تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بیشتر چه چیزی بزاریم بهتره ؟

راي دهنده
562. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ماشین

319 56.76%
  • لباس

24 4.27%
  • پچ

128 22.78%
  • اسلحه

80 14.23%
  • قایق و کشتی

11 1.96%
صفحه 203 از 805 اولاول ... 103153193199200201202203204205206207213253303703 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,021 به 2,030 از 8047

نام تاپيک: [آموزش] ::: ادیت و پچ برای بازی GTA San Andreas ::: / قوانین در پست اول

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

شما اگه با وين رار زيپش كني يا همين زيپ معمولي چيزي كمتر از دو مگابايت در مياد .
    نه با مپ اديتور نكردم . فقط دو تا چيز كوچيك اضافه كردم كه بد بلايي سرم آورده .
    ساختمونا خيلي مات ظاهر مي شن كه اين مشكل قبلا نبود و يك پل بلند قطار كه روي دريا قرار داره و قرمز رنگه خراب شده طوري كه تا با ماشين از روش ميري مي افتي توي دريا .
    در مورد اون پژو اتفاقا دنبالش گشتم اما پيدا نشد . ولي يه پژوي ديگه هست كه بدك نيست اما به پاي اوني كه شما مي خواي نمي رسه .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مي دونم وقت گيره . پس لطف كن فولدر هاي LA و country رو برام آپلود كن خيلي نياز دارم .
    فايل هاي
    رفتم سايت هاي مختلف فكر كردم اين بازي هم مثل وايس سيتي مي شه راحت نقشه هاشو عوض كرد اما برام دردسر بريد .
    در مورد پژو : توي گوگل گشتي ؟ بگرد شايد پيدا شد . البته فكر نكنم پيدا بشه .
    مجيد جان يه كم اين تصوير رو خوب نگاه كن . اين كه تابلوست مال GTA Vice City هستش اصلا توي مكاني كه اين دوستمون از ماشين عكس گرفته وايس سيتي هستش . من بلد نيستم تبديل كنم ولي اگه بلدي ماشين وايس سي تي رو به سن آندرس تبديل كني پس از لينك زير كه مال وايس سيتي هستش دانلودش كن :

کد:
    اگر اونجوری که تو میگی پس مال من هم خرابه چون بعضی وقت ها خیابونها و خونه های تو ازی به شدت مات میشه که پیادهرو ،با آسفالت تشخیص نمیدی
    پس چون مال من هم خراب نمی تونم برات بزارم
    در رابطه با اونی که گفتی میتونی ماشین ها رو برای gta sanتعققیر بدی باید بگم بلد نیستم اگر بلد بودم
    چندتا ماشین برایش درست میکردم چون چندتا ماشین پیدا کردم مثل ماتیز و چند تا چیز دیگه که مالgta vcهستش و نمی تونم تعقییر بدم

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

برای تبدیل DFF به 3D Max باید از پلاگین مخصوصش استفاده کنی.
    اینم لینک دانلود:
    من اینو دانلود کردم نمیدونم چیکارش کنم
    لطفا کمک کنید

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

ابي جان شما توي اون پست هم گفته بوديد كه چند تا فايل كم داره . منم اون فايل هايي رو كه گذاشته بوديد كپي كردم . اما اون فرودگاه ساده بياباني كه همه ي هواپيما هاش داغون هستند رو شما عوض كرده بودي . يه جاده اضافه شده بود و چند تا برج ديدباني و يك برج مراغبت و گارژ هاي جديد هوا پيمايي . الانم نياز اصلي من پوشه هاي contry و LA هستند كه اگه يه نفر دست نخورده اش رو داره لطف كنه برام آپلود كنه . انشاالله كه بتونم براش جبران كنم .
    بیا این هم دو فولدری که میخوای البته دست نخورده و تمیز:
    کد:
    من اینو دانلود کردم نمیدونم چیکارش کنم
    لطفا کمک کنید
    راستش منم نمیدونم ولی برو صفحه 150 به پایین همین تاپیک. یک کاربر با اسم *Pink Panther* هست که تو کار ساخت ماشین با 3d Maxe و بهش پیام خصوصی بده و مطمئن باش جواب میده. آخه آدم باهالیه...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بیا این هم دو فولدری که میخوای البته دست نخورده و تمیز:
    ممنون ابي جان دانلود كردم .
    اگر اونجوری که تو میگی پس مال من هم خرابه چون بعضی وقت ها خیابونها و خونه های تو ازی به شدت مات میشه که پیادهرو ،با آسفالت تشخیص نمیدی
    پس چون مال من هم خراب نمی تونم برات بزارم
    فكر كنم از مشكلات گرافيكي و سرعت كم بازي باشه و همچنين حجم زيادش .
    اما يه راه براي بالا بردن سرعت بازي و گرافيك روي سيستم هاي پايين هم هست ولي روي ساختمونا تاثير چنداني نداره .
    اگه رزوليشن بازي رو تا آخرين درجه بالا ببري سرعت مياد پايين . اما اين كار رو بكنيد و بعد از 151 تراينر استفاده كنيد و توي قسمت Game Speed يه سرعت مناسب رو تايپ كنيد . من سرعت 137 رو تايپ كردم و الان دارم با بالا ترين گرافيك سيستمم و سرعت مناسب البته به جز كيفيت مطلوب جاده ها و خيابان ها كه گاهي اوقات رخ مي ده بازي مي كنم . اميدوارم براي شما هم اثر داشته باشه .

پروفشنال sina1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

اگه کسي ميتونه فايل rf_lr_sv1.dff رو برام آپلود کنه... ممنون ميشم!

در آغاز فعالیت god-of-editors's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام دوستان کسی تاکسی پیکان نداره + زانتیا
    پیکان رو دارم اگه خواستید بگید بزارم یکی به تاکسی تبدیلش کنه کارش فقط یه خط نارنجیه.

در آغاز فعالیت god-of-editors's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

یکی هم چند تا ساختمان بگذاره + پک مردم جدید که خیلی واجبه حالمون بد شد اینقدر این ملت زشت رو دیدیم.
    من یه سوال راجع به اسکین های سی جی دارم من خیلی اسکین های توپ دارم ولی وقتی با Img Tool وارد بازی می کنمشون و Rebuild هم می کنم هیچ تغییری ایجاد نمی شه مثلا همون اسکین Lion (آدم بازی Evil) وقتی واردش می کنم هیچ تغییری نمی کنه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان کسی تاکسی پیکان نداره + زانتیا
    پیکان رو دارم اگه خواستید بگید بزارم یکی به تاکسی تبدیلش کنه کارش فقط یه خط نارنجیه.
    تاكسي پيكان كه تو ايرانم داره از رده خارج مي شه . صفحات قبــــــــــــــل رو ببين . هم زانتيا هست هم تاكسي البته تاكسي سمند كه من حدود 40 يا 50 صفحه پيش بايد گذاشته باشم . زانتيا هم مجيد خان + رنو و پيكان گذاشته . سعي كن تك تك صفحات قبلي رو ببيني تا پيداش كني . در مورد خط نارنجي گفتنش آسونه ولي من كه بلد نيستم . شايد دوستان ديگه بلد باشن . پيكان رو هم قديميشو من گذاشتم . جديدشم توي صفحات هست . همين طور پرايد و مگان و هواپيماي ايراني و ..........
    یکی هم چند تا ساختمان بگذاره + پک مردم جدید که خیلی واجبه حالمون بد شد اینقدر این ملت زشت رو دیدیم.
    من یه سوال راجع به اسکین های سی جی دارم من خیلی اسکین های توپ دارم ولی وقتی با Img Tool وارد بازی می کنمشون و Rebuild هم می کنم هیچ تغییری ایجاد نمی شه مثلا همون اسکین Lion (آدم بازی Evil) وقتی واردش می کنم هیچ تغییری نمی کنه.
    اينم چند صفحه پيش هست اما اصلا بهت پيشنهاد نمي كنم چون يه بلايي سرت مياره كه نگو . از جمله سنگين شدن بازي . هنگ . باگ خراب شدن برخي مكان هاي ديگه و ....
    در مورد اسكين : اگه شما فايل ها رو با استفاده از دكمه Add ، Add مي كنيد ، بايد ابتدا فايل قبلي هم نام با فايل دانلود شده رو از gta3.img يا هر جايي كه در اون فايل اضافه مي كنيد ، حذف نماييد . در ضمن اين كارو نكنيد . اگه لباس اد مي كنيد خوبه اما اسكين هاي آدم موقتي هستن و به سلموني نمي تونيد بريد و لباس عوض كنيد و عوارض ناگوار ديگه . اگه كه ريپليس مي كنيد دليلشو نمي دونم .
    در مورد مردم : اينم چند صفحه پيش هست . اگه پيدا كرديم حتما مي زاريم .
    Last edited by mohammadrezams; 18-01-2008 at 15:53.

پروفشنال hshak2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران - فرمانیه

پيش فرض مشکل

اقا مجید من یه رنو دارم که شبیه این رنو یه که شما گذاشتید ولی یه چیز اضافه کنار چرخش هست .میخواستم ببینم شما خودتون این رنو رو تغییر دادید یا یه چیز اضافه کنار چرخش بود . اگه خودتون تغییرش دادید بگید چجوری اگر هم فقط txd رو تغییر دادید لینک دانلود مستقیم رنو رو بدید(بدون تغییر) .

آخر فروم باز rezapassword's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    سرزمین اهورایی

پيش فرض

سلام
    اقا من یه مشکلی پدا کردم داشتم مراحل رو با مود اسکیپر رد میکردم که بعد از اون 2 مرحله رالی ماشیین در جنگل و گذر از مرحله بعد که باید با ار پی جی 7 یه هیلیکوپتر رو بزنی دیگه هیچ مرحله ای ظاهر نشد چی کار کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •