آقا من به راهنمایی بیشتری نیاز دارم
لطفا کمک کنین
نظرتون رو بگین
بعد ابن که میگن با هارد غیر اصل نمیشه به live وصل شد میشه مثلا هر وقت live خواستم برم هارد رو از دستگاه بکنم؟
آقا من به راهنمایی بیشتری نیاز دارم
لطفا کمک کنین
نظرتون رو بگین
بعد ابن که میگن با هارد غیر اصل نمیشه به live وصل شد میشه مثلا هر وقت live خواستم برم هارد رو از دستگاه بکنم؟
Last edited by jericho-sina; 06-12-2010 at 19:25.
اگه زیاد اهل لایو نیستی 70 تومنی رو بگیر... نه فکر نکنم تو این مورد هارد ضرورتی داشته باشه
بله . اگه با هارد خیر اصل به لایو وصل بشی بن میشی .
اگه لایو بازی می کنی باید اوریجینال بگیری .
سلام رفتم دادم lt+ بریزه.
یارو اصلا درایورو باز نکرد وگفت بیا تموم شد. قضیه چیه؟
درایو رو باز نمیکنند ، خود کنسول رو باز میکنند . بعضی ها هم بدون اینکه کنسول رو باز کنند فرمور میریزند و من نمیدونم دقیقا چی کار میکنند![]()
اگه اصلا درایو رو باز نکرده که یحتمل سرت کلاه گذاشته و از LT+ خبری نیست .
سلام. چون کم شده تو بازار از اونورم تولید متوقف شده.میثم جان چرا یه دفعه قیمت الیت و آرکید فضایی رفته بالا؟ دیروز تو سایت خودت دیدم الیت رو زده بودی 365 و آرکید 260. چی شده؟
اگه اصلا درایو رو باز نکرده که یحتمل سرت کلاه گذاشته و از LT+ خبری نیست .
درایو کنسولتون چی بوده؟
خب همون مشکل ۳ چراغ هست. هزینه ۲۵ تومن میشه. فکر مشکل از پایه های gpu باشه .من یه کنسول دارم با برد فالکون که E73 میده اگه میشه راهنمایی کنید مشکل از کجاست چقدر خرج داره و ............
Last edited by joykiller360; 06-12-2010 at 22:46.
خب قیمت این اسلیم چند هست الان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در تهران .
یعنی بهتر از ELITE هست دیگه ؟؟؟؟؟ در ضمن تو تهران کجا میشه گیر آورد که بشه اطمینان کرد و خرید ؟؟
به نظرتون اون مدل 250 گیگ ELITE بهتره یا اسلیم ؟؟؟؟؟
کلا قصد دارم تا قبل اسفند ( حتی زودتر ) یا XBOX یا PS3 یا این مدل اسلیم رو بگیرم .
کدومشون رو ؟؟؟؟؟ میخوام بهترین انتخاب رو کرده باشم .
vs
vs
Last edited by panther99; 07-12-2010 at 01:19.
من خودم 3-4 روز پيش جمهوري(طرفاي علائدين) قيمت كردم اسليمو 420 البته تا 470 هم بهم قيمت دادن.
اما در كل هنوز اسليم درست و درمون مشكل ه ك و كپيش برطرف نشده (البته زياد مهم نيست و بگيري هيچ مشكلي نداره كه اعصابتو خورد كنه)و قيمت باندل الايتم 420-460 متغيره (بستگي به انصاف فروشنده داره). حالا اگه خود كنسولو بخواي كه 100% اسليم بهتره اما اگه يه دسته اضافيو يه بازي اوريج (final fantasy or forza) برات مهمه باندلو بگير ولي من اگه جاي شما بودم حتما" اسليم ميگرفتم چون با يه مقدار هزينه اضافي ميشه دسته و بازي رو براش خريد اما خود كنسولو !!!!!!!!!!!
اما در مورد انتخاب بين 360 و ps3 ديگه انتخاب با خودته و كاملا" سليقيه.
الان مثه سابق نيست چون جفتشون كپي شدن،جفتشون مزايا و معايب خودشونو دارن و هر كسي با توجه به نيازش از يكيشون خوشش مياد.
شما بگو از كنسولت چي ميخوايي ؟ و و براي افلاين ميخوايي يا انلاين ؟يا براي كاراي ديگه ؟ تا بيشتر راهنماييت كنيم
در مورد قيمت هم تقريبا" همگي تو يه رنجن و شما بيشتر روي كف قيمتايي كه گفتم حساب كن . هر چند داره الايت ميره بالا اما تا اون موقع كه شما ميخواييد بخريد به احتمال 99% مياد پايين(البته اين احتمال هم هست ديگه الايت تو بازار پيدا نشه!!! اما نميخواد غصه بخوري اگه پيدا نكردي خودم الايتمو ميدم بهتكابل hdmi اورجيناله خودشم داره
)
اما اگه خيلي عجله نداريد تا ارديبهشت صبر كنيد چون كنسولا توي ارديبهشت و خرداد خيلي قيمتشون مياد پايين(حالا اگه شما صبر كنيد يه وقت ديديد شانس نداشتيد و براي اينكه حرف من درست از اب در نياد گرونم شد)
اگه گرونم شد ميريم ميزنيم تو سر ميثم ازش ارزون ميخريمهر چند كه ميثم كاره اي نيست
(ميثم ناراحت نشي يه وقتا)
(اوه چقدر تايپيدم خودم خسته شدم اميدوارم شما كه ميخونيد حداقل مفيد باشه خسته نشيد)
Last edited by ehsan 360; 07-12-2010 at 01:52.
اگر صبر کنیم امکانش هست قیمت اسلیم خیلی بیاد پایین؟
با ایکس باکس میشه نرم افزار پلیر ریخت مثل KM player و فیلم های MKV رو با کیفیت 720p نگاه کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)