تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2031 از 2550 اولاول ... 103115311931198120212027202820292030203120322033203420352041208121312531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,301 به 20,310 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

اگه نباشه جاش خالی می مونه eyneto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

داداش شوما تازه واردی !! ولی ما خودمون ختم هر چی اینترنت adsl تو تبریزه هستیم (درسته که تاریخ عضویتت از من قبل تره از این جهت ما مخلص شمام هستیم )
    نمیخواد شرکتهای تبریز رو برا مون بشناسونی ×××
    همین الانش صبا 12 مگ 3 ماهه با 3 گیگ ترافیک رو میده 24 تومن !! شما شرکتی پیدا کن که همچین سرویسی بده
    پارس 9 مگ سرعت میده !!
    های وب 8 مگ و ....
    شاتل هم همینطور !!!
    اون موقعی که شرکتها سرعت های بالا میدادن هنوز مخابرات تبریز سرعتش نهایت 4 مگ بود !! یا در واقع همون اولترا که نزدیک عید پورت های 8 مگ رو ارائه کرد.......
    دوست عزیز من نه تازه واردم نه قصد جسارت به شمارو داشتم. من هم نمایندگی صبانت و هم پار آنلاین رو دارم. شما شاید فقط از اونا استفاده کرده باشین یا فقط شنیده باشین ولی من هر روز درگیرشونم. اون اکانتایی که میگی یا فقط برای اولین بار و برای یوزهای جدید داده میشن یا برای بار دوم قیمتاشون فرق میکنه و در برخی موارد تا سه برابر قیمت هم فروخته میشن. در ثانی سرعتاشون به هیچ وجه ثابت نیست و نسبت به ساعات مختلف خیلی متغیره بجز پارس آنلاین که اونم تو دانلود رایگان شبانه کارو خراب کرده. پس بیاید و بدون طرفداری الکی از یک شرکت واقعیت رو به دوستامون نشون تا اونام انتخاب درست تری رو داشته باشن. نه مخابرات مال بابامه نه پارس آنلاین و مکس و صبانت . اتفاقا پورسانتی که از مخابرات میگیرم کمتر از بعضی از این شرکت هایی هست که نام بردم ولی من فقط عامل فروششونم و سعی میکنم هر وقتی هر کدومشون بهتر از دیگری هستن اونو توصیه کنم. الانم واقعیت اینه که فعلا مخابرات از بقیه بهتره و اگه فردا بد بشه مطمئن باش اولین کسی که خبرشو میرسونه بنده خواهم بود. موفق باشین.
    Last edited by eyneto; 05-08-2014 at 00:48.

2. این کاربر از eyneto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

آقا بنده امروز ازتون 2 مگ و گرفتم
    سرعت دانلود اون 900 دیگه.درسته؟

Sent from my SM-N900 using Tapatalk
    سرعت اکانت اولترای 900 هستش. شما اکانت کمپین تابستانه 2 مگ رو گرفتین که با احتساب سرعت دو برابر میشه 4 مگ و 460 میتونید دانلود کنین. اگه سرعت بالاتر احتیاج داشتین میتونید ۵ مگ بگیرین که 10 مگ سرعت داره و بیشتر از 900 و حدود 1100 و 1200 دانلود داره البته اگه خطت تلفنتون کیفیت خوبی داشته باشه. اگه خواستین 5 مگ رو بگیرین حتما قبلا از مخابرات استعلام کنین خطتتونو تا مطمئن بشین که می تونین این سرعتو بگیرین وگرنه سرعت کمتری رو دریافت می کنین و الکی پولتون هدر میره.

4. این کاربر از eyneto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

میخوام بگم سرویس منو رو 2 مگ ببندن

چقدر طول میکشه سرعت رو تغییر بدن ؟
    یه سوال فنی هم که دارم اینه که واسه بالا بردن سرعت یا پائین آوردنش چیکار میکنن دقیقن ؟ مثلا پامیشن میرن مرکز مخابراتی ؟ یا از همون دفتر کارشون این کارو انجام میدن ؟
    مثلا من کاربر زنگ میزنم که خط تلفن من ظرفیت لازم رو داره و لطفا سرویس منو رو 8 مگ ببندین . واسه اینکار کلا چیکار میکنن تو شرکت ؟
    سرعت شما اگه کیفیت خطتون خیلی پایین باشه اون وقت رو ۲ مگ می بندن وگرنه حداقل رو 4 یا ۶ مگ میبندن و فقط اکانتتونو لیمیت میکنن که نتونین بیشتر از اکانتی که خریداری کردین دانلود داشته باشین.
    برای بالا یا پایین بردن سرعت اکانتتون با توجه به SNR و line attenuation خطتون این کارو انجام می دن و هیچ احتیاجی به رفتن به هیچ جایی رو نداره و فقط با یک تلفن می تونین این کارو انجام بدین. البته بهتره قبل از خرید یا تمدید اکانتتون به سرعت های بالاتر این کارو انجام بدین که الکی پولتون هدر نره.

6. 2 کاربر از eyneto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سرعت شما اگه کیفیت خطتون خیلی پایین باشه اون وقت رو ۲ مگ می بندن وگرنه حداقل رو 4 یا ۶ مگ میبندن و فقط اکانتتونو لیمیت میکنن که نتونین بیشتر از اکانتی که خریداری کردین دانلود داشته باشین.
    برای بالا یا پایین بردن سرعت اکانتتون با توجه به SNR و line attenuation خطتون این کارو انجام می دن و هیچ احتیاجی به رفتن به هیچ جایی رو نداره و فقط با یک تلفن می تونین این کارو انجام بدین. البته بهتره قبل از خرید یا تمدید اکانتتون به سرعت های بالاتر این کارو انجام بدین که الکی پولتون هدر نره.
    با این گفته شماموافقم الان 15 روزه از سرویسم میگذره هربار که زنگ میزنم یا میگن ثبت کردیم افزایش بدن یا میگن نمیدونیم دست ما نیست. یا میگن فردا زنگ بزنید(چندبار زنگ زدم نتیجه این بود ) برای بار اخر زنگ میزنم نشد پامیشم میرم مخابرات.

8. 2 کاربر از dow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این قیمت هایی که گفتی با مالیالت و هزینه نصب و رانژه هست یا اونا جدا حساب میشن ؟

در ضمن من تو میانه هستم میخواستم بدونم سرعت اینترنت مخابراتی که گفتید تو میانه هم همین سرعته /

10. این کاربر از adreno4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

دوست عزیز من نه تازه واردم نه قصد جسارت به شمارو داشتم. من هم نمایندگی صبانت و هم پار آنلاین رو دارم. شما شاید فقط از اونا استفاده کرده باشین یا فقط شنیده باشین ولی من هر روز درگیرشونم. اون اکانتایی که میگی یا فقط برای اولین بار و برای یوزهای جدید داده میشن یا برای بار دوم قیمتاشون فرق میکنه و در برخی موارد تا سه برابر قیمت هم فروخته میشن. در ثانی سرعتاشون به هیچ وجه ثابت نیست و نسبت به ساعات مختلف خیلی متغیره بجز پارس آنلاین که اونم تو دانلود رایگان شبانه کارو خراب کرده. پس بیاید و بدون طرفداری الکی از یک شرکت واقعیت رو به دوستامون نشون تا اونام انتخاب درست تری رو داشته باشن. نه مخابرات مال بابامه نه پارس آنلاین و مکس و صبانت . اتفاقا پورسانتی که از مخابرات میگیرم کمتر از بعضی از این شرکت هایی هست که نام بردم ولی من فقط عامل فروششونم و سعی میکنم هر وقتی هر کدومشون بهتر از دیگری هستن اونو توصیه کنم. الانم واقعیت اینه که فعلا مخابرات از بقیه بهتره و اگه فردا بد بشه مطمئن باش اولین کسی که خبرشو میرسونه بنده خواهم بود. موفق باشین.
    ما مخلص شمام هستیم !!
    ولی فعلا مخبرات رو نمیشه به کسی توصیه کرد !!
    این اواخر پرش لینکش بدجوری اعصاب خورد کن بود !!! با اینکه وضعیت خط خوب بود ولی پرش لینک زیاد بود !! گاهی اوقات اصلا وصل نمیشد !!
    شبانه هم که فعلا بدجوری کمبود پهنای باند خارجی داره و به جای افزایش پهنای باند سرعت ها رو لیمیت کرد که خیلی زیاد سرعتشون رو کم کرد !! الان دیگه زمانه 120 کیلو سرعت نیس که !!
    با این وضعی هم که داره جلو میره به 1 ماه نکشیده وضعیتش خیلی بد میشه !!!

12. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

ما مخلص شمام هستیم !!
    این اواخر پرش لینکش بدجوری اعصاب خورد کن بود !!! با اینکه وضعیت خط خوب بود ولی پرش لینک زیاد بود !! گاهی اوقات اصلا وصل نمیشد !!
    شبانه هم که فعلا بدجوری کمبود پهنای باند خارجی داره و به جای افزایش پهنای باند سرعت ها رو لیمیت کرد که خیلی زیاد سرعتشون رو کم کرد !! الان دیگه زمانه 120 کیلو سرعت نیس که !!
    ما مخلص شمام هستیم !!
    فانوس جان حوصله خوندن کل تاپیک رو ندارم . الان وضع دانلود شبانه کدوم خوبه ؟ کجا کوچ کنم ؟

14. این کاربر از razmjoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

اشغالترین و ضعیف ترین سرویس دهنده اینترنت با سرعت دانلود بسیار ابتدایی ..شرکت مکس نت هست....واقعا افتضاحه...قیمتهاش هم نسبت به خدماتش بالاست

16. این کاربر از رشاهی شئهقه بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

اشغالترین و ضعیف ترین سرویس دهنده اینترنت با سرعت دانلود بسیار ابتدایی ..شرکت مکس نت هست....واقعا افتضاحه...قیمتهاش هم نسبت به خدماتش بالاست
    آره حیف اون پولی که خرج سرویساشون کردم

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

18. این کاربر از lxl22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

فانوس جان حوصله خوندن کل تاپیک رو ندارم . الان وضع دانلود شبانه کدوم خوبه ؟ کجا کوچ کنم ؟
    فعلن در حوله ای از ابهام هستش

20. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •