تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 203 از 278 اولاول ... 103153193199200201202203204205206207213253 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,021 به 2,030 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

اگه نباشه جاش خالی می مونه wrath of god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

فک نکنم، چون دو سه تا مغازه گفتن باز ندارن و توو جعبه هس و نمیشه باز کرد، گفتن اگه واقعا خریدارم و همین الان بخوام بخرم باز میکنن که منم گفتم نه! ولی چندتا مغازه هم بودن که باز داشتن و توو ویترینشون بود و گرفتم دستم، حتی یکیش باز هم بود و یکی دو دقیقه باهاش کار کردم، صفحه نمایشش واقعا فوق العادس، نور و رنگ پردازی ها واقعا زنده هستن، انگار طبیعی تصاویر جلوته :-) راستش به مورد لقی توجه نکردم، اصلا یادم نبود (چون منم خونده بودم توو نت که برخی کاربران گله میکردن از این موضوع!)
    پس داداش از کیفیتش راضی بودی.....لمسش چه طور بود....با لیپ موشن کار کردی؟!؟ببخشید یه ذره کنجکاوم
    در مورد لقی هم باید بگم خیلی کم پیش میاد معمولا توی کالا هایی که روشون فشار اومده پیش میاد.....وگرنه اجازه میدن امتحان کنی....
    راستی داداش جون یه چیز دیگه............من یه سوال برام پیش اومد.....تو بازی کم نمیاره؟!؟البته با اینکه 3 یا 4 تا بازی بخوام نصب کنم روزی1 ساعت.....راستی یه چیز دیگه به طور معمول بدون بازی کردن یا کار سنگین باتریش چه طوره؟!؟ چند ساعت دووم میاره؟!؟
    راستی یه چیز دیگه.....راست میگفتن که اگه کلید fn + F3 یا F4 شدت نور دکمه های کیبرد در سه مرحله انجام میشه.....همونی که کلید های کیبرد روشن میشن...برایموقع تاریکی و کار در شب
    ببخشید خیلی سوال پرسدیم
    Last edited by wrath of god; 21-05-2014 at 21:29.

2. این کاربر از wrath of god بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hacker13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

عزیز اونایی رو که من میدونم بهت میگم
    لمسش وقتی میخوای باهاش کار کنی عقب جلو میره و چون باید دستت رو دراز کنی برای استفاده از لمسی سختت میشه چون مثل تبلت رو پات نیست صفحه نمایش جلوت هست و حتی وفتی هم تو خونه داری باهاش کاری میکنی بازتاب نور داره پس باید نور صفحه نمایش رو برد بالا که همینجوری باتری تعریف چندانی نداره چه برسه اون موقع اگه غیر لمسی بگیری و با تنظیماتی که روی غیر فعال کردن گرافیک هنگام کار های سادههه و.....میتونی تایم باتری رو ببری بالا اونوقت 4 الی 4:30 ساعت نگه میداره شاید بالاتر چون به نور صفحه بستگی داره نور بک لایت هم درسته سه مرحله داره ایسوس هر کاری کرده که این لبتاپ باتری کمتر مصرف کنه و جای 6 سلولی یه 4 بزاره ولی با این تنظیمات همون کارایی 6 رو نشون بده اگه هم میخوای باهاش بازی کنی با صفحه براق اذیت میشی و باید حتما کول پد بخری (n8 deepcole )

4. 3 کاربر از hacker13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

داداش به صورت کل میگم leap motion یک وسیله ای هست که از یک سنسور ساخته شده که.....اون سنسور ها با رو به رو شدن با دست ما حرکات دست رو شناسایی میکن و باعث میشن..تا بتونیم صفحه رو در اختیار خودمون بگیریم یا به عبارتی دیگه کنترلش کنیمدر مورد اون کانفیگی که شما گفتین یکم رمش بده من در واقع ما دنبال رم 12گیگ یا 16گیگ هستیم....البته اگه پیدا نشد باید رم 12 یا 16 بگیریم ولی اگه پیدا بشه خیلی خوبه
    عزیز، من خودم میدونم leap motion چیه و چه کاری ازش برمیاد. منظور من این بود که نپرسیدم این لیپ موشن روی پک خودش هست یا نه، که بعد دیدم آره تو سایتشون زدن leap motion هم داره. من فقط مشکلی که دارم اینه که لمسی نمیخوام باشه. باید بازم صبوری کنم وگرنه هفته دیگه حتما میخریدم.
    Last edited by mhe3xe; 22-05-2014 at 06:07.

6. 2 کاربر از mhe3xe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

راستی اگر کسی نرم افزارهای خوبی برای تست قطعات داره اگر براش زحمتی نداره لینک بده یا حداقل اسمشونو بگه تا برم دانلود کنم واسه تست قطعات، آخه نمیخوام مشکلی داشته باشه. ممنون

8. این کاربر از mhe3xe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

عزیز، من خودم میدونم leap motion چیه و چه کاری ازش برمیاد. منظور من این بود که نپرسیدم این لیپ موشن روی پک خودش هست یا نه، که بعد دیدم آره تو سایتشون زدن leap motion هم داره. من فقط مشکلی که دارم اینه که لمسی نمیخوام باشه. باید بازم صبوری کنم وگرنه هفته دیگه حتما میخریدم.
    من............من خیلی خیلی معذرت میخوام....ببخشید حواسم به گفته شما نبود.......ببخشید

10. این کاربر از wrath of god بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

راستی اگر کسی نرم افزارهای خوبی برای تست قطعات داره اگر براش زحمتی نداره لینک بده یا حداقل اسمشونو بگه تا برم دانلود کنم واسه تست قطعات، آخه نمیخوام مشکلی داشته باشه. ممنون
    بعله هستش.....من یکی رو در باره ی فن میگم اسمش هست speed fan که کمی دور فن(تعداد چرخیدن)رو برای یه مدتی افزایش میده تا ببینه فنت در چه حاله
    برای کارت گرافیکم gpu_z و سی پی یو تونم cpu_z فعلا اینا مد نظرم بود.....شما بیشتر درباره ی قطعات که میخواین یه نرم افزار تستش کنه توضیح بدین.....بنده تا جایی که میتونم کمک میکنم

12. 3 کاربر از wrath of god بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    متاسفانه تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان این leap motion توی همه پک ها هست؟
    مثلا قیمتی که از پایتخت دادید اگر میشد فهمید علت اون 150 اختلاف چی هست خوب بود. الان دیجی کالا اورده 4200 ولی حرفی از لیپ موشن نزده. ضمن اینکه همیشه دیجی کالا قیمتاش از کف بازار خیلی بالاتره و در مقایسه با قیمت 4100 پایتخت به نظر همون پک باشه. آل دیجیتال هم 4180 گذاشته اون هم حرفی از لیپ موشن نزده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

من............من خیلی خیلی معذرت میخوام....ببخشید حواسم به گفته شما نبود.......ببخشید
    نه عزیز این چه حرفیه. من منظوری نداشتم. در هر حال شما گلین. ارادت داریم ما

15. 2 کاربر از mhe3xe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

دوستان کف قیمت این مدل تو بازار چقدره؟

از یکی شنیدم گرافیک 2 - لمسی (مدل jv ) میشه حدود 3300 پیدا کرد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

پس داداش از کیفیتش راضی بودی.....لمسش چه طور بود....با لیپ موشن کار کردی؟!؟ببخشید یه ذره کنجکاوم
    در مورد لقی هم باید بگم خیلی کم پیش میاد معمولا توی کالا هایی که روشون فشار اومده پیش میاد.....وگرنه اجازه میدن امتحان کنی....
    راستی داداش جون یه چیز دیگه............من یه سوال برام پیش اومد.....تو بازی کم نمیاره؟!؟البته با اینکه 3 یا 4 تا بازی بخوام نصب کنم روزی1 ساعت.....راستی یه چیز دیگه به طور معمول بدون بازی کردن یا کار سنگین باتریش چه طوره؟!؟ چند ساعت دووم میاره؟!؟
    راستی یه چیز دیگه.....راست میگفتن که اگه کلید fn + F3 یا F4 شدت نور دکمه های کیبرد در سه مرحله انجام میشه.....همونی که کلید های کیبرد روشن میشن...برایموقع تاریکی و کار در شب
    ببخشید خیلی سوال پرسدیم
    کیفیت صفحه اش عالی بود، ینی خیره شده بودم، رنگای تصویر انگار واقعی جلوتن نه اینکه داری از شیشه مجازی نگاشون میکنی، در این حد عالی! لمسش هم خوب بود، ولی زیاد کار نکردم که، فقط یکی دو ضربه کوجولو زدم، چون قصد خرید اون موقع نداشتم، دیدم خیلی ور برم با لپ تاپ بعد نخرم ضایع هس (هرچند ربطی به کسی نداره ولی من خودم مراعات میکنم این چیزا رو!!!) در مورد اون سنسور هم نه، نبود، گفت توو پکش توو جعبه هس! درمورد بازی هم تا اونجایی که من این مدت (ینی از اولین روز عید امسال که با این مدل JK آشنا شدم تا همین یکی دو روز پیش) بررسی کردم هم توو سایتای ایرانی و هم خارجی و هم خوده همون فروشنده ها، این لپ تاپ یکی از بهترین گزینه های بازی هم به شمار میره! حتی توو فروم های خارجی دیدم که نوشتن DDR3 توو سری مکسول خیلی بهینه عمل میکنه و قدرتش بیشتر از DDR3 سری های قبل هس و حتی 20 درصد از DDR5 سری قبل هم در بعضی موارد بهتر عمل میکنه! این ینی عالی! من اول با خودم میگفتم حتما سیاست شرکت ایسوس هس که گرافیک این لپ تاپ رو DDR3 زده، چون این لپ تاپ مولتی مدیاس نه گیمینگ، اگه DDR5 میزد خب معلومه 90% مشتری ها (چه گیمرها چه حرفه ای ها چه معمولی ها چه ایرانی ها چه خارجی ها) میرفتن این مدل رو میگرفتن و اونوقت اوضاع لپ تاپ های گیمینگ خود ایسوس خراب میشد، ولی یهو به ذهنم رسید که N56JR با اینکه لپ تاپ مالتی مدیاس ولی گرافیکش DDR5 هس، پس این طرز تفکر من حتما اشتباه بوده، اینا طرز تفکر من و استدلالم برا DDR3 بودن JK بود! ولی از وقتی خوندم و فهمیدم که DDR3 بودن نسل جدید گرافیک های انویدیا ینی همون مکسول بد نیس که خوب هم هس تازه فهمیدم شرکتی مثل ایسوس الکی کاری رو نمیکنه! چون DDR3 نسبت به DDR5 خیلی انرژی کمتر مصرف میکنه و ایسوس وقتی دیده توو سری مکسول DDR3 بهینه تر عمل میکنه برا کاهش انرژی مصرفی هم که شده همینو زده! هرچند اگه DDR5 میزد که دیگه غول میشد، ولی اینکه DDR3 زده هیچ جای نگرانی نداره! تا اونجایی که من فهمیدم، بازی های قبلی و امسال و سال بعد رو میشه اولترا اجرا کرد (البته شاید همه بازی ها نشه، چرا که هر سال 90% بازی ها که گرافیک یکنواختی دارن ولی یهو پیدا میشن که 10% بازی ها گرافیک شاخی داشته باشن!!!) بعد تا دو سه سال میشه اچ دی بازی کرد و بعد تا چند سال مدیوم و بعد از اون توو حالت low! ینی 5-6 سال رو راحت جواب میده این لپ تاپ! باطری هم میگن در حالت معمولی بین 4 تا 4.5 ساعت و توو کارای سنگین و بازی بین 2 تا 2.5 ساعت متغیره! درمورد اون کلیدهای بک لایت هم شرمنده، چیزی نمیدونم!
    ولی انتخاب خوبی کردیم، من بازم میگم، لپ تاپ های قوی تر از این برا بازی همچنان توو بازار ایران هس هم از خود ایسوس و هم برندای دیگه از جمله msi، ولی کامل ترین لپ تاپ به نظر من اینه، لپ تاپی که برا همه کار خاصه، نه فقط گیم بلکه برا همه کارایی که میشه از یه لپ تاپ انتظار داشت! من که انتخابم همینه و دیگه هم دودل نخواهم شد، حتی اگه توو این یکی دو ماه مدل های دیگه بیاد توو بازار داخل

18. 3 کاربر از qazmlp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •