تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2032 از 2376 اولاول ... 10321532193219822022202820292030203120322033203420352036204220822132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,311 به 20,320 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

داره خودمونی میشه mastaneeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

[b][color="blue"].

* عنايت بعد از بازي استقلال والاتحاد اعلام كرد رفتار شما زيبنده فوتبال ايران نبود.
    رفتار من ربطي به عنايت ندارد. ايشان بهتر است به جاي نقد كردن من به فكر ارتقاي سطح داور كشور باشد.

/
    عشق کردم خوب زدی تو پرش امیرخان

داره خودمونی میشه mastaneeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

فكر نمي‌كردم ناراحتي‌ام از جباري اين همه حاشيه به وجود بياورد

خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران گفت: فكر نمي‌كردم ناراحتي‌ام از جباري در هنگام تعويض اين همه حاشيه به وجود بياورد.

آرش برهاني در گفت و گو با خبرگزاري فارس در خصوص ديدار تيم‌هاي استقلال و الاتحاد عربستان عنوان كرد: تصور نمي‌كرديم از اين بازي بازنده خارج شويم. ما براي 3 امتياز به عربستان رفتيم اما اعتقاد دارم گلي كه زودتر از الاتحاد زديم توقعات را از ما بالا برد. به همين دليل پس از خوردن دو گل شكست ما بيشتر به چشم آمد وذگرنه قبول دارم كه خوب بازي نكرديم.
    برهاني در خصوص برخي حرف و حديث ها پس از بازي اظهار داشت: ‌من با قلعه‌نويي و مجتبي جباري رابطه‌اي بسيار دوستانه دارم اما اگر در داخل خانواده هم حرفي زده باشم بازيكنان نبايد آن را به روزنامه‌ها انتقال دهند. معتقدم مشكل خانوادگي بايد در داخل خانواده حل شود و انتقال مسائل به بيرون از مجموعه تيمي باعث حاشيه مي‌شود.
    وي در خصوص اينكه هنگام تعويض، جباري قهر كرد؛ گفت: در مورد جباري زيادي شلوغش كرده‌اند. جباري از من ناراحت نبود. هنگامي كه من به خاطر حركت مجتبي سرم را تكان دادم به شدت ناراحت بودم و البته به اين قضايا هم فكر نمي كردم كه چنين حاشيه‌هاي به وجود مي‌آيد.
    برهاني در خصوص اينكه آيا حركت جباري حرفه‌اي بود يا نه تاكيد كرد:‌ مگر زيدان در جام جهاني با سر به سينه ماتراتزي نكوبيد. زيدان يك بازيكن حرفه‌اي بود اما در آن لحظه نتوانست خودش را كنترل كند.
    مهاجم استقلال در مورد خط خوردن از تيم ملي تصريح كرد: از اين موضوع خيلي ناراحتم. دعوت نشدنم به تيم ملي در روحيه‌ام تاثير منفي گذاشت. امسال سعي كردم بازي‌هاي خوبي براي استقلال انجام دهم. در اين چند هفته اخير انتقادهايي از من شد كه بخشي از آن را مي پذيرم و بخشي را قبول ندارم.
    برهاني يادآور شد: در اين چند هفته كل تيم استقلال افت داشته است كه اين افت 50 درصد روي كار من تاثيرگذار بود. البته 50 درصد ديگر بر گردن خودم است. به طور مثال در بازي در مقابل پاس همدان خوب بازي نكردم اما بعد از آن بازي يك ريكاوري روحي و جسمي انجام دادم كه متاسفانه كادر فني از من استفاده نكرد. اگر در ديدار با ذوب‌آهن نيمكت‌نشين نبودم شايد به تيم ملي دعوت مي‌شدم. ولي به تصميمات امير قلعه‌نويي احترام گذاشته و تابع هستم.
    برهاني در خصوص وضعيت قراردادش با استقلال گفت:‌ قراردادي دو ساله با اين تيم دارم اما در صورتي كه پيشنهاد خارجي داشته باشم، مي‌توانم اين تيم را ترك كنم. تمام فكر و ذكرم معطوف به استقلال است و اميدوارم با اين تيم در ليگ و رقابت‌هاي آسيايي نتايج خوبي بگيرم.
    مهاجم 18 گله استقلال در خصوص ديدار روز چهارشنبه مقابل الجزيره گفت: ديدار سختي پيش رو داريم و با توجه به شكست قبلي تنها به سه امتياز اين بازي فكر مي‌كنيم.

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

فکر کنم با این وضعیت باید رینالدو رو هر چه سریعتر برسونیم...

داره خودمونی میشه adnokanna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Here and there

پيش فرض

سلام بچه ها،
    الان قلعه نویی تویکی از برنامه های رادیو گفت به مجتبی جباری از نظر فنی هیچ احتیاجی نداره و در واقع اون رو اخراج کرده.
    هرچند کار جباری خیلی زشت بود ولی دیگه دارن زیادی شلوغش میکنند. امیدوارم از خر شیطون بیاد پایین.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه ها،
    الان قلعه نویی تویکی از برنامه های رادیو گفت به مجتبی جباری از نظر فنی هیچ احتیاجی نداره و در واقع اون رو اخراج کرده.
    هرچند کار جباری خیلی زشت بود ولی دیگه دارن زیادی شلوغش میکنند. امیدوارم از خر شیطون بیاد پایین.
    نگران نباشيد تو يكي از اين بازي ها كه كم بيارن اين امير به ... مي افته!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یه سوال دارم این جانواریو و رینالدو هم رفتن مکه ؟ یا تنها موندن هتل ؟
    غیر مسلمونا اجازه ورود به شهرای مقدس مثل مکه یا مدینه رو ندارن(مدینه رو مطمئن نیستم ولی مکه رو 100درصد اطمینان دارم)

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فکر کنم با این وضعیت باید رینالدو رو هر چه سریعتر برسونیم...
    رینالدو رو میخوایم چیکار ! روانخواه هست ! احتمالا 4شنبه امید رو بزاره جای جانواریو و جانواریو بیاد جای جباری !

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

رینالدو اومیدوارم مثل این بازی کنه پیروزی نشه

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

برهاني در گفت و گو با فارس:
    فكر نمي‌كردم ناراحتي‌ام از جباري اين همه حاشيه به وجود بياورد

خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران گفت: فكر نمي‌كردم ناراحتي‌ام از جباري در هنگام تعويض اين همه حاشيه به وجود بياورد.

آرش برهاني در گفت و گو با خبرگزاري فارس در خصوص ديدار تيم‌هاي استقلال و الاتحاد عربستان عنوان كرد: تصور نمي‌كرديم از اين بازي بازنده خارج شويم. ما براي 3 امتياز به عربستان رفتيم اما اعتقاد دارم گلي كه زودتر از الاتحاد زديم توقعات را از ما بالا برد. به همين دليل پس از خوردن دو گل شكست ما بيشتر به چشم آمد وذگرنه قبول دارم كه خوب بازي نكرديم.
    برهاني در خصوص برخي حرف و حديث ها پس از بازي اظهار داشت: ‌من با قلعه‌نويي و مجتبي جباري رابطه‌اي بسيار دوستانه دارم اما اگر در داخل خانواده هم حرفي زده باشم بازيكنان نبايد آن را به روزنامه‌ها انتقال دهند. معتقدم مشكل خانوادگي بايد در داخل خانواده حل شود و انتقال مسائل به بيرون از مجموعه تيمي باعث حاشيه مي‌شود.
    وي در خصوص اينكه هنگام تعويض، جباري قهر كرد؛ گفت: در مورد جباري زيادي شلوغش كرده‌اند. جباري از من ناراحت نبود. هنگامي كه من به خاطر حركت مجتبي سرم را تكان دادم به شدت ناراحت بودم و البته به اين قضايا هم فكر نمي كردم كه چنين حاشيه‌هاي به وجود مي‌آيد.
    برهاني در خصوص اينكه آيا حركت جباري حرفه‌اي بود يا نه تاكيد كرد:‌ مگر زيدان در جام جهاني با سر به سينه ماتراتزي نكوبيد. زيدان يك بازيكن حرفه‌اي بود اما در آن لحظه نتوانست خودش را كنترل كند.
    مهاجم استقلال در مورد خط خوردن از تيم ملي تصريح كرد: از اين موضوع خيلي ناراحتم. دعوت نشدنم به تيم ملي در روحيه‌ام تاثير منفي گذاشت. امسال سعي كردم بازي‌هاي خوبي براي استقلال انجام دهم. در اين چند هفته اخير انتقادهايي از من شد كه بخشي از آن را مي پذيرم و بخشي را قبول ندارم.
    برهاني يادآور شد: در اين چند هفته كل تيم استقلال افت داشته است كه اين افت 50 درصد روي كار من تاثيرگذار بود. البته 50 درصد ديگر بر گردن خودم است. به طور مثال در بازي در مقابل پاس همدان خوب بازي نكردم اما بعد از آن بازي يك ريكاوري روحي و جسمي انجام دادم كه متاسفانه كادر فني از من استفاده نكرد. اگر در ديدار با ذوب‌آهن نيمكت‌نشين نبودم شايد به تيم ملي دعوت مي‌شدم. ولي به تصميمات امير قلعه‌نويي احترام گذاشته و تابع هستم.
    برهاني در خصوص وضعيت قراردادش با استقلال گفت:‌ قراردادي دو ساله با اين تيم دارم اما در صورتي كه پيشنهاد خارجي داشته باشم، مي‌توانم اين تيم را ترك كنم. تمام فكر و ذكرم معطوف به استقلال است و اميدوارم با اين تيم در ليگ و رقابت‌هاي آسيايي نتايج خوبي بگيرم.
    مهاجم 18 گله استقلال در خصوص ديدار روز چهارشنبه مقابل الجزيره گفت: ديدار سختي پيش رو داريم و با توجه به شكست قبلي تنها به سه امتياز اين بازي فكر مي‌كنيم.
    انتهاي پيام/

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

روانخواه تو اون دقایق کم خوب بازی کرد. به روانخواه امیدوارم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •