من خودم 3-4 روز پيش جمهوري(طرفاي علائدين) قيمت كردم اسليمو 420 البته تا 470 هم بهم قيمت دادن.
.gif)
اما در كل هنوز اسليم درست و درمون مشكل ه ك و كپيش برطرف نشده (البته زياد مهم نيست و بگيري هيچ مشكلي نداره كه اعصابتو خورد كنه)و قيمت باندل الايتم 420-460 متغيره (بستگي به انصاف فروشنده داره). حالا اگه خود كنسولو بخواي كه 100% اسليم بهتره اما اگه يه دسته اضافيو يه بازي اوريج (final fantasy or forza) برات مهمه باندلو بگير ولي من اگه جاي شما بودم حتما" اسليم ميگرفتم چون با يه مقدار هزينه اضافي ميشه دسته و بازي رو براش خريد اما خود كنسولو !!!!!!!!!!!
اما در مورد انتخاب بين 360 و ps3 ديگه انتخاب با خودته و كاملا" سليقيه.
الان مثه سابق نيست چون جفتشون كپي شدن،جفتشون مزايا و معايب خودشونو دارن و هر كسي با توجه به نيازش از يكيشون خوشش مياد.
شما بگو از كنسولت چي ميخوايي ؟ و و براي افلاين ميخوايي يا انلاين ؟يا براي كاراي ديگه ؟ تا بيشتر راهنماييت كنيم
در مورد قيمت هم تقريبا" همگي تو يه رنجن و شما بيشتر روي كف قيمتايي كه گفتم حساب كن . هر چند داره الايت ميره بالا اما تا اون موقع كه شما ميخواييد بخريد به احتمال 99% مياد پايين(البته اين احتمال هم هست ديگه الايت تو بازار پيدا نشه!!! اما نميخواد غصه بخوري اگه پيدا نكردي خودم الايتمو ميدم بهت
.gif)
كابل hdmi اورجيناله خودشم داره
.gif)
)
اما اگه خيلي عجله نداريد تا ارديبهشت صبر كنيد چون كنسولا توي ارديبهشت و خرداد خيلي قيمتشون مياد پايين(حالا اگه شما صبر كنيد يه وقت ديديد شانس نداشتيد و براي اينكه حرف من درست از اب در نياد گرونم شد
.gif)
)
اگه گرونم شد ميريم ميزنيم تو سر ميثم ازش ارزون ميخريم
.gif)
هر چند كه ميثم كاره اي نيست
.gif)
.gif)
(ميثم ناراحت نشي يه وقتا
.gif)
)
(اوه چقدر تايپيدم خودم خسته شدم اميدوارم شما كه ميخونيد حداقل مفيد باشه خسته نشيد
.gif)
)