من ساعت 6 نمیتونم بیام اگه میشه ساعت 8 به بعد بذارید.
USA
GLA
China
USA airforce
USA super weapons
USA lasers
GLA stealth
GLA demolition
GLA Toxin
China tanks
China nuke
China infantry
من ساعت 6 نمیتونم بیام اگه میشه ساعت 8 به بعد بذارید.
================================================== ====
آموزش گام به گام هاماچی HAMACHI
================================================== =====
با با جان کاری ندراه
می تونی خودت یک شبکه بسازی مثلا بری تو قسمت نتورک و بعد گزینه: کریت نیو نتورک رو بزنی و یک شبکه بسازی یعنی یوزر پسورد دلخو اه تو بدی و یک شبکه خصوصی بسازی بعد این یوزر پسور د رو بدی به دو ستت و با هم قر ار بزارید تا یک ساعت هر دو تا تون آنلان شید و بیاید تو هاماچی ....
یا یکی از این پس ورد یوز ر ها رو وارد قسمت نتور ک هاماچی شو و در در قسمت جوین وارد کن تا به او ن شبکه متصل شی
مثلا :
محسن007 هم تو یوزر بزن هم تو پسورد به شبکه من متصل میشی حالا هر وقت من هم آنلاین باشم رواسم من که تو صفحه هاماچی شما ظاهر شده و رنگش سبزه کلیک راست می کنی و گز ینه چت رو می زنی و با هم صحبت می کنیم
و با هم وارد بازی می شیم تو قسمت بالای هاماچی یک سری عدد می بینی که مال هر کس فر ق داره او ن اعداد بالای پنجره هاماچی معرف آی دی شماست
شما باید بری تو بازی قسمت آپشن و اونجا در پا ئین جدول ببینی که او ن آیدی با با هاماچی یکی باشه
بعد برو تو قسمت مولتی پلیر
بعد گز ینه دوم نتورک
بعد وارد تالار بازی ها یآنلاین میشی
او نجا اسم مثلا من هست (حاضرین در بازی) یکی تون روی گزینه : کریت گیم کلیک می کنید حالا مثلا من این کار رو می کنم اسم من یک ردیف می اد جلو
شما روی اسم من دوبار کلیک می کنی ( یا یک کلیک و گزینه جوین گیم) اون وقت می ای تو قسمت انتخاب تیم و غیره که بعد هم ...شر و ع بازی
موفق باشی
Last edited by ufo-alien; 24-02-2010 at 17:49.
اقای منصوری چرا اسمت نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام بچه ها کسی رمز تقلب برای جنرال بلد نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
اگه منظورت ترینره که زیاد داره ولی کد تقلب من که تابه حال ندیدم ولی باگ داره
اون هواپیماهای صدام اگه قبل از ساختن استپ بزنی به پولت اضافه میشه واونا هم خراب نمیشه
اسکاد هم که اقای منصوری زحمت کشیدند گفتند
یکی دیگه هم داشت یادم نیست
سلام دوستان
یه مشکلی دارم ..
یه cd قدیمی C&C Zero Hour دارم ، اما سیدیش داغونه ، فقط فایل setup.exe مشکل داره .. یعنی سیدی نمیتونه بخونتش
میخاستم ببینم کسی میتونه فایل setup.exe رو که 4 مگ حجمش هست رو برام اپلود کنه ؟
ممنون میشم ، چون الان نمیتونم نصبش کنم ...
این فایل ستاپ بر ای هر سی دی متفا وته باید دید مال کدام شر کته تنها کسی که سی دی دقیقا مثل مال شما رو داشته باشه می تو نه بشما کمک کنه ولی باز من این رو دارم مال شر کت تکین حجم 4.18 بود برات آ ب کردم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی
بابا جنرال جدید امده خیلی وقته که خیلی خوشکل تره و باهال تره به نام Command & Conquer 3 که واقعا عالی هست![]()
درسته دوست عزیز .. من زیاد دیگه اهل بازی خریدن و اینا نیستم .. اینا عشقی یادم اومد گفتم بنصبم که دیدم سی دیش خرابه ..
---------- Post added at 11:06 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------
دوست عزیز خیلی ممنون ..
اینا ستاپ اصلی و فایلهاش و اینا یکیه همش ، این شرکتای مختلف آتوران و این جنگولک بازیا برای خودشون درست میکنن![]()
![]()
ممنون
سلام
جناب ما الان تو کف این MODE شما هستیم
رفتیم همه جا گفتیم یکی هست کارش خیلی درسته و از این جور چیزا " و دیگر هیچ "
تو رو خدا برسون اون موادو دارم درد میکشم " ده لا مشب برشون بابا "
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)