حداقلش در نیرو انتظامی بهترین جاست دیگه !!!؟؟؟
حداقلش در نیرو انتظامی بهترین جاست دیگه !!!؟؟؟
آره دیگه ما هم از ارشد نتیجه نگرفتیم باید بریم سراغ سناریو بعدی .لامصب هیچ معافی هم بهمون نمیخوره !!
خرداد 93 میشم 23 سال
خیر بعد از مرز و بعضی از کلانتری ها بدترین جا هست... البته بعضی جاها ممکنه بد تر و بهتر باشه اما خب چیزی که خودم دیدم رو دارم میگم
Last edited by SNOW PATROL; 14-02-2014 at 17:10.
حرف دوست خوبمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درسته
بخش راهنمایی رانندگی نیروی انتظامی از همه بخش ها سخت تره هم صبح هم بعد از ظهر باید سر چهار راه بایستید
یه دفترچه جریمه بهتون میدن میگن تا فلان وقت پرش کنید نکردید ....
گرما و سرما هم حالیش نیست
حتی من دوستی داشتم با مدرک لیسانس گاهی اوقات شبا تو ساختمان راهنمایی رانندگی نگهبانی هم میداد !
سلام دوست عزیز منم 1 اسفند دارم میام اونجا
فقط یه سوال دارم گفتی به تهرانیا از هفته دوم به بعد 4 تا 6 صبح مرخصی میدن.. یعنی ما شهرستانیا مثل من که از اهواز میام نمیتونیم از این مرخصی روزانه استفاده کنیم؟ خونه آشنا هم تهران دارم..
منظورشون به افراد ساکن تهران بود فک کنمچون معمولا از 4-5 بعد از ظهر مرخصی میدن تا مثلا 4-5 صبح فردا. خوب کسی که از شهر دیگه باشه نمیصرفه بره بیاد دیگه. از این لحاظ گفتن فک کنم وگرنه این جور که من شنیدم همه جا مرخصی داخل شهری هم میدن.
سلام دوست من
چرا شما هم میتونی از این مرخصی استفاده کنی و بری تا فردا صبح
محدودیتی نداره همه ی سربازا میتونن استفاده کنن
هر سوالی هم داشتی میتونی بپرسی دوست عزیزم
سلام دوستان
اكه از ساعت 4 مرخصي ميدن تا چه ساعتي ميتونيم بيرون باشيم؟
خوب اینم برای هم آموزشی های 02 ای
امروز سمت شهریار مهمون بودیم ، رفتیم یه سر هم به مکان آموزشیمون بندازیم.
اینم آدرسی که پشت شیشه زده بودن.
طبق چیزی هم که اون سرباز نگهبان درب گفت ظاهرا از آزادی به رباط کریم اتوبوس داره و از اونجا هم خطی به پادگان.
برای اول اسفند هم اینجوری گفت که ظاهرا لباس و این چیزا رو میدن و یا 9 صبح یا 2-3 بعد از ظهر میزارن برگردیم ...
دوستانی که به 01 میرن از این وبلاگ استفاده کنن شدیدا بدرد بخوره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)