دوستان ، شاتل الان 8مگو رو چند میبنده؟!
من موندم چرا اینا سرعت سرویساشونو ارتقا نمیدن!!!! خیلی وقته رو 8 مگ موندن!!!!!
دوستان ، شاتل الان 8مگو رو چند میبنده؟!
من موندم چرا اینا سرعت سرویساشونو ارتقا نمیدن!!!! خیلی وقته رو 8 مگ موندن!!!!!
تا جایی که من میدونم رو همون ۸ میبنده علی آقا.
خودت الان فنآوا داری یا داتِک؟
Last edited by alinoona; 14-06-2015 at 12:43.
لطفا دوستان جواب بدن
امروز، فردا باید بین شاتل (اکو ۸) و آسیاتک (۱۰ مگ ) تصمیم بگیرم
Shatel Eco 8192:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
سلام
۱- توی روز حدوداً همین سرعتی هست که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو پست بالا گذاشتن.
۲- اگه این هزینه رو ندید در حقیقت یعنی شما بازۀ زمانی رایگان ندارید و شب و روز برای شما فرقی نمیکنه. سرعت اصولا باید با روز یکی باشه در این شرایط (چون از ترافیکتون کم میشه).
۳- خیلی قانون مشخصی ندارهُ مخصوصاً برای سرویس های اکو و به منظقۀ مخابراتی و دانلود از سرور خارجی و داخلی (در بعضی از مناطق) و ... بستگی داره. بین ۳۰ تا ۴۰ گیگابایت در نظر بگیرید.
۴- پینگ و تک کانکشن معمولا در حالت عادی خوب نیست مگر اینکه از سرویسهای ویپیN داخلی استفاده کنید ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
سلام ، خوبی عزیز ؟ نیستی؟!
الان پیشگامان دارم...
پیشگامان چطور وضعش از نظر پینگ و محدودیت ؟
شنیده بودم که محدود میکنه
همین الان:
محتوای مخفی: تست پینگ
من سرویس 2 تا 4مگشو دارم و سرعتش در ماه اول ، شب و روز رو 530 کیلوبایت اینا بود ولی از ماه دوم ، سرعت شبو از 530 آوردن روی 190 تا 200 و سرعتو اسمی کردن.
در مورد قطعی ، واسه من فقط یه بار ، یه ربع اینترنت قطع بود و دیگه اصن قطعی نداشت...
ممنون از پاسختون![]()
اشتاه اشتباه...
ساعت 1:55 یا قبل اینترنت را گانکت وصل شود تا ابتدا ساعت دو دان شروع شد 500 میره مدوام تا ضبح 11 گیگ می گیرد غیر این صورت ساعت بعد از ساعت دو کانکت بشود سرعت 145 تا 475 میخرخه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)