سلام
مخابرات چند روز ترکیده ، صفحه رو خیلی دیر بالا میاره
برای همه اینطوریه یا فقط برای منه ؟؟؟؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام
مخابرات چند روز ترکیده ، صفحه رو خیلی دیر بالا میاره
برای همه اینطوریه یا فقط برای منه ؟؟؟؟
مخابرات به نظرم تو انزلی الان از همه بهتره. مودم رایگان هم فک کنم میدن.
من 2 مگ 5 گیگش رو ماهی 23 تومن میدم. سرعت دانلودم 220 kb/s هست. شبانه هم از
1 تا 7 صبح رایگانه. که سرعتش ثبات نداره. یه شب میبینی 1 گیگ دانلود شده و یه روز دیگه
4 گیگ دانلود میشه
ولی محدودیت هایی مثه شاتل که اگه بیشتر از 30 گیگ دانلود کنی سرعتت رو کم کنن رو نداره
اره برا منم چند روزه اینجوریه
ممنون از توضیح مفصل و کاملتون
اندیشه برام خوبه تا ببینم چی میشه
خیلی ممنون
مودم مهم نیس چون دارم فقط کیفیت مهم تره
مخابرات نامحدود نداره؟من تهران که بودم نامحدود 512 داشتم و راضی بودم ازش
چون حجم دانلود ها زیاده نامحدود بهترین گزینه اس برام هرچند که الان همه شبا یه سری تخفیفات دارن .
شاتل رو تهران بودم ازش راضی بودم ولی یکم سر وی *پی* ان اذیت کرد عوض کردمش رفتم مخابرات.
حالا ببینم بین مخابرات و اندیشه کدومش رو میتونم بگیرم.
خیلی ممنون![]()
آقا ما يه پيچ وا كرديم يه نيم ساعت پا سيستم نبوديم اينترنت وصل بود اومدم ديدم 60 مگ رفته! اين آشناي اول دقيقه اي كنتور ميندازه؟![]()
آره بابا ، رسما تو روز حجم خوره . 4 تا عکس باز کنی 100 مگ رفتههیچ کاری هم نکنی بازم به همین شکله حالا یکم کمتر
اينجوريشو ديگه نديده بوديم! برگشتيم به دوران دايال آپ!از اين به بعد پيج وا شد بايد اينترنتو قطع كنيم مطالب پيج رو مطالعه كنيم اينترنتو وصل كنيم بريم پيج بعد!
![]()
دوستان من اندیشه 256 نامحدود دارم رنج سرعت دانلودم 50 تا 60 کیلو هست آیا ترفندی هست که سرعت دانلود رو قدری بالا ببرم
دزدی دیگه تا کجا
مخابراتم
من چند روز پیش حجم خریدم 6 گیگ
امروز تمدید کردم سریسمو 2 مگ 5گیگ 5 گیگ هم تو حسابم مونده بود اول که شارژ شد نوشت من 10 گیگ دارم از اکانتم اومدم بیرون رفتم تو شد 8 گیگ
2 گیگ منو خوردن
برای جم کردن سرویس اندیشه باید حضوری رفت دفتر گلسار؟ تلفنی یا تو شعبه های دیگه ش نمیشه؟؟!
------------------
برای گرفتن سرویس شاتل ؛ باید رفت شرکتش یا اینترنتی هم میشه؟
-----------------
با یه حساب سرانگشتی، شاتل نسبت به بقیه شرکتا بیشتر میصرفه!!
هاهاهاهاا جدی؟؟
چه میکنه این مخابرات
ایشالله عید بعدی دو گیگ رو با هزار تا منت میدن بهت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)