فکر میکنی نوین نت بهترینه !!!
من خودمم نوین دارم
شبانه نداره که ببینم سرعتش چنده(دوستان میگن که قبلا سرعت ها همون روزانه بودن ولی چند روزه که شده 150) ولی روزانه سرعتم خوبه وپینگشم که هر چی باشه از پارس بهتره
فکر میکنی نوین نت بهترینه !!!
من خودمم نوین دارم
شبانه نداره که ببینم سرعتش چنده(دوستان میگن که قبلا سرعت ها همون روزانه بودن ولی چند روزه که شده 150) ولی روزانه سرعتم خوبه وپینگشم که هر چی باشه از پارس بهتره
نه بابا من 4 مگ میگیرم از شدن نویز نمیشه استفاده کرد تازه بدون تلفن اگه تلفن هم رو خط باشه از هیچ کدوم نمیشه استفاده کرد
اینا همین 4 مگ رو بتونن با کیفیت عالی بدن برای هفت پشتشون بسه 8 مگ پیشکش
من هم خطم روی 4 مگابیت بسته شده اما سرعتم از 320 بالاتر نمیره.نویزم خیلی بالا بود اما ازشون خواستم آپلود رو روی 512 کیلوبیت ببندن که تا حد زیادی نویز رو کم کرد با این حال هنوز هم سرعت بالاتر از 320 کیلوبایت نداشتم.
نه عزیز من فوق فوقش ماهی یک یا دو بار سرعتم اینجور میشه.در کل اون موقع که از 12:30 تا 7 رایگان بود خیلی خیلی راضی بودم اما الان چنگی به دل نمیزنه و فقط هر چند وقت یکبار حسرت اون روزها تو دلم زنده میشه.
مال منو ببین
دانلودم تا چند روز پیش که دان 4 مگ بود تا 500 هم بالا بود
ولی چون نویز زیاد بود و پکت لاس زیاد بود مجبور شدم بگم دان رو بیارن رو 2 مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب خداییش بهتره دیگه!
من دارم تو سرعته 4-5 کیلوبایت دست و پا میزنم اونم با سرویس 1مگ
دیگه خسته شدم بخدا
ISP های شخصی خیلی بهترن
شاید برم به سمت اونا
یا حداقل اگه بتونم 128 نامحدود پارس آنلاین با محدویت حجمی 20 گیگ رو میگیرم!![]()
متوجه نشدم نامحدود یعنی چی؟؟؟ و 20 گیگ یعنی چی؟
سرویس های نامحدود پارس آنلاین بعد از یه حجم مشخص محدود میشن
قبل از مرز مشخص شده با سرعته 150KB میشه دانلود کرد و بعد از مرز مشخص شده سرعت میاد رو 10KB و تا آخر قرارداد همینطور میمونه
اگه حوصله داشتم این کارو میکردم ! ممنون که اینقدر زحمت کشیدی !
عجب قانون مزخرفی
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)