تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2030 از 3745 اولاول ... 1030153019301980202020262027202820292030203120322033203420402080213025303030 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,291 به 20,300 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه amrihh49's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

خوب یک عکس از کانفیگ مودمت بزار تا معلوم بشه و بتونیم جواب بدیم
    بنده مودمم رو تازه تعویض کردم،قبلی سوخت چون که [emoji3] یه مودم فعلا از همسایم گرفتم تا یکی دوساعت تا برم یکی دیگه بگیرم،اینم عکس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام بچه ها من 3 روزه خطم رانژه شده سرویسم هم کولاک ( 4 مگ) با 30 گیگ حجم و از ساعت 2 تا 8 صبح هم رایگانه هزینه هم ماهیانه 91 تومن
    سرعتم الان در روز حدود 700 تا 800 کیلوبایته ( روز اول بین 900 تا 1 مگ بود !!)
    شبا هم در ساعات رایگان بین بین 180 تا 200 متغیره
    میخواستم نظر بدین که چجوریاست وضعیتم خوبه؟ کسی اگه سرویس مشابه داره میشه بگه سرعت دانلود رایگان شبانه اش چنده؟
    اخه احساس میکنم سرعت 180 واسه شبا کمه :/ من حداقل انتظار داشتم بین 250 تا 300 سرعت شبانه بهم بدن :(

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اگر درست متوجه شده باشم آساتک هم مثل پارس آنلاین برای سرویس های مختلف به سرعت اسمی توجه نمی کنه و بیشترین سرعتی که خط کشش داره رو بر روی خط می بنده. حالا سوالم اینجاست که آیا تفاوت در سرعت اسمی، تاثیری هم در ساعات شلوغ، به ویژه ساعات شبانه رایگان داره یا نه.
    به طور مثال در پارس آنلاین همه خطوطی که این قابلیت رو دارند رو بر روی 9 و یا حتی 16 Mb میبندند و در طول روز، حداقل طبق تجربیات من و بسته به سرور، سزعت واقعی دانلود هم در همین حده. ولی در ساعات شبانه سرعت واقعی دانلود کاملا تابعی از سرعت اسمی خریداری شده هست و سرویس های مختلف اصلا با هم قابل مقایسه نیستند. می خواستم بدونم که در آسیاتک هم همین سیستم وجود داره یا نه؟ یعنی سرعت شبانه رایگان 8-2 سرویس 4 MB و سرویس 10 Mb واقعا با هم متفاوتند و اگر آره به طور متوسط چقدر هستند؟ در کل آیا سرعت در ساعات شبانه رایگان به 1 Mb هم عموما میرسه یا نه؟

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

بنده مودمم رو تازه تعویض کردم،قبلی سوخت چون که [emoji3] یه مودم فعلا از همسایم گرفتم تا یکی دوساعت تا برم یکی دیگه بگیرم،اینم عکس
    مارک مودمت چی هست؟باید از اون صفحه ای عکس بزاری که توش snr و attenuation ات رو زده نه این صفحه.این فقط نشون میده که فعلا خطت روی 5 مگ بسته شده.

5. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amrihh49's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

مارک مودمت چی هست؟باید از اون صفحه ای عکس بزاری که توش snr و attenuation ات رو زده نه این صفحه.این فقط نشون میده که فعلا خطت روی 5 مگ بسته شده.
    گلدن وب هست،از کدوم قسمت باید عکس بگیرم دقیقا؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اگر درست متوجه شده باشم آساتک هم مثل پارس آنلاین برای سرویس های مختلف به سرعت اسمی توجه نمی کنه و بیشترین سرعتی که خط کشش داره رو بر روی خط می بنده. حالا سوالم اینجاست که آیا تفاوت در سرعت اسمی، تاثیری هم در ساعات شلوغ، به ویژه ساعات شبانه رایگان داره یا نه.
    به طور مثال در پارس آنلاین همه خطوطی که این قابلیت رو دارند رو بر روی 9 و یا حتی 16 Mb میبندند و در طول روز، حداقل طبق تجربیات من و بسته به سرور، سزعت واقعی دانلود هم در همین حده. ولی در ساعات شبانه سرعت واقعی دانلود کاملا تابعی از سرعت اسمی خریداری شده هست و سرویس های مختلف اصلا با هم قابل مقایسه نیستند. می خواستم بدونم که در آسیاتک هم همین سیستم وجود داره یا نه؟ یعنی سرعت شبانه رایگان 8-2 سرویس 4 MB و سرویس 10 Mb واقعا با هم متفاوتند و اگر آره به طور متوسط چقدر هستند؟ در کل آیا سرعت در ساعات شبانه رایگان به 1 Mb هم عموما میرسه یا نه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

میشه از همین صفحه اصلیت یک عکس کامل بزاری که تمام گزینهای صفحه توش دیده بشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

داداش من الان 4 مگ دارم از اسیاتک شبا سرعتم روی 180 تا 200 متغیره تو 6 ساعت فوقش 4 گیگ دانلود کنم :| 3 روزه از اسیاتک خریدم این سرویسو انتظار داشتم حداقل سرغتم شبا 250 تا 300 باشه ولی نشده :( ..... روزها سرعتم 800 تا 700 کیلوبایته

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    N/A

پيش فرض

سلام.
    دوستان مورد زیر موجود هست, کسی خواست درخدمت هستم :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

سلام بچه ها من 3 روزه خطم رانژه شده سرویسم هم کولاک ( 4 مگ) با 30 گیگ حجم و از ساعت 2 تا 8 صبح هم رایگانه هزینه هم ماهیانه 91 تومن
    سرعتم الان در روز حدود 700 تا 800 کیلوبایته ( روز اول بین 900 تا 1 مگ بود !!)
    شبا هم در ساعات رایگان بین بین 180 تا 200 متغیره
    میخواستم نظر بدین که چجوریاست وضعیتم خوبه؟ کسی اگه سرویس مشابه داره میشه بگه سرعت دانلود رایگان شبانه اش چنده؟
    اخه احساس میکنم سرعت 180 واسه شبا کمه :/ من حداقل انتظار داشتم بین 250 تا 300 سرعت شبانه بهم بدن :(
    من تا ماه پیش سرویس 10 مگ با 20 گیگ حجم در ماه داشتم.سرعت روزانم همیشه 1/150 مگابایت بود.و سرعت شبانم هم همیشه بین 240 تا 260 کیلوبایت بود.اما الان که تو صفحه پیش دیدم آقای امیر اخوان(اگر اشتباه نکرده باشم)با سرویس 512 در روز ظاهرا همین سرعت رو دارند و در ساعات شبانه هم با مقدار حجمی که گفتن دانلود میکنن فهمیدم تقریبا سرعت شبانشون با من یکی بوده فهمیدم داشتم الکی ماهی 72 تومان پول می دادم.خوب شد قطعش کردم

12. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •