تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2032 از 2403 اولاول ... 10321532193219822022202820292030203120322033203420352036204220822132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,311 به 20,320 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دزدی دیگه تا کجا

مخابراتم

من چند روز پیش حجم خریدم 6 گیگ

امروز تمدید کردم سریسمو 2 مگ 5گیگ 5 گیگ هم تو حسابم مونده بود اول که شارژ شد نوشت من 10 گیگ دارم از اکانتم اومدم بیرون رفتم تو شد 8 گیگ

2 گیگ منو خوردن
    من چند ماه دارم دقیقا همین کارو میکنم تا حالا برای من اینطوری نشده
    من هر ماه 2 مگ 8 گیگ میگرفتم ، تو چند ماه از حجمم خیلی موند بخاطر همین 2 مگ 5 گیگ میگرفتم و حجم باقی موندم بهش اضافه میشد
    برای شما حتما اشتباهی شده ، یا به قول خودتون دزدی شده
    زنگ میزدی پشتیبانی و ...

+

راستی با همین سرویس سرعت دانلودتون تو روز و تو بازه ی رایگان چنده ؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

انزلی داتک هم داره

تنها شهر گیلان که نماینده داتک هست و مفت گرنه

اسیاتک هم رو یه شمارش راه اندازی شده

های وب اینا رو نمیدونم رفتن اونجا یا نه

پارس آنلاین 2مگ محدود که برام سرعت رو تا 9 مگ باز گزاشتن که عملا حتی 2 مگ خودم رو هم به من نمیدن
    روز 7 تا 10 صبح بالای 200 وبگردی ، دانلود بالای 500 کیلوبایت
    10 صبح تا 2 شب سایت داخلی 100 تا 200 و خارجی 10 تا 130 کیلوبایت اما در کل بعضی سایت ها رو باز نمی کنه و حتی به اندیشه سبز 128 هم نمی رسه
    2 تا 7 برای دانلود به طور عادی 60 تا با ترفند 190 تا.متوسط دانلود شب 3000 تا 3300
    کلا فقط دانلودش باترفند از اندیشه و شاتل بیشتره البته با شانس بد ممکنه یه شب 1000 مگ دانلود کنی
    --------------------
    شاتل 2 مگ محدود.فعلا انزلی بالاتر از 2 مگ نمیده
    روز از 8 صبح تا 1 شب ، دانلود ثابت 395 کیلوبایت و صفحه بین 100 تا 330 کیلوبایت در کل راضی کننده اما نه به خوبی اندیشه
    از 1 تا 8 صبح اگر زیر 30 تا 40 گیگ در دورت استفاده کرده باشی دانلود 395 کیلوبایت اما اگر بالاش استفاده کرده باشی سرعتت یک هشتم میشه برای 2 مگابیت که باید 256 کیلوبایت باشه تقسیم به هشت میشه و میشه 32 کیلوبایت.متوسط دانلود هر شب بعد از 30 گیگ، 800 مگ
    ---------------------
    اندیشه
    من تا دو ماه پیش اندیشه داشتم.و بالاترین سرویس یک مگ بود.سرعت 155 کیلو
    7 صبح تا 1 شب صفحه باز کردن عالی حتی با 128 با انکه 128 تا 70 بیشتر نمیرفت.
    برای اینکه متوجه بشی :با 1 مگ قدیم که تا 155 محدود بود موقعی که صفحه باز میکردم تمام مدت مابین 100 تا 155 تا میگرفت.یعنی از همون اول صفحه باز کردن
    برای مقایسه پارس صفحاتی که سرورش در ایرانه رو 5 ثانیه اول 10 تا 100بعد مابین 100 تا 250 اونم صبحا و از ظهر تا فردا صبح معمولا تا 150 البته بعضی موقع ها بهتره و اما سایتی مثل msn ، اکثرا از 10 تا 130 کلا ، حالا هر چقدر هم که طول بکشه ،کشیده.مثلا با شاتل و پارس یه گوگل مپ عمر آدم رو تموم می کنه.پارس خیلی از مواقع سایت رو نصفه باز می کنه و دیگه دیتا نمی گیره و مجبور می شی دو سه بار ریفرش کنی.با کریو هم زیاد میونه خوبی هم پارس و هم شاتل ندارن
    حالا هم که بچه ها می گن اندیشه 512 روزا شده 290 که عالیه
    شب 1 تا 7 صبح تا دوماه پیش می شد سرعت اسمی یعنی مثلا 512 کیلو بیت میشد همون 64 کیلو بایت.من با 1 مگ هر شب 2400 مگ می گرفتم اونم به راحتی برای چند سال
    الان رو نمی دونم شبا سرعتش چقدر هست
    تا 1 مگ دانلود شب داره و 2 تا 8 مگ نیم بها هست در ساعات 1 تا 7 صبح یعنی 1 گیگ دان کنی نیم گیگ ازت کم میکنه
    پینگ اندیشه توی ایران و گیلان شاهکاره.من همیشه مابین 130 تا 135 برای 8.8.8.8 بودم
    پارس متوسط 200 تا 300 و شاتل مابین 300 تا 1000 هست
    نویز ختم کم و تا 18 مگابیت رو میکشه پس پینگ بالا به خاطر خوده isp ها هست
    ------------------------
    پارس: اگر دانلود شب کمی از متوسط قوی تر می خوای اونم با دردسر و صفحه باز کردن با استرس
    شاتل: اگه صفحه باز کردن خوب و دانلود شب کم
    اندیشه:اگه صفحه بازکردن عالی و دانلود شب متوسط
    مخابراتم و دامون هست که من ازشون خبری ندارم
    الان هم همه پورت خالی دارن

پيش فرض

آقا بالاخره این آشنای آخر ما هم وصل شد من تو یکی از حومه های لاهیجانم و بهم بالاتر از 512 ندادن میگن اونجا برای دادن اینترنت 2 مگ تجهیزات لازم رو نداره ولی با چیزی که من تو مودم میبینم فکر میکنم سیگنال و نویززمم از داخل شهر خیلی بهتره ،با این حال از دستشون کلافه شدم از بس زنگ زدم و جواب سربالا شنیدم راهی داره به نظرتون؟

داره خودمونی میشه rahmank750's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من چند ماه دارم دقیقا همین کارو میکنم تا حالا برای من اینطوری نشده
    من هر ماه 2 مگ 8 گیگ میگرفتم ، تو چند ماه از حجمم خیلی موند بخاطر همین 2 مگ 5 گیگ میگرفتم و حجم باقی موندم بهش اضافه میشد
    برای شما حتما اشتباهی شده ، یا به قول خودتون دزدی شده
    زنگ میزدی پشتیبانی و ...

+

راستی با همین سرویس سرعت دانلودتون تو روز و تو بازه ی رایگان چنده ؟؟؟؟
    پشتیبانی زنگ زدم با گردن کلفتی تمام میگه نه درسته شما مصرف کردی بعد داره غیر مستقیم میگه داری دروغ میگی در کل نه تنها تو این اینترنت تو همه جا اینا حق مارو میخورن تو سر ما هم میزنن نمیتونیم حقمونو بگیریم شب والا من 3 4 تا فایل همزمان میزارم سرعت جمعشون میشه همون 240 تکی ولی میزارم رو 50 60 گیر میکنه یه بار تا 5 بیدار بودم دیدم از ساعت 3:30 تک فایل یزاری میشه 200 240

5. 2 کاربر از rahmank750 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

پشتیبانی زنگ زدم با گردن کلفتی تمام میگه نه درسته شما مصرف کردی بعد داره غیر مستقیم میگه داری دروغ میگی در کل نه تنها تو این اینترنت تو همه جا اینا حق مارو میخورن تو سر ما هم میزنن نمیتونیم حقمونو بگیریم شب والا من 3 4 تا فایل همزمان میزارم سرعت جمعشون میشه همون 240 تکی ولی میزارم رو 50 60 گیر میکنه یه بار تا 5 بیدار بودم دیدم از ساعت 3:30 تک فایل یزاری میشه 200 240
    یک بار پشتیبانی باهام بد صحبت کرد ، کاری باهاش کردم که تلفن رو قطع کرد ( بهش فحش و ... ندادما )
    باید باهاشون محکم صحبت کنی ، اگه کم بیاری سربالا صحبت میکنن
    برای منم سرعت دانلود همینقدراس

7. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_totally's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

آقا بالاخره این آشنای آخر ما هم وصل شد من تو یکی از حومه های لاهیجانم و بهم بالاتر از 512 ندادن میگن اونجا برای دادن اینترنت 2 مگ تجهیزات لازم رو نداره ولی با چیزی که من تو مودم میبینم فکر میکنم سیگنال و نویززمم از داخل شهر خیلی بهتره ،با این حال از دستشون کلافه شدم از بس زنگ زدم و جواب سربالا شنیدم راهی داره به نظرتون؟
    رو این خط میتونی سرویس بالا بگیری

کیفیت خطت خوبه
    فقط Rate خطتت پایینه
    شاید چون امکان بالا بردن Rate خط رو ندارن میگن نمیشه
    کجای لاهیجانی شما؟

پيش فرض

رو این خط میتونی سرویس بالا بگیری

کیفیت خطت خوبه
    فقط Rate خطتت پایینه
    شاید چون امکان بالا بردن Rate خط رو ندارن میگن نمیشه
    کجای لاهیجانی شما؟
    من تو دهستان لیالستانم فاصله تا خوده لاهیجان هم ۴کیلومتره اینطوری هم از سیگنال و نویز خطم میببنم فیبر نوریه ۲۶ مکس ریت داده یعنی تا ۲۶ مگرو میتونن بهم بپن اون ریت هم رو دو مگا یعنی رو دو مگ بسته شده ولی از مرکز خودشون نرم افزاری روی ۵۱۲ محدودم کردن.
    سرعت من شبا و روزا زیاد فرقی نداره همش روی ۵۱۲ هست نهایت هم شبی یه گیگ میتونم بگیرم.من دومگ مبین نت هم دارم با اون شبی ۴.۵ گیگ میگیرم ،گفتم کامل کوچ میکنم به مخابرات اونم نشد و بازی در آوردن.

10. این کاربر از Microsoft Windows بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

دوستان خواهشا راهنمایی کنید.

من میخوام ماهی چهل و پنج تومن هزینه کنم و حتما هم میخوام شبی حداقل چهار و نیم گیگ دانلود کنم.

چه ای اس پی و چه سرویسی رو پیشنهاد میکنید؟

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من تو دهستان لیالستانم فاصله تا خوده لاهیجان هم ۴کیلومتره اینطوری هم از سیگنال و نویز خطم میببنم فیبر نوریه ۲۶ مکس ریت داده یعنی تا ۲۶ مگرو میتونن بهم بپن اون ریت هم رو دو مگا یعنی رو دو مگ بسته شده ولی از مرکز خودشون نرم افزاری روی ۵۱۲ محدودم کردن.
    سرعت من شبا و روزا زیاد فرقی نداره همش روی ۵۱۲ هست نهایت هم شبی یه گیگ میتونم بگیرم.من دومگ مبین نت هم دارم با اون شبی ۴.۵ گیگ میگیرم ،گفتم کامل کوچ میکنم به مخابرات اونم نشد و بازی در آوردن.
    سلام
    سرعت دانلود روزانه و شبانه سرویس 512 مخابرات چنده؟ پینگش چطوره؟ شنیدم پینگش خیلی پایینه

داره خودمونی میشه mtn877's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام. از دوستان کسی میدونه اینترنت 512 و 1 مگ حجمی اندیشه تو روز و شب سرعتش چنده؟ خواهشا اگه الان این سرویس ها رو دارید بگید. ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •