روشن: تفکر دیکتاتوری در استقلال جواب نمی دهد
حسن روشن: قلعهنويي بايد ازتجربه تلخ آسيايي حجازي و پورحيدري استفاده ميكرد
بازيكن اسبق تيم فوتبال استقلال تهران با اشاره به شكست اين تيم در ليگ قهرمانان آسيا مقابل الاتحاد عربستان گفت: من پيش بینی شکست استقلال راكرده بودم. مربيان اين تيم بايد از تجربه تلخ ناصر حجازي و منصور پورحيدري مربيان سابق استقلال در ليگ قهرمانان آسيا استفاده ميكردند تا نحوه حضور مقابل تيمهاي بزرگ آسيايي را به دست ميآوردند.
حسن روشن در گفتوگو با خبرنگاران افزود: من در حدود 25 سال است كه با تيمهاي عربي كار ميكنم و قبل از بازي اعلام كرده بودم استقلال با نتيجه 2 بر يك مقابل الاتحاد شكست خواهد خورد چرا كه قبل از هر چيز بايد ساختار زيربنایي استقلال را درست می كردند تا تيم استقلال به يك باشگاه واقعی تبديل شود. وقتي به تيمهاي پايه و آكادمي این باشگاه اهميت نميدهيم در نهايت اين كه وقتي يك بازيكن تعويض ميشود به اين امرتشخیص مربي اعتراض ميكند.
در حالي كه بازيكن نيمكتنشين يا بازيكني كه تعويض ميشود بايد توجيه شود که دليل اين مساله چيست تا به تصميم مربي اعتراض نكند.
وي ادامه داد: تيمهاي آسيايي از سال گذشته مجوز حضور در ليگ قهرمانان آسيا را كسب كرده اند و براي حضور قدرتمند در اين رقابتها برنامهريزي كرده اند اما تيم استقلال در فاصله چند هفته مانده به اين رقابتها خود را آماده كرده است. البته جاي شكش باقي است که اینبارلیست بازيكنان را به موقع به afc ارسال كردند!ما بايد از ماههاي قبل به فكر اين رقابتها ميبوديم. اگر غير از اين باشد به مانند اين است كه با خودروي پيكان قصد داريم در برابر خودروي بنز رقابت كنيم.
بازيكن اسبق استقلال تهران اضافه كرد: كادر فني استقلال بايد قبل از حضور در اين مسابقات از تجربيات ناصر حجازي و منصور پورحيدري كه در گذشته همراه تيم استقلال در اين رقابتها ناكام بودهاند استفاده ميكردند.
روشن گفت: من فقط 20 دقيقه اول بازي استقلال مقابل الاتحاد را ديدم اما معتقد بودم اگر استقلال گل او را به ثمر ميرساند می تواند بازي را با نتيجه تساوي به اتمام برساند. استقلال براي اينكه پرقدرت در آسيا ظاهر شود بايد بازيكنان كمكي در اختيار ميگرفت و يا حداقل در نقاطي كه ضعف داشت تمرينات مناسب راانجام ميداد تا آنها را برطرف سازد اما اين كار را نكرد و حالا هم بسيار دير شده است. در شرايط كنوني تنها راه ممكن بهرهگيري از پيشكسوتان است كه سابقه حضور در رقابتهاي آسيايي را داشتهاند. آنها ميتوانند به امير قلعهنويي كمك كنند و مطمئن باشید که رفتار ديكتاتوري در استقلال و در فوتبال هيچگونه كمكي نخواهد كرد.
وي افزود: بايد قبول كرد که امير قلعهنويي سابقه بازيهايي آسيايي و درك حساسيت اين رقابتها را ندارد. اگر امروز ميبينيد تيمهايي مانند سپاهان و صبا باتري در اين رقابتها درخشش دارند به خاطر حضور و كسب تجربه آنها در سالهاي گذشته است. در اين بين هواداران استقلال هم حق دارند از وضعيت فعلي اين تيم نگران باشند. آقايان سرخود را به زير برف كرده و متوجه اتفاقات پيرامون خود نيستند در حالي كه بايد به خودمان بياييم تا حداقل در سالهاي آينده موفق ظاهر شویم.
وی گفت: استقلال هنوز هم شانس دارد و با حمایت هواداران و تلاش بازیکنان یقینا در بازی های آینده می تواند جبران کند اما یک نکته را باید بیاد داشته باشیم که لیگ قهرمانان آسیا با لیگ ایران تفاوت های زیادی دارد که استقلال هنوز این مهم را متوجه نشده است ولی این بازی می تواند آنها را به خود بیاورد تا در بازهای بعدی با هوشیاری بیشتری بازی کنند.