تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 203 از 755 اولاول ... 103153193199200201202203204205206207213253303703 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,021 به 2,030 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام می خواستم بدونم چرا بعد از شارژ کارتریج برادر روی کاغذ تکرار کلمات قبلی رو میندازه.ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان یک اسکنر جدید hp 5590خریدار ی بعد از نصب بر روی سیستم با سرعت خیلی پایین اسکن میکنه آیا باید تنظیم بشه یا مشکل از ویندوز کمک کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با سلام لطفا اگه کسی مشکل و می دونه کمک کنه
    من به تازگی 2 هفته هست که یک پرینتر اپسون r295 خریدم
    تو این 2 هفته خیلی اذیت شدم مدام داخل لوله ها هوا می گیره و...
    و مشکل اصلی من هر بار که پرینتر را روشن می کنم شروع به Head Clean می کنه و بعدش این پیغام و می ده Delete all print
    jobs and turn the printer off. Remove any foreign objects from inside the printer. After a few minutes, turn the printer back on.

هر چه قدرم که خاموش و روشن کنی باز همینه ...
    فقط یک بار این قدز باهاش ور رفتم به مدت یک روز درست شد ه الان دوباره همین پیام خ می ده
    لطفآ اگه کسی می دونه مشکل کجاست کمک کنه ممنون می شم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.یکی کمک کنه که داره مخم میترکه.آق من یه epsone cx 4900 دارم.دنبال درایورش برا ویستا یا 7 هستم.هر چی دان کردمو گشتم نبود که نبود.یکی یه کمکی کنه اگه میتونه یه لینکی چیزی برا درایورر این چاپگر برا من بزاره خیلی ممنون میشم

داره خودمونی میشه RAN_1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام به همه
    بچه ها من می خوام ی پیرینتر چند کاره ی لیرزی بگیرم که سیاه و سفید باشه
    قیمتشم تا 300 تومن
    HP 1319F
    چطوره به نظرتون؟

پروفشنال andyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوستان یک اسکنر جدید hp 5590خریدار ی بعد از نصب بر روی سیستم با سرعت خیلی پایین اسکن میکنه آیا باید تنظیم بشه یا مشکل از ویندوز کمک کنید
    سرعت اسکنر به میزان وضوحی که برای اسکن انتخاب کردید بستگی داره.
    هرچی وضوح مورد نظر بالاتر باشه سرعت اسکن پایینتره.

آخر فروم باز alil1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    متغییر !!

پيش فرض

سلام
    منم دیروز بلاخره یه اسکنر و پرینتر خریدم البته با 9 ماه تاخیر !!!
    یه پرینتر لیزری HP 2055d
    و اسکنر G2710 HP
    حالا چند تا سوال دارم ؟؟
    اول اینکه اصلا چیزایی که گرفتم خوب هست ؟ کیفیت ؟
    کارتریج مدل 2055 رو راحت میشه شارژ کرد ؟؟ دردسر داره یا نه ؟
    بعد اینکه اسکنری که گرفتم برای عکس هست و من کارم بیشتر با متن هست ؟ ایا کیفیت اسکن متن پایین تر از مدل های اسکن متن ه ؟؟
    و در اخر هم اینکه برنامه یا روشی هست که بشه حالت کپی گرفتن رو باهاش تغییر داد ( 4 در یک ، 2 در یک ، زوم و .... ) تو مدل اسکنر های دیگه ی HP وجود داره ولی برای من برنامش خیلی ساده س ؟؟؟!!! میتونم برنامه مدلای دیگه رو نصب کنم ! کسی روشی یا برنامه ای سراغ نداره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

درود به همه دوستان
    من یه Epson R290 دارم چند روزه کاغذ رو داخل نمیکشه . اینطور که دوستان میگن از کاغذ کش دستگاس !!
    من این دستگاه و یک ماه نیست که خریدم . میتونم خودم حرکتی روش بکنم ؟؟
    در ضمن من از کاغذ کتد vox 130g استفاده میکنم , اگه دوستان بتونن کاغذ بهتری بهم معرفی کنن ممنون میشم
    چون دیگه کیفیت قبل رو نداره !!
    Last edited by mehdix_mbg; 30-08-2009 at 11:21.

داره خودمونی میشه amirgozali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من یک پرینتر 8153 دارم سه روز پیش کاتریج خریدم برای من هر سه رنگ توی یک کاتریج هست عین سه رنگ را بد می زنه زرد را قهوه ای میزنه قرمز را زرشکی می زنه آبی سرمه ای می زنه در زضمن کاتریج ها رو هم خالی نشون می ده من خودم فکر میکنم سرم کلاه گذاشته کارتریج شارژی را به جای فابریک بهم داده یکی میگفت احتمالا نازلات خشک شده اما یکی دیگه از دوستام گفت این مدل تو هد ها روی خود کاتریج هست من چکار کنم
    حتما وقتی کارتریج رو خارج کردی دیدی که رو هدش جوهر جمع شده؟!
    علتش همین هست!
    یعنی اون جوهر هایی که رو هدش جمع شده به داخل کارتریج نفوذ کرده و رنگ مثلا زرد تیره شده و قهوه ای میزنه!
    راه حل اون اینه که بر یه کیت شارژ بگیری با استفاده از دستگاه هواگیری اون یه مقدار از جوهر رو بکشی بیرون تا به اون قسمت که جوهر نفوظ کرده و رنگش رو از دست داده بیرون بیاد و جوهر اصلی جایگزین بشه این کار رو کم کم انجام بده یعنی کمکم جوهر رو بکش بیرون بعد با یه دستمال کاغذی هد رو تمیز کن و دستمال رو بکش زیر هد (توجه کن دستمال رو بکش زیر هد نه اینکه قرار بدی زیرش) بعد تو دستمال از هر سه تا رنگ می بینی اگه دیدی کیفیتش برگشته که خوب کار تموم هست وگرنه باید این کار رو ادامه بدی ممکن هست تا جایی پیش بری که دیگه رنگی داخل کارتریج نمونه ( اگه این طور شد بازه هم شکلی نداره خودت شارژش کن)
    تذکر خیلی خیلی مهم:
    فقط توجه کن که اون چسب بالای کارتریج که مارک و مدل کارتریج رو نوشته اول جدا کن بعد اون عملیات رو انجام بده. بعد اینکه کارت تموم شد اون رو بچسوبن سر جاش اگر هم نچسبید بجاش یه چسب کاغذی بزن.

داره خودمونی میشه amirgozali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    منم دیروز بلاخره یه اسکنر و پرینتر خریدم البته با 9 ماه تاخیر !!!
    یه پرینتر لیزری HP 2055d
    و اسکنر G2710 HP
    حالا چند تا سوال دارم ؟؟
    اول اینکه اصلا چیزایی که گرفتم خوب هست ؟ کیفیت ؟
    کارتریج مدل 2055 رو راحت میشه شارژ کرد ؟؟ دردسر داره یا نه ؟
    بعد اینکه اسکنری که گرفتم برای عکس هست و من کارم بیشتر با متن هست ؟ ایا کیفیت اسکن متن پایین تر از مدل های اسکن متن ه ؟؟
    و در اخر هم اینکه برنامه یا روشی هست که بشه حالت کپی گرفتن رو باهاش تغییر داد ( 4 در یک ، 2 در یک ، زوم و .... ) تو مدل اسکنر های دیگه ی HP وجود داره ولی برای من برنامش خیلی ساده س ؟؟؟!!! میتونم برنامه مدلای دیگه رو نصب کنم ! کسی روشی یا برنامه ای سراغ نداره
    اینکه چیزهایی که گرفتی خوب هست یانه دیگه برای پرسیدنش یه کم دیر شده چون شما اونها رو خریدی.
    کارتریج رو میشه شارژ کرد یه کم دردسر داره ولی خوب اگه وارد باشی هیچ مشکلی به وجود نمی یاد.
    برای اینکه تو یک صفحه چند تا پرینت بگیری بسته به نرم افزاری که باهاش کار می کنی داره مثلا word یا Acrobat reader اونها تو هنگام پرینت یه جایی داره به نام pages per sheet به معنی تعداد صفحات در یک ورق از اونجا می تونی انتخاب کنی. این گزینه که گفتم تو قسمتی properties پرینتر موجود هست باید یه کم بگردی
    در ضمن نرم افزار هر پرینتر مخصوص خود اون پرینتر هست نرم افزار یکی تو اون یکی کار نمی منه که شما بخواهید اون رو نصب کنید.

11. این کاربر از amirgozali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •