تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2032 از 2199 اولاول ... 10321532193219822022202820292030203120322033203420352036204220822132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,311 به 20,320 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اخه داداش من پستهای اطلاعاتی زیاد میزارم از مبین فک نمیکردم کسی قبول نکنه ....

از یکی از اشناها که کار میکنه اطلاعات گرفتم

یه چیز دیگه هم اضافه کنم طرح های نامحدود از سال جدید اضافه میشه

Sent from my iPad using Tapatalk HD

با وضعیت جدید دیگه شک دارم مبین‌نت بره طرف طرحهای نامحدود، اون هم وقتی که اینجور دانلود شبانه رو محدود و کمتر می‌کنه. ایشون هم دیگه بعد از این خبر، مطلب جدیدی نگفتن که ببینم مبین‌نت تا شب عید دیگه چه خوابهایی برامون دیده. به احتمال زیاد گروون کردن هم داریم چون هر سال شب عید گروون هم می‌کرد.

2. 2 کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

این که بد هست چون اگه حجم تموم بشه و کار واجب هم داشته باشه دیگه شبها باید اینترنت دایال‌آپ یا سیم‌کارتی مصرف داشته باشیم. بدترش این هست که هنوز جایی هم معلوم نیست که طرف شبها چقدر مصرف کرده و چقدر مونده. اینجوری اگه بخوان نامردی کنن و حجم رو کم کنن که دستشون هم باز هست.
    خب منم همینو میگم .. یعنی دیگه تو ساعات رایگان ی سایت هم دیگه نمیشه باز کرد ! .. من بازم میگم چنین چیزی اجرا نمیشه ، سرعت رو شاید محدود کنند اما حجم رو نه ؛ چرا چون اجازه ندارند 5 ساعت اینترنت رو بگیرن ؛ داریم برای کل روز پول پرداخت می کنیم.
    ____
    فعلا باید ببینیم شکایات به کجا میرسه ..

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

چاره چیه؟اینا که هیچکدوم به حرف ما گوش نمیکنن فقط اگرم به اینترنت نیاز دارین یک کار میتونیم بکنیم یا از مبین نت استفاده نکنیم که نمیشه چون ما ده بیست نفرم نکنیم به جاییشون بر نمیخوره یا ترغیب کنیم اونایی که سرعت بالا دارن تغییر به 128 بدن شاید اونطوری شرکت ضرر بکنه

ولی خب اینو بسنجین تو این کشور مصرف کننده هیچ حقی در قبال پولی که میده و جنس میگیره نداره من ایده ای به نظرم نمیرسه حداقل کاری که حتما انجام میدم اینه که ایرانسلمو دیگه تمیدید نمیکنم
    من قبلا هم گفتم من فقط واسه دانلود موزیک و فیلم اینترنت میگیرم .این طرحمم ماه دیگه تموم میشه بعید میدونم تمدید کنم شما ها تمدید کنین اگه با 60 تومن هزینه و 12 گیگ شبانه براتون صرف داره و کل فیلم ها و کلیپ هاتون 12 گیگ میشه .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

شنیدین می‌گن آفتابه لگن هفت دست، شام و نهار هیچی؟ مبین‌نت هم اینجوری شده. توی وبلاگش تا می‌تونه برای خودش نوشابه باز می‌کنه و جایزه‌های خوشگلش رو به رخ می‌کشه. ولی موندم این شرکت بدقول و دروغگو چطور می‌تونه این جایزه‌ها رو بگیره؟!؟ بخصوص که می‌گه ایزو هم داره. این هم لیست بلندبالای تعریف از خودش:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خب منم همینو میگم .. یعنی دیگه تو ساعات رایگان ی سایت هم دیگه نمیشه باز کرد ! .. من بازم میگم چنین چیزی اجرا نمیشه ، سرعت رو شاید محدود کنند اما حجم رو نه ؛ چرا چون اجازه ندارند 5 ساعت اینترنت رو بگیرن ؛ داریم برای کل روز پول پرداخت می کنیم.
    ____
    فعلا باید ببینیم شکایات به کجا میرسه ..
    پس چرا باید صحبت از محدود کردن حجم شبانه تو سایت بکنن ؟

الان نت مخابرات همینطوره 24 ساعتش پولی هست ! شبانه نداره ... فقط حیف پول مودمی که به مبین نت دادیم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من قبلا هم گفتم من فقط واسه دانلود موزیک و فیلم اینترنت میگیرم .این طرحمم ماه دیگه تموم میشه بعید میدونم تمدید کنم شما ها تمدید کنین اگه با 60 تومن هزینه و 12 گیگ شبانه براتون صرف داره و کل فیلم ها و کلیپ هاتون 12 گیگ میشه .

من که منتظر بودم نسخه اصل سه بعدی هابیت ۲ بیاد و دانلودش کنم. ولی فکر کنم بالای ۱۰ گیگ بشه و اینجوری مصرف چند ماه شبانه‌ام رو فقط باید پای یک فیلم بذارم که دیگه نمی‌صرفه.

9. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

جوک سال : ))))))))))))))))))))))
    بین مللی !!
    قیافه هارو مرده انگار ابدارچیه لوح افتخارو مثل سینی چای گرفته اون یارو اون بالارو !!! حروم خورا اینان ؟؟

11. این کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

پس چرا باید صحبت از محدود کردن حجم شبانه تو سایت بکنن ؟

الان نت مخابرات همینطوره 24 ساعتش پولی هست ! شبانه نداره ... فقط حیف پول مودمی که به مبین نت دادیم
    مخابرات 24 ساعت پولی هست اما هیچ وقت ساعات مشخصی نتت رو قطع نمی کنند به بهانه ی دانلود بیش از حد !
    دقت کنید این خبر فقط تو وبلاگ اومده ... تو سایت اصلی فقط گفته 3 تا 7 صبح .. این فقط نوعی اولتیماتوم هست به مشترکین پر مصرف که کم دانلود کنید که به قول خودش پهنای باند تعدیل بشه و همه سرعت یکسان داشته باشند .

13. این کاربر از yuzarsiff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

با وضعیت جدید دیگه شک دارم مبین‌نت بره طرف طرحهای نامحدود، اون هم وقتی که اینجور دانلود شبانه رو محدود و کمتر می‌کنه. ایشون هم دیگه بعد از این خبر، مطلب جدیدی نگفتن که ببینم مبین‌نت تا شب عید دیگه چه خوابهایی برامون دیده. به احتمال زیاد گروون کردن هم داریم چون هر سال شب عید گروون هم می‌کرد.
    چيزي كه اطلاع دادن اين بوده كه قراره طرح هاي نامحدود از سال جديد اضافه بشه . خبر جديد ديگه اي ندارم .

مطمئن باشين خبر ديگه اي بشه بلافاصله اطلاع ميدم بهتون

15. این کاربر از hamijoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

جواب پشتیبانی مبین نت به شکایت:

مشترک گرامی
    با سلام و احترام

به استحضار می رساند طرح ها با توجه به نیاز اکثر مشترکین ایجاد شده و نحوه محاسبه قیمت طرح ها و یا هر نوع خدمات دیگر در شرکت مبین نت توسط تیم مدیریتی و تحقیقاتی موجود در بازاریابی انجام پذیرفته و مورد تایید مدیران ارشد سازمان نیز می باشد.
    اما در این راستا نیز نظرات، پیشنهادات و رضایت مشترکین در الویت این تصمیم گیری قرار دارد.
    ضمن تشکر و قدردانی از ارتباط شما، نظرات شما به واحد مربوطه ارجاع خواهد گردید.

با آرزوی موفقیت روز افزون
    کارشناس پشتیبانی مشترکین انبوه

17. 3 کاربر از Joaquin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •