4G هست با تجمیع باند به سرعت حدود 500 تا 600 رسیده
4G هست با تجمیع باند به سرعت حدود 500 تا 600 رسیده
Last edited by shervin115; 07-12-2022 at 18:20.
اره, LTE هست.
حدود نیم گیگ هست دانلودشون درسته؟
سرعت 5G تا 1 گیگ هم میرسه .
البته اون تست بالایی که تصویرش رو دیدید 4G هست و با تجمیع باند به سرعتی حدود 500 تا 600 میشه رسید .
چه فایده
وقتی ایرانسل بسته شبانه را برداشت فقط همراه اول شبانه میده اونم با 450 گیگ مصرف منصفانه چه فایده داره ؟
تا 10 گیگ هم بره
پ ن
باو
- - - Updated - - -
چه فایده
وقتی ایرانسل بسته شبانه را برداشت فقط همراه اول شبانه میده اونم با 450 گیگ مصرف منصفانه چه فایده داره ؟
تا 10 گیگ هم بره
پ ن
باو
دوستان بسته های بلند مدت و حجیم ایرانسل رو چجوری میتونم تهیه کنم منظورم نامحدود نیست
سلام
simpledns+goodbyedpi چی هستش؟
لینک میدید؟
یکی توضیح میشه بده تجمیع فرکانس چیه؟
و چطور توی سامسونگ میشه کانال فرکانس عوض کرد یا تجمیع کرد؟
این network signal guru و nermonster رو نصب کردم چیزی نفهمیدم چیزی برای تغییر نداشت.
دوستان این تغییر باند ها رو با چه برنامه ایی انجام میدین ؟
گوشی من سامسونگ A52S
چجوری مولتی و نک وضل میشید؟
Last edited by danialia; 16-12-2022 at 23:53.
سلام
الان بهترین بسته سالیانه رو کدوم گوهپراتور داره؟
یکی میگفت سامانتل یه بسته خیلی ارزون داره فقط پنجشنبه ها میفروشه یا همچین چیزی دقیق یادم نیست...
الان واسه من اینجوری نمایش میده
چحوری میشه تجمیع کرد؟
یا تعداد بیشتر؟
یا قفل کردن روی باند؟
Last edited by danialia; 18-12-2022 at 17:45.
یذره از پادگان فلستین سمت بانک مسکن وایسا رو ایرانسل اونوقت رو اون تست بگیر همینو
گوشیت نمیدونم دقیق چیه ولی چیزی ک داره نشون میده 2ca هست
که یعنی تجمیع داره انجام میشه
تجمیع یعنی اینگا جای ی لوله 20 مگاهرتزی
که بخوای تنها استفاده کنیش میتونی از 3 تا دیگ لوله بذاری کنارش (کریر اضافه کنه) که سرعتت بره بالاتر
تجمیع نیازی نیست ک شما کاری بخواید بکنید خود گوشی اتوماتیک وصل میشه و کاراشو میکنه
الان گوشیت رو همراه داره 2 تا کریر 20 مگاهرتزی مجموعا 40 مگاهرتز گوشی استفاده میکنه
تجمیع کریر بیشتر پهنای بیشتر
- - - Updated - - -
یذره از پادگان فلستین سمت بانک مسکن وایسا رو ایرانسل اونوقت رو اون تست بگیر همینو
گوشیت نمیدونم دقیق چیه ولی چیزی ک داره نشون میده 2ca هست
که یعنی تجمیع داره انجام میشه
تجمیع یعنی اینگا جای ی لوله 20 مگاهرتزی
که بخوای تنها استفاده کنیش میتونی از 3 تا دیگ لوله بذاری کنارش (کریر اضافه کنه) که سرعتت بره بالاتر
تجمیع نیازی نیست ک شما کاری بخواید بکنید خود گوشی اتوماتیک وصل میشه و کاراشو میکنه
الان گوشیت رو همراه داره 2 تا کریر 20 مگاهرتزی مجموعا 40 مگاهرتز گوشی استفاده میکنه
تجمیع کریر بیشتر پهنای بیشتر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)