 250 کمه ببر رو 900 یه چند تا فحش هم به من میده ( تجربه ثابت کرده) و واقعا مایلم بدونم واقعا اولترای 2024 سرعت 900 میده ؟
    Last edited by adreno4; 05-08-2014 at 22:29.

8. این کاربر از adreno4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه eyneto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

دوست عزیز سه چهار روزی طول میکه تا وضعیت خطتون بررسی بشه و رو حداکثر سرعتی که کم ترین قطع و وصلی داشته باشه سینک بشه. پس چند روزی صبر کنین اگر سرعتتون فرقی نکرد حتما با واحد پشتیبانی تماس بگیرین تا مشکلتونو حل کنن.

10. این کاربر از eyneto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

بهترین پیشنهاد بدون هیچگونه زنگ زدن واینا برید مخابرات بگین اگر میدونید داون استریم چیه برای من ببرید بالا اگر نمیدونید همون سرعت دانلود هستش . (منظورم کارکنان مخابرات بود)بعدا میگن نوشتم بالا ببرن بعدا زنگ بزنی میگن همکارا ثبت کردن تا افزایش بدن. این افزایش دادنشون ممکنه یه چند سالی طول بکشه واینکه اگر زنگ زدی حتما قبل اون تیم ویور نصب کن تا نتونن به خاطر اون بپیچوننت.منم دیگه انقدر اعتراض کردم خودم منصرف شدم میرم توربو میخرم با صرفه تر هست.

دوست عزیز همونطور که گفتم سه چهار روزی طول میکه تا وضعیت خطتون بررسی بشه و رو حداکثر سرعتی که کم ترین قطع و وصلی داشته باشه سینک بشه. پس چند روزی صبر کنین اگر سرعتتون فرقی نکرد حتما با واحد پشتیبانی تماس بگیرین تا مشکلتونو حل کنن. در ضمن اگه خطتون مشکل بشه با سرعت های بالا سینک کرد خب اونام از این کار اجتبان میکنن. چون در غیر اینصورت شما تند تند دیس کانکت میشین و اینبارم به خاطر قطع و وصل زیاد شاکی میشین. اینطورام نیست کسایی که تو مخابرات نشستن و اینکاررو میکنن هیچی بارشون نباشه. اونا بیشتر به فکر پایداری اتصال شما هستن تا سرعتش البته شما میتونین با مسئولیت خودتون سرعتتونو بالا ببرین و دیگه حق هیچگونه اعتراضی رو بر ناپایداری اکانتتون نخواهید داشت. پس مطمئن باشین که حساب شده عمل می کنن. این کارا خیلی فنی و حساسن به خصوص که سیم های مسی اغلب جاها قدیمی و پوسیدس نمیشه در بیشتر اوقات بهشون خرده گرفت. موفق باشید

12. این کاربر از eyneto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

چطور میشه وضعیت خط رو قبل از رانژه شدن فهمید ؟

حالا من اگه اولترا بگیرم مثل مورد بالایی سرعتم کم باشه چی کار کنم؟

اصلا من ته بدشانس هستم . 6 ماه شاتل گرفتم نمیتونم شبانه دانلود کنم (اونقدر سرعتو محدود میکنن) مهر امسال تموم میشه . میخوام جمعش کنم از مخابرات بگیرم اصلا به به خاطر سرعت 900 کیلوبایتی و دانلود شبانه اولترا وسوسه شدم از مخابرات بگیرم

مگه پهنای باند 2024 kbps سرعتش 256KBps نمیشه؟ بعد اونوقت زنگ بزنم پشتیبانی بگم سرعت 250 کمه ببر رو 900 یه چند تا فحش هم به من میده ( تجربه ثابت کرده) و واقعا مایلم بدونم واقعا اولترای 2024 سرعت 900 میده ؟
    دوست عزیز تجربه نشون داده قبل از خرید این اکانت ها حتما با واحد پشتیبانی مخابرات تماس بگیرین تا خطتونو چک کنن تا نه گله ای برای بعد داشته باشین نه پولتون الکی هدر بره.
    در مورد دانلود رایگان شبانه هم اینو میتونم به طور یقین بگم هیچ کدوم از شرکت های اینترنتی نمیتونن بیشتر از این دانلود رایگان شبانه بدن بجز خود مخابرات که پهنای باند زیادی در اختیار داره و حتی می تونه از پهنای باند دیگر شرکت ها که بدون استفاده موندن نهایت استفاده رو ببره. پس اگه دانلود شبانه ۹۰۰ می خواید فقط از طریق مخابرات می تونید به این هدفتون برسید اونم همونطوری که عرض کردم. موفق باشین

14. این کاربر از eyneto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

صبا نت عالیه

16. این کاربر از hamijj2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

آقا مطمئنین این مخابرات خوبه؟ من میخوام کمپین یکساله بخرم زنگ زدم پرسیدم قبل از یه سال به هیچ وجه نمیتونم تخلیه کنم اگه تو زرد از آب در بیاد کلی پولم هدر میره تازه دیگه نمی تونم از یه شرکت دیگه هم بگیرم به همین خاطر نظرات شما دوستان مجرب برام خیلی مهمه .
    مخابرات تا حالا سابقه داشته یه دفعه سرویساش افت کنه ؟
    در ضمن مگر اولترا سرعتش نباید 250 باشه ؟ پس چرا واسه مخابرات 900 میده ؟ و اگر حالا اومدیم و اولترا با سرعت 256 گرفتم می تونم اعتراض کنم؟

18. این کاربر از adreno4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من نميتونم به جاي شما تصميم بگيرم ولي شخصا هيچگاه سرويس بالاتر از ٣ماه نميگيرم

20. این کاربر از 14708 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •