من مرکز محلاتی هستم
![]()
من مرکز محلاتی هستم
![]()
سلام دوستان، من سرویس قبلیم که up to 4M بود رو عوض کردم و 16m گرفتم...چند وقته دائما با نوسان و قطعی همراه شده، اول که با 2020 تماس گرفتم گفتن مشکلی، بعد از او هربار تماس گرفتن یه چیز گفتن، یه بار میگن خطت نویز داره، یه بار میگن مودمت رو عوض کن یه بار میگن باید سرعت پایین تر بگیری، این درحالیه که اولش این مشکل رو نداشتم و حتی همین دیروز هم مشکلی نبود و شبها هم کاملا عادیه همه چی...اطلاعات مودم رو میذارم لطفا نظر بدین
![]()
Last edited by baran_xrain; 10-01-2018 at 21:53.
شما خطط ظرفیت ۱۶ مگ رو نداره الان هم ۱۶ نیست و رو ۱۲ مگ بسته شده به خاطر نویز
با چیزایی که میبینم خط شما بهتره رو ۱۰ مگ بسته بشه تا قطع شدن هم نداشته باشی
اپلودت هم هیلی عالی هست ۲.۵ تقریبا که من تاخالا ندیده بودم رو adsl که اونم بهتره رو ۲ ببندن تا استیبل بشه خطط
از پاسختون سپاسگذارم ...فقط منظورتون از نویز نسبت سیگنال به نویز هست یا فقط خود نویز؟ چون جاهای مختلف دیدم که نویز بعضی دوستان خیلی بیشتر از این بوده و مشکلی هم نداشتن و اینکه آیا ممکنه این مشکل از مخابرات باشه و با عوض کردن سرویس دهنده برطرف بشه؟
الان که روز هست سیگنال کمتر هم شده و دوباره قطع شدن های مکرر
![]()
Last edited by baran_xrain; 11-01-2018 at 12:43.
مشکلت داخلیه میرایی خطت تا 20 مگ جواب میده
ببر سر خط چک کن درست میشه.
سلام
من دیروز درخواست تخلیه رو کتبا به مرکز مخابراتی تحویل دادم و بعد از چند ساعت اینترنت قطع شد ولی هنوز چراغ لینک رو مودم روشنه و هر صفحه رو که میزنم وارد صفحه حساب کاربری مخابرات میشه، صبح تلفن کردم که چرا خط از رانژه مخابرات خارج نمیشه که طرف گفت از همون دیروز تخلیه شده و چون خط فیبر هست چراغ لینک مودم روشن مونده.میخوام بدونم درست میگه یا داره دروغ میگه، چون میخوام از جای دیگه اشتراک بگیرم و اونام بهم گفتن استعلام کردن و میتونن بهم سرویس بدن ولی مخابرات میگه خط فیبره و نمیشه.احساس میکنم دارن دروغ میگن، البته همون صبح در سایت ۱۹۵ یه شکایت در مورد خارج شدن خط از pcm هم ثبت کردم چون عنوانی که مربوط به مشکل من باشه پیدا نکردم این موردpcm رو انتخاب کردم
ممنون میشم راهنمایی کنید.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Last edited by Dim0; 11-01-2018 at 17:15.
کدوم مرکز هستی
چون من دوشنبه میرم تخلیه اینکه اینو گفتن اصلا چرت و پرت چون اصلا ربطی به فیبر بودن نداره آقا اونا نت تو رو قطع کنن عملاً نباید نت داشته باشی اینکه داری یعنی دارن دروغ میگن تو برو درخواست نت بده از ای اس پی ببین چی میگن اونا
اگر فیبر باشه باید کافو ها همش نوری باشه که این ممکن نیست چون خیلی ها نت شرکتی دارن تو همون کافو کافو معمولی ام که همش مخصوص مسیه
بعد اگر شما کافو نوري باشی باید بتونی از وی دی اس ال سرویس بگیری
چون نیاز به کابل نوری تا دم پریز نیست
ولی اگر تانوما که همون فیبر نوری اصلیه باشه اصلا هزینه سر سام آوری داره
ممنون از شما
"مرکز سعادتمند" هستم، حقیقتش من قبل از درخواست تخلیه، در پارس آنلاین ثبتنام کردم و اونام بعد یه روز گفتن که از مرکز استعلام گرفتن و میتونن بهم سرویس بدن و حالا بعد از اینکه درخواست تخلیه رو دادم مخابرات اصرار داره که خط تخلیه شده ولی عملا نشده چون مودم لینک داره و عین زمانی که حجم تموم شده باشه هر سایتی رو میزنم صفحه مخابرات بالا میاد، انگار که اینا فقط سرویس رو قطع کردن و خط هنوز در رانژه مخابرات هست.البته به پارس هم زنگ زدم و قرار شد که اگه خط تخلیه شده باشه کارای برقراری سرویس رو انجام بدن ولی هنوز خبری نشده.پس با این حساب اگه یه شکایت در مورد تخلیه خط هم در ۱۹۵ ثبت کنم به نظر بد نباشه.
اتفاقا گفتم که اگه خط فیبره پس بهم vdsl بدین که طرف گفت این سرویس رو فقط به مجتمع های تجاری میدیم در حالیکه چند نفر در همین فروم با اینکه مشترک خانگی بودن این سرویسو گرفتن واسه همینم هست که احساس میکنم دروغ میگن و نمیخوان بزارن مشترک بره جای دیگه.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Last edited by Dim0; 11-01-2018 at 18:07.
جدیدا دقت کردید وقتی تخلیه میزنید چراغ دی اس ال همچنان روشن باقی میمونه ؟! یه سامانه جامع مخابراتی هر استان داره واسه بوخت خط که توش هر نماینده یا شرکت تیکت میزن که توش شماره و اتصالی و طبقه و غیره مشخص هست . مخابرات مثل قبل کار فیزیکی انجام نمیده که یه بار بره اتاق mdf پورت رو برداره دوباره چند وقت دیگه بره وصل و رانژه کنه فقط تیکت میزن و نرم افزاری تو سامانه میگن این خط تخلیه هست و رانژه شرکت قبلی میمونید تا برید شرکت جدید . اون موقع رانژه شرکت جدید میشید و مخابرات یکباره اینکارو انجام میده. موفق باشید
Last edited by rahman0158; 11-01-2018 at 19:32.
منم 8مگ دارم و قبلش مشکلی نداشتم ولی چنروزیه نوسان داره و سرعت میاد پایین و هربارم به 2020 زنگ میزنم میگه نویز داری و سرعت پایینتر بگیر خسته شدم از بس با اینا سرو کله زدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)