تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2030 از 2550 اولاول ... 103015301930198020202026202720282029203020312032203320342040208021302530 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,291 به 20,300 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

اگه نباشه جاش خالی می مونه eyneto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

پارس آنلاین چطوره ؟ شباش سرعتش
    پارس آنلاین روزها سرعتش خوبه اما شب ها هر ماه تا ۲ گیگ با همون سرعت روزانه می تونی دانلود کنی ولی بعدش فقط با سرعت اسمیش می تونی دانلود کنی. مثلا اکانت 128Kbps میتونی با 16KBps دانلود کنی و با 512Kbps با 64KBps می تونی دانلود کنی. یعنی میشه گفت گوفت میکنه دانلود شبانه رو.

2. 2 کاربر از eyneto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

پارس آنلاین روزها سرعتش خوبه اما شب ها هر ماه تا ۲ گیگ با همون سرعت روزانه می تونی دانلود کنی ولی بعدش فقط با سرعت اسمیش می تونی دانلود کنی. مثلا اکانت 128Kbps میتونی با 16KBps دانلود کنی و با 512Kbps با 64KBps می تونی دانلود کنی. یعنی میشه گفت گوفت میکنه دانلود شبانه رو.
    داداش امروز که ماکس نتم جمع آوری شد.حالا از شانس من پورتاشون تموم شده.میخوام از های وب بگیرم.ینی موندم از کجا بگیرم.میشه راهنمایی کنید؟ برای من سرعت دانلود مهمه
    ممنون

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

4. این کاربر از lxl22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

داداش امروز که ماکس نتم جمع آوری شد.حالا از شانس من پورتاشون تموم شده بود مخابرات.میخوام از های وب بگیرم.ینی موندم از کجا بگیرم.میشه راهنمایی کنید؟ برای من سرعت دانلود مهمه.هم روزانه هم شبانه
    ممنون

6. این کاربر از lxl22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

داداش امروز که ماکس نتم جمع آوری شد.حالا از شانس من پورتاشون تموم شده بود مخابرات.میخوام از های وب بگیرم.ینی موندم از کجا بگیرم.میشه راهنمایی کنید؟ برای من سرعت دانلود مهمه.هم روزانه هم شبانه
    ممنون

دوست عزیز همون HiWeb خوبه.من دو خط دارم.مخابرات و hiweb. های وب پینگش خوبه و تو طول روز معمولا سرعت هاش تقریبا ثابت و پایدار هست. فقط از نظر قیمت یکم بالاست .البته تو شهرستان قطعی هاش زیاده . ولی اگر نیاز به دانلود و... دارید خیلی خوبه.چون می تونید 15 تومن بدید 15 گیگ ترافیک با سرعت 4مگ بگیرید و تو 15 روز استفاده کنید. زمان رایگانشم کلا باید بی خیال بشید که ارزش نداره. سرعت 512 با 8 گیگ حجم بگیرید که حدود 28 تومن میشه ، ولی سرعت به 4 مگابیت محدود میشه که خوبه
    Last edited by Milad4171; 04-08-2014 at 13:57. دليل: سایز فونت نامناسب

8. 3 کاربر از mahdips3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه eyneto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

داداش امروز که ماکس نتم جمع آوری شد.حالا از شانس من پورتاشون تموم شده.میخوام از های وب بگیرم.ینی موندم از کجا بگیرم.میشه راهنمایی کنید؟ برای من سرعت دانلود مهمه
    ممنون
    شما میخواید سرعتش در چه حدود و قیمتش در چه حدودی باشه؟ آیا دانلود رایگان شبانه هم می خواید یا نه؟
    من خودم چون سرعت و دانلود رایگان برام خیلی مهمه از اولترا یکماهه ۲گیگ استفاده می کنم که دانلودش روز و شب 900KBps هست و قیمتش 18900 تومن.

10. این کاربر از eyneto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

شما میخواید سرعتش در چه حدود و قیمتش در چه حدودی باشه؟ آیا دانلود رایگان شبانه هم می خواید یا نه؟
    من خودم چون سرعت و دانلود رایگان برام خیلی مهمه از اولترا یکماهه ۲گیگ استفاده می کنم که دانلودش روز و شب 900KBps هست و قیمتش 18900 تومن.
    آقا بنده امروز ازتون 2 مگ و گرفتم
    سرعت دانلود اون 900 دیگه.درسته؟

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

شما قصاص قبل از جنایت نکن که. مخابرات مثل صبا و غیره نیست که پهنای باند کم بیاره. فعلا میون اینهمه ISP نمیتونی شرکتی پیدا کنی که با ۹۰۰ یا به گفته دوستمون ۱۱۰۰ دانلود کنی. اگه پیدا کردی سلام مارم بهشون برسون.
    داداش شوما تازه واردی !! ولی ما خودمون ختم هر چی اینترنت adsl تو تبریزه هستیم (درسته که تاریخ عضویتت از من قبل تره از این جهت ما مخلص شمام هستیم )
    نمیخواد شرکتهای تبریز رو برا مون بشناسونی ×××
    همین الانش صبا 12 مگ 3 ماهه با 3 گیگ ترافیک رو میده 24 تومن !! شما شرکتی پیدا کن که همچین سرویسی بده
    پارس 9 مگ سرعت میده !!
    های وب 8 مگ و ....
    شاتل هم همینطور !!!
    اون موقعی که شرکتها سرعت های بالا میدادن هنوز مخابرات تبریز سرعتش نهایت 4 مگ بود !! یا در واقع همون اولترا که نزدیک عید پورت های 8 مگ رو ارائه کرد.......
    Last edited by fanoostalaei; 04-08-2014 at 17:15.

13. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

داداش شوما تازه واردی !! ولی ما خودمون ختم هر چی اینترنت adsl تو تبریزه هستیم (درسته که تاریخ عضویتت از من قبل تره از این جهت ما مخلص شمام هستیم )
    نمیخواد شرکتهای تبریز رو برا مون بشناسونی ×××
    همین الانش صبا 12 مگ 3 ماهه با 3 گیگ ترافیک رو میده 24 تومن !! شما شرکتی پیدا کن که همچین سرویسی بده
    پارس 9 مگ سرعت میده !!
    های وب 8 مگ و ....
    شاتل هم همینطور !!!
    اون موقعی که شرکتها سرعت های بالا میدادن هنوز مخابرات تبریز سرعتش نهایت 4 مگ بود !! یا در واقع همون اولترا که نزدیک عید پورت های 8 مگ رو ارائه کرد.......
    داداش من صبا نت داره از سرعتش راضیه
    ولی دانلود شبانه نداره.که از این لحاظ مفت نمی ارزه البته برای من که دانلود زیاد دارم
    در ثانی عزیز جان یکم مودب تر باشی به کسی بر نمی خوره

15. 2 کاربر از lxl22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

داداش من صبا نت داره از سرعتش راضیه
    ولی دانلود شبانه نداره.که از این لحاظ مفت نمی ارزه البته برای من که دانلود زیاد دارم
    در ثانی عزیز جان یکم مودب تر باشی به کسی بر نمی خوره

صبا همیش خوب بوده !! حالا شبانه داشته باشه یا نه برام مهم نیس
    در ضمن مه من به کسی بی احترامی کردم ؟
    نیومدیمکه اینجا اخبار بگیم ؟

17. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز مهندس الهه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

میخوام بگم سرویس منو رو 2 مگ ببندن

چقدر طول میکشه سرعت رو تغییر بدن ؟
    یه سوال فنی هم که دارم اینه که واسه بالا بردن سرعت یا پائین آوردنش چیکار میکنن دقیقن ؟ مثلا پامیشن میرن مرکز مخابراتی ؟ یا از همون دفتر کارشون این کارو انجام میدن ؟
    مثلا من کاربر زنگ میزنم که خط تلفن من ظرفیت لازم رو داره و لطفا سرویس منو رو 8 مگ ببندین . واسه اینکار کلا چیکار میکنن تو شرکت ؟

19. 2 کاربر از مهندس الهه بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •