آرت به کنار ، ولی اگه اکو رو به 128 برگردونن ، اون موقع آدم مطمئن میشه که مدیرای شاتل عقلشون رو از دست دادن
با احترام
تیم مدیریت انجمن
آرت به کنار ، ولی اگه اکو رو به 128 برگردونن ، اون موقع آدم مطمئن میشه که مدیرای شاتل عقلشون رو از دست دادن
مطمئنا برمیگردونه به وضع سابق سرویس هارو اینطوری خیلی از مشتری هاش رو از دست میده به خاطر کاری که کرده !!!!
واقعا حالم از شاتل بهم خورد
اقا اینترنت پر سرعت مخابرات خوبه یا نه؟ ترافیکش و پهنای باندچجوریه؟قیمت چجوریه؟
بله دیروز به مدت 30 دقیقه سایت رو شیلتر کرده بودن برادر ها![]()
یادمه چند ماه پیش پارس آنلاین، شاتل و یه سری شرکت های دیگه برای رقابت با هم، سرعت ها رو زیاد کردن.
این پایین آوردن سرعت فقط مربوط به شاتل میشه یا شرکت های دیگه هم پایین آوردن؟![]()
.............................
Last edited by sepehrsr; 03-06-2011 at 00:45.
آره عزیز اگه میتونی برو از شاتل منم چنین تصمیمی دارم . بریم رو مخابرات تمام سرویسا نامحدود . ولی به خانگی فقط 128 میده یکی از دوستام گرفته میگه واقا عالیه . البته شرق تهرانه . کلا تو 3 هفته یه بار DC داده . ولی شاتل امروز برا من 10 باری DC داد دوباره وصل شد . واقا آشغاله البته شده . من الان 3 ساله مشترک شاتلم دارم اینو میگم .واقعا حالم از شاتل بهم خورد
اقا اینترنت پر سرعت مخابرات خوبه یا نه؟ ترافیکش و پهنای باندچجوریه؟قیمت چجوریه؟
فکرم نمیکنم درست بشن چون وقتی یه سری آدم بیشعورو گذاشتن تو قسمت پشتیبانی فنی که وقتی داری باهاشون مشکل رو در میون میزاری رومو ترک میکنن . مشترک براشون اصلا مهم نیست . اصلا هم قبول نمیکنن مشکلو و بهونه میارن تا کم میارن یا میزارن میرن یا قطع میکنن یا میگن نمیخوای برو .
Last edited by night lord; 30-05-2010 at 00:39.
آقا این چه وضعشه ؟ هیچ کس ا ز کارمندای شاتل نیست جواب بده میگن کابل مخابرات قطع شده پس چرا هیچکدوم از شرکتهای دیگه مشکل ندارن ؟
خیلی جالب هست به من گفتن که مشکل از پکت لاست مخابرات شماست
به هرکس یک چیزی می گن
شاتل دان استریم من رو که رو ا مگ بود آورده رو 288
خدا به خیر کنه![]()
هم اکنون 64 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 64 مهمان)