تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2032 از 4105 اولاول ... 1032153219321982202220282029203020312032203320342035203620422082213225323032 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,311 به 20,320 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال saurron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    IN MY CURSED DREAM

پيش فرض

یعنی از مرز بدتره
    نمیدونم والله ما تا حالا هر کی رو میدیدیم نیرو انتظامی افتاده بهش میگفتن دعا میکنیم راهنمایی ورانندگی بیفتی نه مرزبانی و...
    دوست عزیز شما اگه آشنای خیلی کلفتی داری که هرجا بگی میتونه بندازتت، خوب اون وقت این آشنا خودش میدونه کجا بهتره.
    اگه آشنا نداری، زیاد شور نزن، بذار ببین چی پیش میاد.
    به نظر من قبل از رفتن یه شرایط خیلی سخت رو تجسم کن، تا وقتی رفتی و دیدی شرایط به این سختیا هم نیست یکم آروم بشی. و برعکس زمانی که رفتی اونجا بجای اینکه سخت بگیری آسون بگیر که زود بگذره.

پروفشنال saurron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    IN MY CURSED DREAM

پيش فرض

دوستان پوتین از اینجا بگیرم ببرم بهتره؟ میترسم اونجا پوتین اندازه پیدا نشه و پامو اذیت کنه توی تنبیه ها! حالا لباس یکم کوچیکو بزرگ باشه مهم نیست
    -----------------------------------------------------------------------------------------
    از ارتش نیروی زمینی 05 کرمان شهید گنجوی کسی نیست؟
    خبر جدیدی از اونجا نیست؟
    بوفه اونجا اوضاعش چطوره؟

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

یعنی از مرز بدتره
    نمیدونم والله ما تا حالا هر کی رو میدیدیم نیرو انتظامی افتاده بهش میگفتن دعا میکنیم راهنمایی ورانندگی بیفتی نه مرزبانی و...
    مرز داریم تا مرز
    مثلا همین مرز غربی کشور هیچ خطری نداره ولی خوب مرز شرقی فرق داره یکم خطر داره
    راهنمایی رانندگی هم بخش های مختلفی داره که راهور از همه سخت تره وگرنه راهنمایی رانندگی هم بخش اداری داره که نهایت تا 2 بعد از ظهره

در حالت کلی مرز از همه سخت تره بعد از اون کلانتری و راهور

4. 2 کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من بچه تهرانم
    اموزشی نیرو دریایی سیرجان چطوره ؟؟
    هتله ایا ؟؟
    یکم اسفند اعزامم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    من برج 12 اعزامم.کد نیروی انتظامی خوردم.حالا چن تا سوال داشتم:
    1.خدمت تو سال جدید میشه 24 ماه؟
    2.تو نیروی انتظامی هم قسمت هایی هست ک صبح تا ظهر با سرباز کار داشته باشن و بقیه روز در اختیار خودش باشه؟اگه هست بگین باید چیکار کنم ک اونجا بیافتم؟(مدرکم لیسانس مدیریت)
    3.افتادن تو راهنمایی رانندگی شانسیه؟میشه کاری کرد ک نیافتاد؟
    4.به نظرتون بگم گواهینامه دارم؟
    5.دیگه برا انداختن عقب وقت هست؟
    6.اگر سال جدید خدمت 24 ماه شد و با توجه به مدرک از ماهاش کم شد(مثلا لیسانس 18 ماه_فوق دیپلم 20 ماه)این شامل منم میشه ک قبل از سال جدید رفتم؟
    7.یکی از دوستام گفت اگه کسری میخوای بگیری تو آموزشی اقدام کن چون سال جدید دیگه قبول نمیکنن.این حرفش درسته میشه تو آموزشی افتاد دنبال کسری؟(آموزش تکمیلی و بسیج)
    راستی افتادم مالک اشتر اراک کسی اونجا بوده یا افتاده؟
    Last edited by shadmehr51; 15-02-2014 at 13:27.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بروبچ یه سوال واقعا برام پیش امده شاید خنده دار باشه :

بشقاب که میبرین چه جوریه؟ فلزیه؟؟ ملامین هم که دیگه نیست، یادمه بچه گی هر وقت میخواستیم بریم اردو ظرف ملامینی میبردیم که نشکنه بشقاب چینی که نمیشه برد میشکنه مسخره هم هست توو سربازی پلاستیکی هم که خوب نیست

در مورد لیوان هم همینطور، البته من لیوان فلزی از این در دار ها خریدم اما میگن تا چای بیاد تووش خنک شه صبح شده !!

خلاصه در مورد بشقاب و لیوان نظرتون رو بدین لطفا، من واقعا موندم توش چی بخرم، چه جنسی، به خصوص بشقاب رو !!

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

بشقاب که میبرین چه جوریه؟ فلزیه؟؟ ملامین هم که دیگه نیست، یادمه بچه گی هر وقت میخواستیم بریم اردو ظرف ملامینی میبردیم که نشکنه بشقاب چینی که نمیشه برد میشکنه مسخره هم هست توو سربازی پلاستیکی هم که خوب نیست

در مورد لیوان هم همینطور، البته من لیوان فلزی از این در دار ها خریدم اما میگن تا چای بیاد تووش خنک شه صبح شده !!

خلاصه در مورد بشقاب و لیوان نظرتون رو بدین لطفا، من واقعا موندم توش چی بخرم، چه جنسی، به خصوص بشقاب رو !!

بشقاب استیل بگیرین....
    لیوان هم اونی که گرفتین مناسبه

البته اینم بگم بعضی جاها خودشون بهتون سلف میدم ولی برای احتیاط ببرین....

9. این کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

یقلوی ببرین ملامین هم بگردین پیدا میشه ... لیوان هم پلاستیکی و فلزی ببرین فرقی نداره اخرش
    باید از جلد ساندیس استفاده کنید

سلام دوستان
    2.تو نیروی انتظامی هم قسمت هایی هست ک صبح تا ظهر با سرباز کار داشته باشن و بقیه روز در اختیار خودش باشه؟اگه هست بگین باید چیکار کنم ک اونجا بیافتم؟(مدرکم لیسانس مدیریت)
    6.اگر سال جدید خدمت 24 ماه شد و با توجه به مدرک از ماهاش کم شد(مثلا لیسانس 18 ماه_فوق دیپلم 20 ماه)این شامل منم میشه ک قبل از سال جدید رفتم؟
    7.یکی از دوستام گفت اگه کسری میخوای بگیری تو آموزشی اقدام کن چون سال جدید دیگه قبول نمیکنن.این حرفش درسته میشه تو آموزشی افتاد دنبال کسری؟(آموزش تکمیلی و بسیج)
    1.معلوم نیست
    2.ستاد فرماندهی اداری هست پارتی باید داشته باشی .. بعضی یگان ها هم کار اداری دارند
    3.بله شانسیه کار خاصی نمیشه کرد مگر با پارتی
    4.وقتی رفتید یگان از سربازهای اونجا بپرسید وضع راننده ها چجوریه بعدا خودتون تصمیم بگیرید ولی بنظرم بهتر از پست دادنه
    5.در شرایط عادی بله دیر شده
    6.اگر کم بشه شامل همه میشه اما اگر زیاد بشه فقط سال اعزام
    7.خیلی راحت نیست تو اموزشی کسری بگیری باید بیفتی دنبالش که ممکنه وقت نکنی
    Last edited by SNOW PATROL; 15-02-2014 at 15:03.

11. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    1) هنوز تصویب نشده، اگه هم بشه طبق گفته خودشون شامل کسایی که تا پایان امسال اعزام میشن نمیشه
    2) بله اداره جات، مثل نظام وظیفه، اما تا جایی که " من اطلاع دارم " اگر حتی این قسمت ها خدمت کنید، بعد از ساعت اداری باید داخل آسایشگاه سربازها یا همون اداره یا جایی که برای سربازا تعیین کردن بمونین، فکر نمیکنم اجازه خروج مثل ارتش و سپاه داشته باشین و مثلا برین فردا صبح بیاین. تنها راهش هم اینکه آشنای کلفت داشته باشین که بتونه جای خوب بندازه، اگه آشنا رو داشته باشی اون خودش میدونه بهترین جای نیروی انتظامی کجاست که بذارتت اونجا، مهم همین پارتیه.
    3) فقط با پارتی میشه کاری کرد نیوفتاد، بله بستگی به نیاز در زمان تقسیم داه، اما دعا کنید برای مرز تقسیم نشین یه موقع ( تا جایی که من میدونم مالک اشتر تقسیم مرز نداره)، که راهنمایی رانندگی خیلی بهتر از مرز هست، البته به قول دوستان مرز داریم تا مرز، کسایی هستن که مرز خدمت کردن اما راحتر از کسایی بودن که توی کلانتری با مردم و مجرم و ... سر و کله زدن.
    4) باید شرایط رو بررسی کنی، یه موقع میبینی مثلا ماشین میخواد دستت بدن بشی راننده، ماشین هم ماشین گرونی نیست، و میبینی اگه قبول نکنی شرایط سختری داری، اون موقع بهترین کار میشه راننده شدن، یه موقع میبینی نسبت به شرایط خدمتیت گفتن گواهینامه داشتن و مسئولیت رانندگی خیلی سختر از خدمت عادی توی یگان میشه، اینجا نباید راننده بشی! شرایط رو بررسی کن همیشه، معمولا باید ببینی بد چیه، بدتر چیه، بد رو انتخاب کنی.
    5) فکر نکنم، شاید بشه، حداقل فکر کنم 48 ساعت قبلش بشه درخواست داد، اما احتمال موافقت کمه، بعدم دوست من آخرش چی؟ باید رفت، بخوای بندازی عقب میشه اردیبهشت 93، تا اون موقع آموزشی تموم شده، یک ماه از خدمتت هم رفته، احتمال اینکه 24 ماه بشه خدمت رو رد کردی و شاملت نمیشه، چون تکمیلی بسیج هم داری اگه کسری ها رو بر دارن دیگه نمیتونی از دو ماه کسریت استفاده کنی ( سه ماه + دو ماه کسری، یعنی عقب انداختن ریسک 5 ماه خدمت اضافه رو داره ! )
    6) این رو که توضیح دادم
    7) آره توی آموزشی مدرک تکمیلی بسیج و ... رو بده، مشکلی پیش نمیاد، من فکر میکنم حتی اگه توی سال جدید خدمت 24 ماه بشه باز شما اون موقع که مدارکت رو بدی برات کسری و لحاظ میکنن چون با قانون قبلی ( امسال، 92 ) اعزام شدی، اما همون آموزشی برای کسری اقدام کن
    موفق باشی

13. این کاربر از parsiaweb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

دوستان 1 اسفند که داریم میریم با خودمون وسیله ببریم یا نه؟ منظورم همین بشقاب و لیوان و .... هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •