امیدوارم که مشکل خاصی پیش نیاد تا هر تیمی که حقش هست بازیو ببره
حالا باید دید چی میشه
این داور به نظر آنچنان بد نیست
امیدوارم که مشکل خاصی پیش نیاد تا هر تیمی که حقش هست بازیو ببره
حالا باید دید چی میشه
این داور به نظر آنچنان بد نیست
تو اخبار اومده که میلان به دنبال جذب دیگو لوپز هست و از اونور هم یوونتوس دیماریا، کوئنترائو و موراتا رو زیر نظر داره. از اینور هم رئال به دنبال ویدال و پوگبا هست. فکر نمیکنم خروج این بازیکن ها از تیم کار درستی باشه. سئوالی که پیش میاد اینه که آیا ایتالیایی ها پولدار شدن؟
دیگو لوپز دوست ندارم بره اما به نظرم اگه بره چون 33 ساله میشه فک میکنم زیاد مشکلی پیش نمیاد. به جاش همین دروازبان شالکه رو بخریم. ( چند سالشه؟)
اما در مورد دیماریا و موراتا فک نکنم کار درستی باشه. مخصوصا دیماریا که الان از بازیکنای کلیدی هست.
کاپیتان کاسیاس : لوپز یکی از اصلی ترین دلایل صدر نشینی رئال در لالیکاست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاپیتانخواست فشار ها رو از رو لوپز به خاطر بازی با اتلتیکو کم کنه
پولدار که چه عرض کنم... پووه دقیقا میخواد همون کاری که ناپولی در فصل ترانسفر ها انجام داد رو تکرار کنه یعنی فروش یه بازیکن با قیمت بالا بیش از ارزش و خرید چند بازیکن با قیمت پایین و به صرفه .
الان بسیار روی قیمت پوگبا هایپ وجود داره و گفته میشه تا 90 میلیون یورو هم PSG حاضر به خرج کردن برای اون هست فکر کنم هم یووه این فرصت رو از دست نده و با قیمتی بیش از 60 میلیون یورو به توافق برسه و به جاش چند بازیکن مورد نیازشون رو بخرن. این وسط بزرگترین ضرر رو من یونایتد کرد که بازیکنی که حالا خودش انقدر نیاز بهش داره رو از دست داد و حتی گزینه باز پس گیری رو هم در قراردادش نگذاشت.
دی ماریا این فصل در حال حاضر جایگاه خوبی در تیم اصلی داره و فکر نکنم مثه گذشته از حضور در تیم ناراضی باشه. اما کنترائو حتما خواهد رفت.این وسط شاید موراتا هم قرض داده بشه ولی فروشش غیر محتمله. البته همه چیز به جایگاه پایان فصل تیم و قهرمانی احتمالی CL بستگی داره.
انچلو قبلا هم اعلام کرده که اگه تیم به مراحل بالاتر CL برسه احتمال بازی کردن بیشتر ایکر در لالیگا هم وجود داره. که شاید حالا که لوپز در بازگشت به رئال از یه بازیکن معمولی به یه بازیکن مطمئن و خوب تبدیل شده مشتریان زیادی رو در اخر فصل با توجه به شرایط داشته باشه.
112 سالی که هر روزش به افتخار و شکوه این باشگاه اضافه کرد و هر روز بزرگ و بزرگ تر شد تیمی که شاید پادشاهی باشه اما مردم از طبقه ی پایین هم دوستش دارن...تیمی که توی هر مقطع از زمان بازیکن های بزرگی رو به خودش دیده و باعث غرور هواداراش شده...
تولدت مبارک...(با کمی تاخیر)
مثله این که قرار نیست بازی رئالو فردا شب نشون بدن
به هر حال امیدوارم بتونیم بازی ببریم تا تو صدر بمونیم
باشگاه اتلتیکو مادرید اعلام کرد توپ جمع کنی که در دربی مادرید، توپ رو پرت کرد سمت دیگری بجای اینکه تحویل رونالدو بدهد را اخراج کرده است. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از نگاه آماری، ۱۰ گل از ۷۳ گلی که رئال تو لالیگا به سمر رسونده تو ۱۰ دقیقه پایانی بوده. یکی از این گل ها، گلی بود که کریس رونالدو در دقایق آخر به حریف بعدی رئال، لوانته، در بازی رفت به ثمر رساند تا در نهایت با نتیجه 3-2 پیروز میدان شویم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به اعتقاد زیدان، Pogba بازیکنی هست که میتونه در آینده حتی کاندید جایزه Ballon D'Or بشه و باید به رئال مادرید بیاد. زیدان پیش از این هم با آوردن واران و دفاع از بازیکنان تیم مثل بنزما، در تقویت نیمکت تیم کمک کرده است. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بايد25ساله باشه.به جاش همین دروازبان شالکه رو بخریم. ( چند سالشه؟)
با باخت بارسا، شرایط برای دوباره زیاد کردن اختلاف مهیا شد
فکر میکنم باید ما این هفته ها به بهترین شکل بازی کنیم تا از این فرصت ها بهتر استفاده کنیم...
با برا احتمالی بازی فردا و در صورتیکه دربی رو برده بودیم، اختلافمون با بارسا 7 امتیاز میشد...!
به هر حال الانم شرایط خوبه..
4 تا هم بشه، باز فشار زیادی به بارسا میاد و بازم احتمال لغزش براشون وجود داره...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)