یعنی می گی هربدبختی که یه سوال داشت بیاد 202 صفحه این تاپیک رو بگرده؟
خودت باشی می گردی؟
انصاف هم خوب چیزیه!
یعنی می گی هربدبختی که یه سوال داشت بیاد 202 صفحه این تاپیک رو بگرده؟
خودت باشی می گردی؟
انصاف هم خوب چیزیه!
آره به خدا نكنين اين كارو!!!! آرام جان راست ميگن هيچ كس انقدر بيكار نيست كه بره همه ي صفحات رو بگرده
بچه ها به نظرتون زيبا ترين قسمتهاي بازي كدوما بودن:
1- از نظر گرافيك،
2- از نظر نحوه بازي،
3- از نظر هيجاني بودن !!
نظر خودم:
1- قسمتهاي قصر سالازار رو واقعا زيبا طراحي كرده بودن.
2- بخش حل كردن معماي قبرستون و بعدش معماي رنگي كليسا به نظرم جالب بود.
3- نجات دادن اشلي از بين چنگكها البته منظورم بعدشه كه اينا مي خواستن اشلي رو ببرن و آدم هم دستش از اون پايين كوتاهه مجبوره با خونسردي و آرامش دشمنا رو بزنه كه به نظرم اين بخش هيجان رو مي برد بالا.
من که نگفتم حتما!!!گفتم بهتره!!!
همین........
Ar@m جان جستوجو با 202 صفحه رو دیدن فرق داره! جستوجو یعنی کلمات اصلی و کلیدی رو بگردید،اگر پیدا کردید که خداروشکر ، اگه پیدا نکردید اونوقت پست بدین.(بابا شما چقدر تنبلید هااااااااااا)
ببین عزیزه من ,من خودم اینجا گفتم من بیشتر از شما به فکر منظم بودن تاپیکها هستم خواهشا پستها رونخونده چیزی نگو:
در ضمن من میگم بگرده چون ایشون هر یک سوال روتو یه پست میذاشت اگه همه ی سوالاتشو تو یه پست بذاره و بپرسه هیچ اشکالی نداره
مشکلی داشتید بپرسید چرا استخاره میکنید مگه چی میشه که پرسشی هم مطرح شه؟؟؟ حالا اگه خیلی تکراری باشه بهش بگید یه جستجو هم بکنه!!!
من که بازی رو فقط به عشق عمارت خاندان سالازار انجام دادم !!! خیلی اشرافی بود
البته بازی با حال هم بود ... منظورم یه حس خاصیه که تو بازی های پی اس وجد داره ولی تو بازی های پی سی نیست !!!! میفهمین که چی میگم؟
چقدر لوس و رومانتیک![]()
![]()
Last edited by *Necromancer; 26-08-2007 at 22:07.
1. قصر سالازار
2. فقط قسمت ايدا
3. همونجايي كه مجسمه ي سالازار دنبالت ميكرد![]()
1.راهروی لیزرها
2.نمی دونم
3.قسمت تیراندازی های Merchant
آره موافقم راهروي ليزرها فوق العاده زيبا در اومده بود.
شبيه فيلمش هم بود (اويل2 رو ميگم) ولي خيلي خوشم اومد از اون تيكه ش.
منتهي اون قسمت از نظر نحوه ي بازي به نظر من قابل توجهه به دليل جفتك چارگوش هاي ---- از بين ليزر ها !!![]()
Last edited by Alisma; 27-08-2007 at 17:50.
آره اونجاشم جالب بود ولي خيلي خالي بندي بود ---- يه جوري اونجاها ميپريد و از لابه لاش رد ميشد انگار فيلم هنديه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)