تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2032 از 3195 اولاول ... 1032153219321982202220282029203020312032203320342035203620422082213225323032 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,311 به 20,320 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

1- این که تو پست اول واسه آرکید زده کابل 3 فیشی بعد واسه الیت زده 6 فیشی یعنی چی؟ یعنی جفتشون 6 تا سوکت دارن اما سیماشون فرق داره؟ 6 تایی یعنی کیفیت تصویرش بهتره؟

2- این مبدل صدا چیه تو مشخصات الیت زده؟

3- هر بازی برای نصبش چقدر فضا روی هارد میگیره؟

4- بنظر شما اگه یه آرکید بخرم و بعد این موارد پایین رو هم براش بخرم بهتره و ارزونتر در میاد یا این که یک الیت بخرم بهتره؟
    کابل 6 فیشی
    کابل hdmi
    هارد با ظرفیت کم. مثلا 40

(اگه میشه قیمت هرکدوم رو هم حدودی بگید. البته در این تاپیک خوندم کابل hdmi قیمتای مختلف داره. من منظورم hdmi مخصوص xbox هست. یعنی همونی که تو xboxها هست.)

5- ویدئوی ما (LG) کابل hdmi داره. میشه از اون برای xbox هم استفاده کرد و دیگه کابل hdmi هم نخرید؟ اون کیفیتی که باید رو ارائه میده؟

5- بعد این اسپشیال ادیشن که تو صفحه قبل عکسش هست چیه؟ و چند تومنه؟ چه امکاناتی داره؟

---------- Post added at 08:59 AM ---------- Previous post was at 08:55 AM ----------

اگر صبر کنیم امکانش هست قیمت اسلیم خیلی بیاد پایین؟
    من متوجه نمیشم شما چرا این قدر برای اسلیم سرودست میشکنید! من که مطالب این تاپیک رو خوندم، نوشته که تفاوتی از نظر کارائی ندارن و فقط فرقشون در گرما و مصرف برقه. پس برای چی میخواین الکی پول بیشتری بدین؟!
    Last edited by Nocturne; 07-12-2010 at 09:42.

2. این کاربر از Nocturne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafait's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام.

آیا کنسول XBOX E-Lite تقلبی هم دارد؟!

از کجا می توان اصل را از تقلبی تشخیص داد؟!

از کجا می توانم مطمئن خرید کنم؟!

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    شهریار

پيش فرض

سلام.

آیا کنسول XBOX E-Lite تقلبی هم دارد؟!

از کجا می توان اصل را از تقلبی تشخیص داد؟!

از کجا می توانم مطمئن خرید کنم؟!
    خیر تقلبی نداره

پاساژ لباف.. باید چند تا مغازه رو زیر و رو کنید...

قیمت اسلیم با هارد 250 گیگ 430 تومن

5. این کاربر از Quantum2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

14

من خودم 3-4 روز پيش جمهوري(طرفاي علائدين) قيمت كردم اسليمو 420 البته تا 470 هم بهم قيمت دادن.
    اما در كل هنوز اسليم درست و درمون مشكل ه ك و كپيش برطرف نشده (البته زياد مهم نيست و بگيري هيچ مشكلي نداره كه اعصابتو خورد كنه)و قيمت باندل الايتم 420-460 متغيره (بستگي به انصاف فروشنده داره). حالا اگه خود كنسولو بخواي كه 100% اسليم بهتره اما اگه يه دسته اضافيو يه بازي اوريج (final fantasy or forza) برات مهمه باندلو بگير ولي من اگه جاي شما بودم حتما" اسليم ميگرفتم چون با يه مقدار هزينه اضافي ميشه دسته و بازي رو براش خريد اما خود كنسولو !!!!!!!!!!!
    اما در مورد انتخاب بين 360 و ps3 ديگه انتخاب با خودته و كاملا" سليقيه.
    الان مثه سابق نيست چون جفتشون كپي شدن،جفتشون مزايا و معايب خودشونو دارن و هر كسي با توجه به نيازش از يكيشون خوشش مياد.

شما بگو از كنسولت چي ميخوايي ؟ و و براي افلاين ميخوايي يا انلاين ؟يا براي كاراي ديگه ؟ تا بيشتر راهنماييت كنيم
    در مورد قيمت هم تقريبا" همگي تو يه رنجن و شما بيشتر روي كف قيمتايي كه گفتم حساب كن . هر چند داره الايت ميره بالا اما تا اون موقع كه شما ميخواييد بخريد به احتمال 99% مياد پايين(البته اين احتمال هم هست ديگه الايت تو بازار پيدا نشه!!! اما نميخواد غصه بخوري اگه پيدا نكردي خودم الايتمو ميدم بهت كابل hdmi اورجيناله خودشم داره)
    اما اگه خيلي عجله نداريد تا ارديبهشت صبر كنيد چون كنسولا توي ارديبهشت و خرداد خيلي قيمتشون مياد پايين(حالا اگه شما صبر كنيد يه وقت ديديد شانس نداشتيد و براي اينكه حرف من درست از اب در نياد گرونم شد )
    اگه گرونم شد ميريم ميزنيم تو سر ميثم ازش ارزون ميخريم هر چند كه ميثم كاره اي نيست
    (ميثم ناراحت نشي يه وقتا )

(اوه چقدر تايپيدم خودم خسته شدم اميدوارم شما كه ميخونيد حداقل مفيد باشه خسته نشيد)
    ببینید کلا آنلاین اصلا مهم نیست برام !!
    در مورد سایر ویژگیهای این 2 تا کنسول هم شما بگید . کیفیت و نوع بازیها تو xbox و ps3 با هم فرق میکنه ؟؟؟؟؟
    فقط کیفیت و نوع بازیها و اینکه حالاها ساپورت بشه بازیها براشون . این در درجه اول مهمه برام . در ضمن عرض کردم تا قبل اسفند پولم ردیف میشه و میخوام کلکشو بکنم . حالا کدوم ؟؟
    Last edited by panther99; 07-12-2010 at 11:03.

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

در مورد سایر ویژگیهای این 2 تا کنسول هم شما بگید . کیفیت و نوع بازیها تو xbox و ps3 با هم فرق میکنه ؟؟؟؟؟
    فقط کیفیت و نوع بازیها و اینکه حالاها ساپورت بشه بازیها براشون . این در درجه اول مهمه برام . در ضمن عرض کردم تا قبل اسفند پولم ردیف میشه و میخوام کلکشو بکنم . حالا کدوم ؟؟
    چقدر پول دستت میاد تا قبل اسفند؟؟اگه زیاده دو تا شو بخر

ولی در کل به نظر من بازیهای 360 هم ارزونتره و هم اینکه همه جا هست
    کنترلر یا همون جواستیک 360خیلی خوش دسته و بعد از 6-7 ساعت بازی کردن دستت اصلا خسته نمیشه
    ولی کنترلر ps3 دست آدمو خسته میکنه.
    تو بازیهایی که برای جفتشون میاد،360از نظر گرافیک سرتره.
    تازه یه وسیله ی جانبی به نام پدرببخشید به نام کینکت براش اومده که دیگه نیازی به کنترلر نیست و میتونی بدون اینکه وسیله ای دستت بگیری بازی کنی.
    در کل بازم میل خودته و هر کدومو میخوای بخر

8. 2 کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با ایکس باکس میشه نرم افزار پلیر ریخت مثل KM player و فیلم های MKV رو با کیفیت 720p نگاه کرد؟
    اول اينكه صبر كنيد 100% قيمتش مياد پايين اما تا كي صبر كنيد ديگه پاي خودتونه.
    اما نه نميشه تو 360 مثلا" KMPlayer بريزي يا winamp بريزي بشيني فيلم ببيني و ....
    البته يكسري از فرمت ها رو خود 360 ساپورت ميكنه يكسريشون نياز داره كه به لايو وصل شي و اپديت لازم رو انجام بديد بعد پخش ميكنه.
    در كل روي 360 هايي كه داره توليد ميشه ديگه امكان اجراي homebrew وجود نداره مثه سابق (قضيه جي تگ رو ميگم)

1- این که تو پست اول واسه آرکید زده کابل 3 فیشی بعد واسه الیت زده 6 فیشی یعنی چی؟ یعنی جفتشون 6 تا سوکت دارن اما سیماشون فرق داره؟ 6 تایی یعنی کیفیت تصویرش بهتره؟

2- این مبدل صدا چیه تو مشخصات الیت زده؟

3- هر بازی برای نصبش چقدر فضا روی هارد میگیره؟

4- بنظر شما اگه یه آرکید بخرم و بعد این موارد پایین رو هم براش بخرم بهتره و ارزونتر در میاد یا این که یک الیت بخرم بهتره؟
    کابل 6 فیشی
    کابل hdmi
    هارد با ظرفیت کم. مثلا 40

(اگه میشه قیمت هرکدوم رو هم حدودی بگید. البته در این تاپیک خوندم کابل hdmi قیمتای مختلف داره. من منظورم hdmi مخصوص xbox هست. یعنی همونی که تو xboxها هست.)

5- ویدئوی ما (LG) کابل hdmi داره. میشه از اون برای xbox هم استفاده کرد و دیگه کابل hdmi هم نخرید؟ اون کیفیتی که باید رو ارائه میده؟

5- بعد این اسپشیال ادیشن که تو صفحه قبل عکسش هست چیه؟ و چند تومنه؟ چه امکاناتی داره؟

---------- Post added at 08:59 AM ---------- Previous post was at 08:55 AM ----------

من متوجه نمیشم شما چرا این قدر برای اسلیم سرودست میشکنید! من که مطالب این تاپیک رو خوندم، نوشته که تفاوتی از نظر کارائی ندارن و فقط فرقشون در گرما و مصرف برقه. پس برای چی میخواین الکی پول بیشتری بدین؟!
    1:ببينيد روي اركيد براي كاهش هزينه ساخت اومدن بجاي اينكه فيش 6 تايي كه به component معروفه از فيش 3 تايي استفاده كردن (سادش ميشه همون AV‌خودمون) وگرنه شما ميتوني بري همون 6 تايي رو بخري براش.بله خروجي 6 فيش خروجي hd هست اما 3 تاييش sd .
    2:مبدل صدا براي كساييكه از hdmi استفاده ميكنن اما ميخوان صداشونو از hdmi نگيرن يا مثلا" يكي مانيتور hd داره اما مانيتورش اسپيكر نداره از اون خروجيه استفاده ميكنه.
    3:بازي اگه يه دي وي دي باشه از 3-6.8 گيگ اگه 2تا dvd 10-12 گيگ 3 تا dvd هم بيخيال
    4:كابل hdmi كه براي جفتشون بايد بخري و اگه hdmi بخري نيازي به component نيست. هارد 40 كه نداره قديمياش 20 بود (كه ديگه نيست شايد خودتو بكشي اونم شايد پيدا كني) بعد شد 60 اونم ديگه نسلش جمع شد البته اونو بگردي پيدا ميشه اما ديگه فروشنده چن بفروشه ديگه با خودشه .اما پيشنهاد من الايته.
    ديگه توي 360 كابل hdmi نميزارن(كاهش هزينه ها خير سرشون) اما اگه همونو ميخواييد حدود 25-30 هزار تومنه .الان اخرين ورژن كابل hdmi 1.4 هست كه حدود 35-40 تومنه البته hdmi 7 تومني هم داره كه كيفيت خروجيشون با هم فرق داره (توي يكي دو صفحه قبل هم گفته بودم)
    5:بله ميشه استفاده كرد اما كيفيت لازم رو نميدونم چون مهم ورژن كابله.
    6:(دو تا 5 نوشتي).اونا يكسري پك هاي خاص هستند كه به صورت محدود توليد ميشه براي تبليغ اون بازي و از اين قرطي بازيا. اما اگه منظورتون باندل final fantasy ه حدود 420 -460 تومنه (البته شما كف قيمتو حساب كن) (اينم گفته بودم )

در مورد اخرين نكته هم نظر شما محترمه اما اسليم يه چيز ديگس (البته نظر شخصيمه)

براي بازي مطمئنا" 360 بهتره چون بين تماميه بازي هاي مشترك 360 يه سر و گردن بهتره اونم بخاطر معماري ساختشه.اما خب سوني براي اينكه جا نمونه اومد يسري انحصاري هاي خفن زد تا توي اونا قدرتشو به رخ عمو بيل بكشه مثه god of war و uncharted و killzone و... كه فقط توي انحصارياش گرافيك بهتري داره هرچند كه 360 هم انحصارياي خفني مثه halo reach و gears of war و .... داره. و كينكت 360 هم كه معرف حضورتون هست ديگه نه؟
    Last edited by ehsan 360; 07-12-2010 at 12:23.

10. 6 کاربر از ehsan 360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون . ببینید برام همون کیفیت بازیها و کارایی کنسول خیلی مهمه . تا اون موقع میتونم 400 یا یه کم بیشتر جمع کنم ( البته یه کم ) این کینکت چی هست ؟؟؟ قیمتش چنده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پولی که دستمو میگیره باهاش میتونم یکی از انتخابها رو یعنی ps3 یا xbox slim رو داشته باشم . ( نه هر دو رو . کاش میشد !!) حالا کدم ؟؟؟؟؟؟؟؟
    کلا تو گرافیک بازیها و اینکه تا چند سال ؟؟ ساپورت بشن کدوم بهتره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ممنون . ببینید برام همون کیفیت بازیها و کارایی کنسول خیلی مهمه . تا اون موقع میتونم 400 یا یه کم بیشتر جمع کنم ( البته یه کم ) این کینکت چی هست ؟؟؟ قیمتش چنده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پولی که دستمو میگیره باهاش میتونم یکی از انتخابها رو یعنی ps3 یا xbox slim رو داشته باشم . ( نه هر دو رو . کاش میشد !!) حالا کدم ؟؟؟؟؟؟؟؟

بهترين انتخاب از نظرمن 250GB XBOX 360 Slim .(بهتره بقيه بچه ها هم نظرشونو بگن)

كينكت:

http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=335629

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

داداش بذار خیالتو راحت کنم چون میبینم هم تو تاپیک ps3 و هم اینجا داری میگی چی بخرم و هر تاپیکی با توجه به فن بودنشون میگن ps3 یا 360 و بخر،فکر کنم یه نمه گیج شدی(البته ببخشیدا حق هم داری)
    دوتاشون خوبن ولی 360 به نظرم بیشتر کارتو راه میندازه

14. 2 کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

با ایکس باکس میشه نرم افزار پلیر ریخت مثل KM player و فیلم های MKV رو با کیفیت 720p نگاه کرد؟

1 - خیر ، نُچ ، نه ، عمرا
    2 - خیر ، نُچ ، نه ، عمرا

16. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •