تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2033 از 2376 اولاول ... 10331533193319832023202920302031203220332034203520362037204320832133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,321 به 20,330 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

صمد مرفاوی:
    حرکت جباری دور از شان فوتبالیست ایرانی بود

مربی تیم فوتبال استقلال، حرکت مجتبی جباری در دیدار با الاتحاد عربستان را دور از شان یک فوتبالیست ایرانی خواند و از احتمال غیبت این بازیکن در دیدار با الجزیره امارات خبر داد.
    به گزارش خبرنگار مهر، صمد مرفاوی در حاشیه تمرین امروز تیم فوتبال استقلال با بیان این مطلب افزود: جباری در دیدار با الاتحاد حرکت ناپسندی انجام داد که موجبات ناراحتی هواداران استقلال را فراهم آورد. حرکتی که جباری مرتکب شد دور از شان یک فوتبالیست ایرانی بود که امیدوارم در آینده دیگر تکرار نشود.

وی با اشاره به محرومیت مجتبی جباری از حضور در تمرینات تیم فوتبال استقلال تهران خاطر نشان کرد: مجتبی بازیکنی خوب با ارزش‌های فنی بسیار بالاست اما این بازیکن باید در کنار کمک به تیم خواسته‌های کادر فنی را برآورده کند. به احتمال فراوان این بازیکن را در دیدار با الجزیره به همراه نخواهیم داشت اما در تیم ما هستند بازیکنانی که می توانند به خوبی جای او را پر کنند.

مربی تیم فوتبال استقلال در ادامه از دشواری دیدار این تیم برابر الاتحاد عربستان یاد کرد و گفت: الاتحاد در این بازی میزبان بود و از امتیاز میزبانی به نحو احسن استفاده کرد. به اعتقاد من تیم ما در بازی چهارشنبه بد بازی نکرد و می توانستیم با پیروزی زمین مسابقه را ترک کنیم.

مرفاوی در ادامه بدشانسی را مهمترین عامل در شکست تیم فوتبال استقلال در دیدار با الاتحاد عربستان عنوان کرد و گفت: متاسفانه روی حوادث و اتفاقات فوتبال نتیجه را واگذار کردیم و در عین شایستگی متحمل شکست شدیم.

وی الاتحاد را یک تیم حرفه ای خواند و گفت: حریف عربستانی با حمایت تماشاگران خود و بهره گیری از توان بازیکنان خارجی بسیار خوب بازی کرد. در مقابل این تیم با شرایط آب و هوایی جده بد بازی نکردیم و عملکرد خوبی داشتیم.

مربی تیم فوتبال استقلال از اظهارنظر پیرامون عملکرد داور دیدار این تیم برابر الاتحاد خودداری کرد و گفت: همه مردم داوری این دیدار را دیدند. او با قضاوت ناعادلانه خود باعث شکست استقلال شد.

مرفاوی در خاتمه از آمادگی تیم فوتبال استقلال برای رویارویی با الجزیره امارات یاد کرد و گفت: دیدارهای اخیر این تیم اماراتی را آنالیز کرده‌ایم و با شناخت کافی از نقاط ضعف و قوت این حریف قدرتمند به میدان خواهیم رفت.

تیم فوتبال استقلال تهران در هفته دوم از مرحله گروهی مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان آسیا روز چهارشنبه هفته جاری در ورزشگاه آزادی به دیدار الجزیره امارات خواهد رفت.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

امروز و در ورزشگاه دستگردي
    رئيس ليگ قهرمانان آسيا در تمرين استقلال حاضر شد

خبرگزاري فارس: رئيس ژاپني ليگ قهرمانان آسيا امروز در تمريم تيم فوتبال استقلال حاضر شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، اين تيم از ساعت 15:45 در ورزشگاه دستگردي تهران، تمرين خود را آغاز كرد.
    مهم ترين اتفاق اين تمرين، حضور سوزوكي، رئيس ژاپني ليگ قهرمانان در ورزشگاه بود. او براي لحظاتي تمرين را زير نظر گرفت و رفت.
    * امير قلعه نويي در ابتدا، حدود 5 دقيقه براي بازيكنان صحبت كرد.
    * حسين كاظمي و سياوش اكبرپور، دو ملي پوش استقلال به دليل اينكه روز گذشته برابر كنيا بازي كرده بودند، فقط ريكاوري كردند. آنها محل تمرين را زودتر از سايرين ترك كردند.
    * عليرضا عباسفرد، مهاجم تيم از ناحيه مچ پا دچار مصدوميت شد.
    * مجتبي جباري تنها غايب تمرين است. اين بازيكن به دليل انضباطي حق شركت در تمرينات را ندارد.
    * در تمرين امروز مرور كارهاي تاكتيكي در دستور كار قرار داشت و در انتها، يك بازي دستگرمي برگزار شد.
    * جان واريو و رينالدو، دو بازيكن خارجي با يكديگر تمرين مي كردند.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

همین الان قلعه نوعی داشت با رادیو جوان مصاحبه میکرد و گفت که بازی با الاتحاد یکی از بهترین بازیهای ما بود
    ولی من باخت رو به گردن میگیرم
    قلعه نوعی با انتقاد از کسانی که عملکردش رو زیر سووال بردند گفت که اونها با من مشکل دارند و غرض ورزی میکنند و از مظلومی تا منصوریان رو زیر سووال برد
    و در مورد جباری هم گفت که من اصولم رو زیر پا نمیگذارم و اون در اختیار باشگاه است
    نتیجه گیری :
    به نظر من قلعه نوعی هم دچار توهم توطئه است مثل همه مربیان قبلی

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

گزارش فارس از قراردادهايي كه ضمانت اجرايي ندارند
    تهديد باشگاه‌ها به تعليق و آغاز نشدن نهمين دوره ليگ برتر

خبرگزاري فارس: بازيكنان و مربيان زيادي از باشگاه ها طلبكارند؛ طلب هايي كه اميدي به وصول شدن آن ندارند و در اين ميان مسئولان هم باشگاه ها را تهديد به تعليق و آغاز نشدن ليگ برتر فوتبال مي كنند.

به گزارش خبرگزاري فارس، ليگ فوتبال ايران وارد هشتمين سال حرفه اي شده، اما همچنان مشكلاتي در اين ليگ ديده مي شود كه با ليگ هاي آماتوري هيچ تفاوتي ندارد. نداشتن حداقل امكانات سخت افزاري، مشكلات مالي فراوان، نداشتن تراز نامه مالي مشخص در برخي باشگاه ها بخشي از اين مشكلات هستند.
    شماري از بازيكنان و مربيان كه از باشگاهاي سابقشان طلبكارند معتقدند قراردادهايي كه امضا مي شود ضمانت اجرايي ندارد كه اگر اينگونه بود، آنها بعد از سال ها دوندگي در راهروهاي فدراسيون مي توانستند طلبشان را وصول كنند.

*طلب شاكيان پرداخت مي شود
    عزيز محمدي؛ رئيس سازمان ليگ در مورد اين ادعاها به خبرگزاري فارس مي گويد:چه شخصي مي گويد قراردادها ضمانت اجرايي ندارد؟ تمام افرادي كه از باشگاه ها شكايت كنند و كميته انضباطي به نفع آنها حكم بدهد مطالباتشان را دريافت مي كنند. چه مربي و چه بازيكن، طلبشان را از محل حق پخش باشگاه ها و تبليغات محيطي باشگاه هاي بدهكار پرداخت مي كنيم. باشگاه هايي كه اوضاع مالي شان خوب است كمتر چنين مشكلي دارند اما در باشگاهايي كه اوضاع مالي خوبي ندارند مثل پيام بيشتر مربيان براي دريافت طلبشان شكايت كرده اند و هنوز هيچ شكايتي از بازيكنان در اين مورد دريافت نكرده ايم.

*تهديد باشگاه هاي ليگ برتر به تعليق
    رئيس سازمان ليگ براي اينكه مشكلات مالي در فصل آينده كمتر شود مي گويد: هيات رئيسه فدراسيون در پايان ليگ اين فصل نشستي در اين زمينه خواهد داشت تا راهكارهايي را پيدا كند. يكي از راهكارها مي تواند تعليق مسابقات تيم هايي باشد كه به بازيكنان و مربيانشان بدهكارند. در اين فصل براي اينكه مشكلي در زمينه برگزاري مسابقات پيش نيايد اين كار را نكرديم اما از فصل آينده اين موضوع را مدنظر قرار خواهيم داد.

*طلبكاران پرسپوليس مصالحه كردند
    محمدي در مورد اينكه بازيكنان و مربيان سابق پرسپوليس بعد از سال ها نتوانسته اند طلب خود را از اين باشگاه دريافت كنند چنين مي گويد: اكثر اين نفرات با وجود اينكه كميته انضباطي به سود آنها راي داده است با مسئولان باشگاه مصالحه كرده اند. در گذشته كه من عضو هيات رئيسه سازمان ليگ بودم يادم هست كه برخي از آنها مصالحه كردند.

*وديعه 100 ميليون توماني باشگاه ها
    رئيس سازمان ليگ در مورد اينكه چرا از باشگاه ها وديعه اي براي حضور در ليگ برتر دريافت نمي شود؛ اظهار داشت: باشگاه هايي مثل ابومسلم و پيام وديعه 100 ميليون توماني نزد سازمان ليگ دارند و اگر بازيكن يا مربي از اين تيم ها براي دريافت طلبش شكايت كند طلب آنها از اين محل پرداخت مي شود. ضمن اينكه پول هايي مثل حق پخش تلويزيوني و تبيلغات محيطي باشگاه ها نيز نزد فدراسيون است.

*دوسال به دنبال طلب 8 ميليوني
    آرمين رهبر مربي كنوني تيم ابومسلم كه در گذشته مربي پيام بوده؛ مي گويد: 2 سال است كه براي دريافت 8 ميليون تومان طلبم از باشگاه پيام اقدام كرده ام اما هنوز به نتيجه نرسيده ام. من كاسب نيستم و مربي فوتبالم .قراردادها در فوتبال بايد ضمانت اجرايي داشته باشد.

*فهرست مربيان طلبكار پيام
    رهبر مي گويد: من تنها طلبكار پيام نيستم. اين اسامي كه مي گويم فهرست مربيان طلبكار پيام در 2 سال گذشته است: هادي برگي زر، عباس چمنيان، خداداد عزيزي، مجيد مرتضايي، شاهپور رجب زادگان، محسن فتح آبادي، عبدا... شور آبي و رضا صاحبي. هر كدام اين مربيان هم يك مرتبه حكم از كميته انضباطي دريافت كرده اندو حتي برخي اوقات مسابقات پيام به حالت تعليق درآمد اما فدراسيون ديد كه با تعليق اوضاع درست نمي شود و تعليق باشگاه ها را تعطيل كرد. هر مدير عاملي هم كه مي آيد مي گويد طلب مديران سابق به من ارتباطي ندارد اما من سئوال مي كنم اين وضعيت تا چه زماني بايد ادامه داشته باشد؟

*رفتار غير حرفه اي برخي بازيكنان
    رهبر كه خودش هم از خبرنگاران با سابقه مشهد است؛ مي گويد: وقتي بازيكنان مي بينند كه طلب ها پرداخت نمي شود فكر مي كنند خودشان بايد طلب ها را وصول كنند و براي همين به رفتارهاي غير حرفه اي مانند بازي نكردن و تمارض رو مي آورند.

*توافق باشگاه ها با بازيكنان
    علي كفاشيان رئيس فدراسيون فوتبال در مورد اينكه قراردادها ضمانت اجرايي ندارند به خبرگزاري فارس گفت:باشگاه ها با بازيكنان توافق مي كنند و هماهنگي در اين زمينه بين آنها به وجود مي‌آِيد. به هر حال برخي اوقات باشگاه ها با مشكل مالي مواجه مي شوند اما خود قرارداد به معناي ضمانت اجرايي است و اگر بازيكن يا مربي شكايت كند آن را پيگيري خواهيم كرد.

*5 سال و دستور 5 مديرعامل براي وصول طلب
    ناصر ابراهيمي معروف ترين و باسابقه ترين طلبكار باشگاه پرسپوليس است. او در اين مورد به خبرگزاري فارس مي گويد: 5 سال پيش 46 ميليون تومان از اين باشگاه طلبكار بودم. در اين مدت، 5 مديرعامل آمدند. مديراني كه بعضا حتي در فوتبال هم نبودند. همه آنها هم زير نامه من نوشتند "حسابدار، هر چه سريعتر پرداخت شود "، اما هرگز اين اتفاق نيفتاد. محمد حسن انصاري فر را من از زمين هاي خاكي به تيم ملي آوردم اما در نهايت به من گفت بهتر است به جاي دريافت طلب يكسال، فقط طلب 8 ماه را دريافت كني. من هم پذيرفتم. بعد گفتند بابت شكست ها بايد 20 درصد از قراردادت كم شود باز هم پذيرفتم. در نهايت قرار شد 32 ميليون تومان بگيرم اما بعد از 7 ماه 7 ميليون به من پرداخت شد. حالا من تمام طلب 46 ميليوني را مي خواهم.

*تهديد شكايت از پرسپوليس به فيفا
    ابراهيمي حرف هايش را اينگونه ادامه مي دهد: من هيچ مصالحه اي با مسئولان پرسپوليس نكرده ام. حتي به مجتبي شريفي؛ رئيس محترم كميته انضباطي هم گفتم، كه ايشان گفت نمي شود تيم پرطرفداري مثل پرسپوليس را تعليق كرد. در جوابش گفتم يعني فقط فيفا بايد اين كار را بكند؟ اكنون هم نامه اي براي فيفا نوشته ام و خواستار دريافت طلبم شده ام. البته درنامه قيد كرده ام كه بهتر است امتياز از پرسپوليس كم نشود فقط به آنها تذكر جدي بدهند زيرا من به اين تيم تعلق خاطر دارم. اين نامه را قبل از ارسال به مسئولان پرسپوليس نشان خواهم دادتا جاي گلايه نباشد.

* مبلغ كلان طلب از باشگاه ها
    مجتبي شريفي؛ رئيس كميته انضباطي در اين زمينه به خبرگزاري فارس گفت: رقم دقيق شكايت از باشگاه ها را مي توانم در اختيارتان قرار دهم. مبلغ مطالبات رقم بزرگي است. در تلاش هستيم تا با راهكاري باشگاه ها را ملزم به پرداخت طلب ها بكنيم. مي خواهيم از فصل آينده باشگاه ها تا تسويه حساب از كميته انضباطي نگرفته اند و طلب طلبكاران را پرداخت نكرده اند حق امضاي قرار داد با بازيكنان را براي فصل آينده نداشته باشند. آنها بايد استيفاي حق بكنند وگرنه نمي توانند بازيكني را جذب كنند.

*شروع با تاخير ليگ
    شريفي ادامه مي دهد: از سازمان ليگ مي خواهيم تا زماني كه مطالبات پرداخت نشود ليگ برتر فصل آينده را شروع نكند. چه اشكالي دارد اگر ليگ برتر 2 ماه ديرتر شروع شود اما در عوض مطالبات پرداخت شود. بايد در ليگ برتر بعدي شكايت هاي مالي براي دريافت طلب از باشگاه ها صفر شود. ما بر اجراي اين تصميم مصر هستيم.

*با باشگاه هاي پرطرفدار هم برخورد مي شود
    شريفي تاكيد مي كند كه نمي خواهد نام هيچ باشگاهي را بر زبان بياورد و مي گويد: با باشگاه هاي پرطرفدار هم با اين طرح برخورد خواهد شد و اگر اين باشگاه ها نتوانند طلب طلبكاران را پرداخت كنند حق امضا قرارداد با بازيكنان جديد را از دست مي دهند. آنها به اين ترتيب فرصت جذب بازيكن جديد را از دست مي دهند. بنابراين بايد طلب طلبكاران را پرداخت كنند. در آخر اين فصل به طلبكاراني مثل ناصر ابراهيمي وعده داده ايم كه طلبشان را وصول خواهيم كرد. برخي از باشگاه ها براي جذب يك بازيكن جديد 600 ميليون تومان هزينه مي كنند در حالي كه كل بدهي هايشان حدود همين رقم است پس مي شود طلب طلبكاران را وصول كرد.
    گزارش از عليرضا وهابي
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

برهانی در گفتگو با مهر:
    جباری از من عذرخواهی کرد/ شکست الجزیره ما را به آرامش می رساند

مهاجم تیم فوتبال استقلال تهران با ابراز تاسف از اتفاقاتی که در جریان دیدار این تیم برابر الاتحاد عربستان رقم خورده است، مدعی شد در پایان این بازی مجتبی جباری از بابت برخوردی که با او داشته عذرخواهی کرده است.

آرش برهانی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب افزود: مطمئنم آنچه در بازی الاتحاد - استقلال رخ داد را دیگر در تیم ما شاهد نخواهید بود. مجتبی در زمان خروج از میدان شرایط روحی خوبی نداشت و سمت من نیامد که همین مسئله حواشی زیادی را به دنبال داشته است.

وی در این خصوص افزود: متاسفانه دوربین تلویزیونی عربستان در زمان تعویض روی من زوم کرده بود و حرکتی که انجام دادم را نشان داد که همین مسئله بر حواشی موضوع افزود. از جباری ناراحت بودم که چرا در زمان تعویض سمت من نیامده است و به همین خاطر بی اختیار سرم را تکان دادم.

مهاجم تیم فوتبال استقلال تهران خاطر نشان کرد: پس از پایان بازی جباری از من بابت برخوردی که در زمان تعویض داشت عذرخواهی کرد و برای هر دوی ما آنچه در بازی رقم خورد، تمام شد.

برهانی نیز همچون دیگر بازیکنان و مربیان استقلال بدشانسی و اشتباهات داوری را مهمترین عامل شکست این تیم در بازی مقابل الاتحاد عنوان کرد و گفت: داور با اشتباهات خود تیم ما را از هم پاشید. او از کنار خطاهای بازیکنان الاتحاد به راحتی گذشت می کرد و باعث می شد ما عصبی شده و کنترل خود را از دست بدهیم.

وی در ادامه تاکید کرد تیم فوتبال استقلال برای کسب برتری به دیدار الجزیره خواهد رفت و در دیدار خانگی مقابل این تیم که روز چهارشنبه هفته جاری در ورزشگاه آزادی تهران برگزار می شود به کمتر از سه امتیاز رضایت نخواهد داد.

مهاجم تیم فوتبال استقلال در خاتمه تصریح کرد: شکست الجزیره ما را به آرامش می رساند. با پیروزی در این بازی می توانیم با آمادگی روحی بالا خود را برای دیدارهای آینده مهیا کنیم.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

تلاش ها براي بازگشت جباري بي فايده بود
    هورا اسپرت : پس از تصميم باشگاه استقلال مبني بر کنار گذاشتن مجتبي جباري ، تعدادي از طرفداران و اطرافيان اين تيم سعي در وساطت براي بازگشت جباري داشتند که تلاش‌هاي آنها بي فايده بود.

پس از آنکه امير قلعه نويي ، مجتبي جباري هافبک تيمش را به دليل رفتار عجيبي که در عربستان از خود نشان داد کنار گذاشت ، تعدادي از طرفداران و اطرافيان اين مربي قصد وساطت براي بازگشت جباري به تمرينات را داشتند ؛ اما قلعه نويي خواسته آنها را نپذيرفت و اعلام کرد از لحاظ فني فعلاً به جباري نيازي ندارد و باشگاه بايد درباره آينده اين بازيکن تصميم بگيرد

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

امروز و در ورزشگاه دستگردي
    رئيس ليگ قهرمانان آسيا در تمرين استقلال حاضر شد

خبرگزاري فارس: رئيس ژاپني ليگ قهرمانان آسيا امروز در تمريم تيم فوتبال استقلال حاضر شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، اين تيم از ساعت 15:45 در ورزشگاه دستگردي تهران، تمرين خود را آغاز كرد.
    مهم ترين اتفاق اين تمرين، حضور سوزوكي، رئيس ژاپني ليگ قهرمانان در ورزشگاه بود. او براي لحظاتي تمرين را زير نظر گرفت و رفت.
    * امير قلعه نويي در ابتدا، حدود 5 دقيقه براي بازيكنان صحبت كرد.
    * حسين كاظمي و سياوش اكبرپور، دو ملي پوش استقلال به دليل اينكه روز گذشته برابر كنيا بازي كرده بودند، فقط ريكاوري كردند. آنها محل تمرين را زودتر از سايرين ترك كردند.
    * عليرضا عباسفرد، مهاجم تيم از ناحيه مچ پا دچار مصدوميت شد.
    * مجتبي جباري تنها غايب تمرين است. اين بازيكن به دليل انضباطي حق شركت در تمرينات را ندارد.
    * در تمرين امروز مرور كارهاي تاكتيكي در دستور كار قرار داشت و در انتها، يك بازي دستگرمي برگزار شد.
    * جان واريو و رينالدو، دو بازيكن خارجي با يكديگر تمرين مي كردند.
    انتهاي پيام/

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

شكورى: وقتى حرف مى زنم كه بازى كنم

نيمكت نشينى در چند بازى اخير استقلال او را به سكوت واداشته است. هادى شكورى ترجيح مى دهد در اين هفته ها حرفى نزند. مهر سكوت او وقتى باطل مى شود كه حضور در تركيب ثابت استقلال را تجربه كند. شكورى طى گفت و گويى كوتاه به ابرار ورزشى گفت: نمى خواهم مصاحبه اى انجام دهم. وقتى بازى نكنم نبايد حرفى براى گفتن داشته باشم. من وقتى حرف مى زنم كه به صورت ثابت براى استقلال بازى كنم، وگرنه با اين وجود از چه چيزى بايد صحبت كنم. اميدوارم در بازى با الجزيره يكى از بازيكنان ثابت تيم باشم تا انشاءالله آن موقع گفتنى ها را بگويم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

واعظى آشتيانى قول داد امروز او را به كميته انضباطى بياورد اما...
    شريفى: قلعه نويى بيايد يا نيايد، ما كار خودمان را مى كنيم

مجتبى شريفى رئيس كميته انضباطى فدراسيون فوتبال گفت: مديرعامل باشگاه استقلال به ما قول داد امير قلعه نويى را به كميته انضباطى بياورد. وى درباره جلسه كميته انضباطى درباره باشگاه استقلال تصريح كرد: واعظى آشتيانى به عنوان مديرعامل باشگاه در اين جلسه حضور يافت و درباره مسائل مختلف در مورد باشگاه استقلال بحث و بررسى شد. وى ادامه داد: يكى از اين موارد مربوط به شكايت باشگاه استقلال از مسعود عنايت بود. با توجه به اينكه رئيس كميته داوران در ايران حضور ندارد نماينده خود را به اين جلسه فرستاد اما واعظى آشتيانى اعلام كرد كه فقط با حضور عنايت در اين باره صحبت خواهد كرد. شريفى يادآور شد: آقاى سليمانى كه دبير كميته داوران فدراسيون فوتبال است به نمايندگى از عنايت در جلسه فوق حضور يافت اما به دليل اينكه مديرعامل باشگاه استقلال خواهان حضور عنايت بود رسيدگى به اين پرونده به بازگشت رئيس كميته انضباطى به ايران موكول شد. واعظى آشتيانى اعلام كرد كه حاضر است اين پرونده در سال آينده مورد برسى قرار بگيرد. رئيس كميته انضباطى در خصوص عدم حضور قلعه نويى در اين جلسه عنوان كرد: واعظى آشتيانى به ما قول داد سياوش اكبرپور و امير قلعه نويى را امروز به كميته انضباطى بياورد تا در مورد مسائل رخ داده صحبت شود. شريفى درباره اينكه قلعه نويى گفته به نشانه اعتراض در كميته انضباطى حاضر نمى شود؛ گفت: حضور در كميته انضباطى فرصت خوبى براى دفاع از عملكرد يك فرد است. قلعه نويى در صورت عدم حضور در كميته انضباطى متضرر خواهد شد. با اين حال براى ما فرقى نمى كند كه سرمربى استقلال به كميته انضباطى بيايد يا از حضور در اين جلسه خوددارى كند. ما كار خودمان را انجام مى دهيم. وى اضافه كرد: كميته انضباطى با صبورى و با بررسى كامل اقدام به صدور رأى مى كند. براى اينكه پرونده اى به سال ۸۸ كشيده نشود قصد داريم در روزهاى دوشنبه و سه شنبه هفته جارى آراى خود را صادر كنيم. ما روز دوشنبه و حداكثر سه شنبه منتظر پرونده مربوط به اميرقلعه نويى مى مانيم. اگر اين مربى در كميته انضباطى حضور يافت حرف هايش را مى شنويم و بعد از آن رأى صادر مى كنيم. اگر هم نيامد ما كار خودمان را انجام خواهيم داد. حضور نيافتن قلعه نويى دليل نمى شود كه راى صادر نشود. رئيس كميته انضباطى درباره ساير موارد بررسى شده در اين جلسه اظهار داشت: پرونده شكايت گزارشگر شبكه خبر از ليدر باشگاه استقلال مورد بررسى قرار گرفت و مقرر شد محروميت ليدر باشگاه استقلال تا اطلاع ثانوى ادامه داشته باشد. همچنين وى ملزم شد خسارات ناشى از شكستن دوربين تصويربردار شبكه خبر را تا روز آينده پرداخت كند. شريفى ادامه داد: پرونده مربوط به طلب خسرو حيدرى، محمدرضا حيدريان و محمد نوازى از باشگاه استقلال مورد بررسى قرار گرفت و مديرعامل اين باشگاه پذيرفت كه مطالبات اين بازيكنان بايد پرداخت شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

گزارش تمرين استقلال
    از غيبت جبارى تا آلبوم عكس برهانى

تمرين استقلال ديروز ساعت ۱۵ و ۳۰ دقيقه در ورزشگاه دستگردى برگزار شد و آبى پوشان زير نظر قلعه نويى به انجام حركات تاكتيكى پرداختند.
    سوزوكى هم بود
    سوزوكى، رئيس ليگ قهرمانان آسيا در تمرين ديروز آبى پوشان حضور يافت و تمرينات بازيكنان استقلال را از نزديك به نظاره نشست. وى دقايقى از تمرين استقلالى ها را تماشا كرد.
    تمرينات اختصاصى براى ۲ بازيكن
    ۲ بازيكن استقلال در تمرين ديروز به صورت اختصاصى كار كردند. سياوش اكبرپور و حسين كاظمى ۲ بازيكنى بودند كه به صورت انفرادى تمرين كرده و زودتر از سايرين محل تمرين را ترك كردند.
    روانخواه تأخير داشت
    اميدرضا روانخواه، هافبك آبى پوشان با چند دقيقه تأخير در محل تمرين حضور يافت وى همزمان با صحبت هاى قلعه نويى به دستگردى رسيد و پس از تعويض لباس همراه ساير نفرات تمرين كرد.
    جلسه كادر فنى قبل از تمرين
    اعضاى كادر فنى استقلال قبل از شروع تمرين جلسه اى را با يكديگر برگزار كردند و نكات تاكتيكى مورد نظر را همراه يكديگر مرور نمودند.
    خارجى ها سفيد پوشيدند
    همه بازيكنان استقلال غير از ۲ بازيكن خارجى اين تيم لباس آبى به تن داشتند. فابيو جان واريو و رينالدو ۲ بازيكنى بودند كه با پيراهن و شورت ورزشى سفيد رنگ تمرين مى كردند و از ساير نفرات متمايز بودند.
    سپك تاكرا
    قبل از شروع تمرين ۶ بازيكن آبى پوش به انجام بازى سپك تاكرا پرداختند. ابراهيم تقى پور، هاشم بيك زاده و يدالله اكبرى در قالب يك تيم و پژمان منتظرى، على عليزاده و اشكان نامدارى در قالب تيمى ديگر تنيس فوتبال را در دستور كار خود قرار دادند.
    جبارى غايب بود
    مجتبى جبارى، هافبك آبى پوشان كه از سوى كادر فنى مجوز شركت در تمرينات را ندارد در تمرين ديروز نيز غايب بود.
    صحبت هاى طالب لو با پسر قلعه نويى
    هوتن قلعه نويى، پسر سرمربى آبى پوشان كه در محل تمرين حاضر بود بيش از همه با طالب لو اياق شده است. اين ۲ نفر در اكثر دقايق تمرين در كنار هم بودند و با يكديگر صحبت مى كردند.
    هوادار خوش ذوق
    يك هوادار خوش ذوق كه از مازندران به تهران سفر كرده است آلبومى از عكس هاى آرش برهانى در استقلال را تهيه كرده و ديروز به تمام اعضاى استقلال نشان داد. آلبوم اين هوادار مورد توجه بسيارى از آبى پوشان قرار گرفته بود.
    شرح تمرين
    در ابتدا قلعه نويى چند دقيقه با بازيكنان پيرامون اهميت بازى با الجزيره صحبت كرد. بعد از آن نفرات به دويدن دور زمين پرداختند. سپس مربيان مانع هايى را در زمين قرارداده و بازيكنان از بين اين موانع عبور كردند. در ادامه بازيكنان به ۲ گروه تقسيم شده و پاسهاى تودر و شوتزنى به سمت دروازه را تمرين كردند. تمرين ضربات ايستگاهى و ضربات كرنر نيز پايان بخش تمرين استقلالى ها بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •