تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2031 از 2199 اولاول ... 10311531193119812021202720282029203020312032203320342035204120812131 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,301 به 20,310 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

نه ساعت ده مودم رو من روشن میکنم تمام برنامه به جز IDM هم تو فایروال گذاشتم بعدش هم میرم میخوابم
    دیشب کلا 600 مگ دانلود داشتم شبانه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

نه از حجم چیزی کم نمی کنه من پرسیدم از پشتیبانی .. گفت اون ساعات دیگه نمی تونید دانلود داشته باشید !
    این که بد هست چون اگه حجم تموم بشه و کار واجب هم داشته باشه دیگه شبها باید اینترنت دایال‌آپ یا سیم‌کارتی مصرف داشته باشیم. بدترش این هست که هنوز جایی هم معلوم نیست که طرف شبها چقدر مصرف کرده و چقدر مونده. اینجوری اگه بخوان نامردی کنن و حجم رو کم کنن که دستشون هم باز هست.

3. 2 کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوست عزیز 106 مگ رو از ساعت 22:41 حساب کرده فک نمی کنم مربوط به ساعات رایگان بشه یعنی شما قبل ساعات رایگان 106 مگ استفاده داشتی

ایشون ۳ تا ۷ دانلود کرده ولی به نظر چون مودم رو ریستارت نکرده بودن یه بخش هم توی زمان اصلی افتاده و یه بخش توی ساعت مجانی.

5. 2 کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

ایشون ۳ تا ۷ دانلود کرده ولی به نظر چون مودم رو ریستارت نکرده بودن یه بخش هم توی زمان اصلی افتاده و یه بخش توی ساعت مجانی.
    یعنی ساعت صبح باید بیدار باشیم مودم رو ریستارت کنیم اگه نکنیم حجم رو راحت میخورن

7. 2 کاربر از emproor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خخخخخ
    دیگه همون فیلم جنگی هم نمیشه دان کنیم
    اهنگ تتلو هم نمیتونیم،باید عکسای تتلو دان کنیم خخخخ

مودم 99 تومنی چیه؟

مثلا خواستن توی سبک خارجیا که میزنن 499 دلار...
    تو روحشون
    اینه که تو لینک گذاشتم البته شده119 تومن .فقط usb داره بازم خوبه لااقل ایرانسل6 ساعت شبانش استواره .بهتره 14 فروردین به بعد مودم رو بخریم که بدونیم ایرانسل شبانشو حذف نکرده باشه ...یوقت اونم میبینه مبین نت اینکارو کرده میکنه..شما هم بفکر باش 12 گیگ ماهیانه دانلود که ماله 1هفتتم تا دیروز نبوده! دلت خوشه ؟ اونم 60 تومن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مودم

ادیت:البته 119 هزارو خورده ای .تا 5 ریال اخرشم نوشته فکرکنم مدیر اون ایرانسل اشغال هم راننده تاکسی بوده قبلا ..قیمت گذاری هاشو طورو خدا مثلا323هزار455 تومنو 75 قرون
    Last edited by pcgamer; 23-02-2014 at 14:21.

9. 2 کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

یعنی ساعت صبح باید بیدار باشیم مودم رو ریستارت کنیم اگه نکنیم حجم رو راحت میخورن
    الان بحثی که مهمه اینه که شبانه محدود شده .دیگه رایگان نیست . نسبت به طرحی که میخری چند گیگ واسه شب داری.
    یعنی دیگه ارزشی نداره که بخوایم راجب این موضوع حرف بزنیم . مثلا شما در ماه 4 شب میتونی رایگان دانلود کنی .دیگه این 4 شب رو هر طور میخوای میگذرونی . قرار نیست که هر شب بتونی دانلود کنی .مثلا کسی که طرح 6 ماه داشته برفرض30گیگ دانلود داره تو 2هفته تموم میشه. یعنی2 هفته شبانه رایگان در 6 ماه!
    اینو گفتم چون بعضی ها به عمق فاجعه پی نبردن هنوز که هنوزه
    شب هم 3:15 بزار تا 6:45 که از حجم روزانت کم نشه
    Last edited by pcgamer; 23-02-2014 at 14:16.

11. 2 کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

اینه که تو لینک گذاشتم البته شده119 تومن .فقط usb داره بازم خوبه لااقل ایرانسل6 ساعت شبانش استواره .بهتره 14 فروردین به بعد مودم رو بخریم که بدونیم ایرانسل شبانشو حذف نکرده باشه ...یوقت اونم میبینه مبین نت اینکارو کرده میکنه..شما هم بفکر باش 12 گیگ ماهیانه دانلود که ماله 1هفتتم تا دیروز نبوده! دلت خوشه ؟ اونم 60 تومن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مودم

ادیت:البته 119 هزارو خورده ای .تا 5 ریال اخرشم نوشته فکرکنم مدیر اون ایرانسل اشغال هم راننده تاکسی بوده قبلا ..قیمت گذاری هاشو طورو خدا مثلا323هزار455 تومنو 75 قرون
    مجانی ای که نتونی 500 مگ هم دانلود کنی سنار نمی ارزه من از ایرانسل اومدم مبین نت ایرانسل شدیدا سرعتو محدود میکنه طوری که شبانه سرعت دانلودت میرسه به 10 کیلوبایت عمرا با این سرعت بتونی تو ساعات رایگان 800 مگ تا 1 گیگ هم دانلود کنی

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

الان بحثی که مهمه اینه که شبانه محدود شده .دیگه رایگان نیست . نسبت به طرحی که میخری چند گیگ واسه شب داری.
    یعنی دیگه ارزشی نداره که بخوایم راجب این موضوع حرف بزنیم . مثلا شما در ماه 4 شب میتونی رایگان دانلود کنی .دیگه این 4 شب رو هر طور میخوای میگذرونی . قرار نیست که هر شب بتونی دانلود کنی .مثلا کسی که طرح 6 ماه داشته برفرض30گیگ دانلود داره تو 2هفته تموم میشه. یعنی2 هفته شبانه رایگان در 6 ماه!
    اینو گفتم چون بعضی ها به عمق فاجعه پی نبردن هنوز که هنوزه
    شب هم 3:15 بزار تا 6:45 که از حجم روزانت کم نشه
    چاره چیه؟اینا که هیچکدوم به حرف ما گوش نمیکنن فقط اگرم به اینترنت نیاز دارین یک کار میتونیم بکنیم یا از مبین نت استفاده نکنیم که نمیشه چون ما ده بیست نفرم نکنیم به جاییشون بر نمیخوره یا ترغیب کنیم اونایی که سرعت بالا دارن تغییر به 128 بدن شاید اونطوری شرکت ضرر بکنه

ولی خب اینو بسنجین تو این کشور مصرف کننده هیچ حقی در قبال پولی که میده و جنس میگیره نداره من ایده ای به نظرم نمیرسه حداقل کاری که حتما انجام میدم اینه که ایرانسلمو دیگه تمیدید نمیکنم

14. این کاربر از NINTENDO_DS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

وقتی قراره کامپیوتر و برنامه‌هایی مثل IDM رو برای تنظیم شبانه آماده کنید، یه مودم رو هم ریستارت کنید و بخوابید. کلاً طرف این مبین‌نت می‌رید کلاهتون رو دو دستی بچسبید که ورنداره. از این نظر خیلی شرکت بدسابقه و بدنامی هست. بجز همین یک گیگ مجانی که معلوم نشد برای چی داده تابحال که ازش خیری ندیده بودم و بابت اشتراکهاش هر چقدر پول می‌دادم، کمترش رو ازش می‌گرفتم و می‌گیرم.

16. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

مجانی ای که نتونی 500 مگ هم دانلود کنی سنار نمی ارزه من از ایرانسل اومدم مبین نت ایرانسل شدیدا سرعتو محدود میکنه طوری که شبانه سرعت دانلودت میرسه به 10 کیلوبایت عمرا با این سرعت بتونی تو ساعات رایگان 800 مگ تا 1 گیگ هم دانلود کنی
    پس شبی 300 مگ مبین نت خوبه
    من ی ساله مشترک مبین نتم شما تازه اومدی . سرعتو پینگتو الان انقدر خوب بستن که تبلیغ منفی نکنی بسردرد هاشم میرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •