ممنون ... طبق سرعتی که IDM میگه در روز حدوداً بین ۳۲۰ تا ۴۸۰ برحسب کیلوبایت برثانیه و در شب بین حدوداً بین ۱۳۰ تا ۲۲۰ برحسب کیلوبایت برثانیه
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
ممنون ... طبق سرعتی که IDM میگه در روز حدوداً بین ۳۲۰ تا ۴۸۰ برحسب کیلوبایت برثانیه و در شب بین حدوداً بین ۱۳۰ تا ۲۲۰ برحسب کیلوبایت برثانیه
ﺗﻮﺟﻪ ! ﺗﻮﺟﻪ !
دوستان ﺑﺮﻥ ﺗﻮﭘﻨﻞ ﮐﺎﺭﺑﺮﯾﺸﻮﻥ ﻭﻫﺪﯾﻪ
ﺁﺳﯿﺎﺗﮏ ﺑﻪ ﻣﻨﺎﺳﺒﺖ ﺑﺮﮔﺰﺍﺭﯼ ﻧﻤﺎﯾﺸﮕﺎﻩ ﺍﻟﮑﺎﻣﭗ
ﮐﻪ***3GIG *** ﺍﯾﻦﺗﺮﻧﺖ ﺭﺍﯾﮕﺎﻧﻪ ﺭﻭﻓﻌﺎﻝ ﮐﻨﻦ،ﯾﺎﺩﺗﻮﻥ ﺑﺎﺷﻪ
ﮐﻪ ﺗﺎ30 ﺁﺫﺭﻓﻘﻂ ﺍﻋﺘﺒﺎﺭﺩﺍﺭه
آها پس معلوم شد یک فرقی بین سرویس 10 مگ و 512 هستش.من همونطور که گفتم سرعت روزانه ام 1.2 مگابایت بود حدودا و سرعت شبانه ام هم 250 کیلوبایت بود.
ما که دعا کنیم یا نکنیم همان ۷۰ /۸۰ هست
آخه تو فکرشن کاری کنن که نهایتا سرعت شبانه به 16 کیلوبایت برسه.مگر اینکه واسه شبانه هم پول بدی.حالا شاید یک کمی کمتر از روزانه.واسه همین گفتم دعا کنید![]()
با سلام
دوستان چلاک نامحدود 256 برنزی سرعتش اسمی هست یا بالا میبندن؟
زده حداقل 10 گیگ در ماه، حالا چون نامحدود هست ممکنه اسمیش کنن؟
حدود سرعتش چنده؟
کسی داشته؟
مرسی
درود. آیا آسیاتک محدود میکنه سرعت دانلود شبانه رو؟ یعنی مثل پارس آنلاین و شاتل نیست که اگر شبی 1 گیگ بیشتر دانلود کنی یهو محدودت میکنند؟ کلا آیا شبانه این شرکت محدودیت داره؟
خوب شد نیامدم دزدتک چون الان فن آوا سرعت شبانه 1 مگش 190 تا هستش ملت ساده لوح هم تو نمایشگاه الکامپ برای گرفتن دی اس دق باکس صف کشیده بودن
دوستان سلام به همه
من دیروز تقاضای سرویس کردم از اسیا تک و تا حالا هیچ سرویسی ازش نگرفتم و فقط چون از معدود شرکت هایی بود که تو منطقه مخابراتیمون بود و پورت خالی داشت و نا محدود میداد ازش گرفتم .
دوستان تو پایداری سرویس هاش خوبه؟
من سرویس 256 نا محدود برنزی گرفتم واقعا نا محدود هست؟ سرعت دانلودش حدودا چقدره؟
ممنون میشم دوستام راهنمایی کنن
سلام.شما هم هر سرویسی چه 2مگ یا 10 مگ بگیریر سرعتتون بیشتر از 70 نمیشه؟کافو چنذ هستید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)