سرویس 16 مگ جدید مخابرات
سرور خارجه - تک لینک
علی برکت الله
سرویس 16 مگ جدید مخابرات
سرور خارجه - تک لینک
علی برکت الله
سلام
یکی از اشناهامون مخابرات داشت چند سال نامحدود 256
امروز اومدم خونشون و گفت که چطوری سرعت بالاتر ببرم و خلاصه زنگ زدم و حجمی کردم واسش 2مگ 75 گیگ
حالا سوالی که دارم اینه که : این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حجم باقی مونده رو میزنه دیگه ؟ رفتم دیدم هیچی نمیزنه که
بعد وقتی حجم تموم شد سرعت میشه 128 دیگه ؟ + لیست سایت های داخلی که مخابرات ضریب 1 حساب میکنه رو از کجا بگیرم ؟
هنوز مشترکین نامجدود سابق بیخیال سرعت های 256 - 512 نشدن با این طرح جدید هم ؟![]()
سلام ، الان حدود ١٠ روزه كه خودم ٢ مگ ٧٥ گيگ دارم كه گوش شيطون كر ثابت و بدون نوسان وده تا بحال با پينگ خوب.
مصرف هم همون ecare نشون خواهد داد تو قسمت گزارشات : گزارش مصرف. فعلا در حال بروز رساني نرم افزاري هست يك صبح تا ظهر فعال شد هفته پيش كه تونستم مصرف رو ببينم بعدش غير فعال شد . ولي به تفكيك داخلي و خارجي نشون ميداد.
سايت داخلي مخابرات هم اينجا ميتونيد ببينيد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by 01110362; 09-01-2018 at 22:02.
امروز از مخابرات مامور اومده بود باسه همسایه مون واقعیت و گفت گفت مخابرات از عمد بهتون سرعت اصلی و نمیده الان شما از شرکتی بگیری سرعت اصلی و بهت میده گفت اگر گفتن فیبر هستی شما فیبر نیستی راحت برو از شرکتی بگیر دقیقا تو یه جعبه پست هست کابلامون
Last edited by Ghost wars; 10-01-2018 at 11:41.
مخابرات تهران 16 مگ
بخاطر نویز خط روی 15 مگ بسته شده و سرعت دانلود بین 13-14 مگابیت یا 1.7 الی 1.8 مگابایت بر ثانیه.
![]()
![]()
![]()
محتوای مخفی: پینگ
سرعت و پینگت خیلی خوبه. برای ما که عملاً اینترانت هست. می خوام برم پس بدم.
شما کدوم مرکزی؟
یه تست تک کانکشن از اینجا هم بزار:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by AVB; 10-01-2018 at 16:15.
مخابرات 16 مگ که خط روی 18 مگ بسته شده.
![]()
برای من همین االان به صورت میانگین 100 کیلو بایت هست!
سرور داخلی هیچ مشکلی نیست و تا 2 مگابایت میره!
همه این داستان ها بر میگرده به مرکز مخابراتی و کمبود پهنای باند و شرایط همه جا یکسان نیست. مثلا من یه خط دیگه های وب داشتم پهنای باند تا خرخره پر بود و مشترک نمیگرفتن عینه قضیه شما شده بود سرعتم.![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)