من لنز گوشیمو با هرچیزی که فکرشو بکنید پاک کردم الانم روش یه ناحیه کمی تا نیمه ابری مشاهده میشه .... میتونم عوضش کنم لنزو یا یه جوری خش گیریش کنم؟؟؟؟؟؟
من لنز گوشیمو با هرچیزی که فکرشو بکنید پاک کردم الانم روش یه ناحیه کمی تا نیمه ابری مشاهده میشه .... میتونم عوضش کنم لنزو یا یه جوری خش گیریش کنم؟؟؟؟؟؟
یه توضیح بدم : این شیشه بیرونی ( که فیلتر یو وی هم هست) و شما پاکش کردی جنبه محافظت داره. لنز اصلی پشت اونه . اما تمام اون توضیحاتی که توی پست های قبلی دادم هم در مورد این شیشه و هم در مورد لنز صادقه .
به نظرم اگر قاب فابریک گیر بیاری این شیشه بیرونی ( که مال شما ابری شده) رو داشته باشه.
در ضمن با خش گیری درست نمیشه.
من که شنیدم که این فرمویر صدا رو بهتر کرده
واقعا؟
یعنی باید برم بدم عوضش کنن؟
بچه ها این رو من با دبلیو 810 تو تاریکی با فلاش و ماکرو و نایت مد گرفتم ...
اما ب عکسایی که بچه ها گذاشتن راسش از گوشیم نا امید شدم این کا 750 خیلی کیفیت عکساش بالاتره ،
.
برای عکس برداری خوب تنظیمات خاصی لازمه ؟!
Last edited by lonelinesspains; 20-03-2007 at 08:30.
این به درایور دوربین مربوطه که قابل تعویض هست و میتونی اونو عوض کنی و درایوهایی مثل super cam drive که زوم 16x داره (هنگام عکس گرفتن) نویز کمتری داره و فیلم برداری بهتری داره رو به جاش تو گوشی بریزی....فقط باید کار با فار منیجر رو بلد باشی که یه تاپیک همینجا هست.........
چرا اینقدر چیزای الکی رو القا میکنین..!! مگه میشه یه همچین شرکت معتبری بیاد اینهمه رو فریموراش کار کنه بعد بعد یه فریمور بده بیرون که از قبلیه ضعیف تر باشه!!! من خودم فربم ورام R4ea031 هست و megabasse ش تو هدفون گوشو میترکونه!!!...تنها فرقش با قبلی اینکه صدا تو اسپیکرش بلندتر شده......در ضمن بدون فلش هم میتونستی فایلهای مربوط به صدای گوشی رو عوض کنی...با فار......یه Acoustic جدید اومده که دیگه میترکونه!!! صدا تو اسپیکر خیلی زیاد شده...بیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببین.....
![]()
![]()
ولی اخه اون شیشه به خود گوشه وصل و ربطی به قاب پشت نداره که بشه عوضش کرد..........؟!؟
Mega Bass تو R4EA031 عالی کار می کنه..........
[QUOTE=lonelinesspains;939230]بچه ها این رو من با دبلیو 810 تو تاریکی با فلاش و ماکرو و نایت مد گرفتم ...
اما ب عکسایی که بچه ها گذاشتن راسش از گوشیم نا امید شدم این کا 750 خیلی کیفیت عکساش بالاتره ،
.
برای عکس برداری خوب تنظیمات خاصی لازمه ؟!
مسلمه که لازمه...به فرض مثال اولین اشتباهت اینه که رو night modeگذاشتی ...این گزینه فقط نویز عکستو بیشتر می کنه و کاری می کنه که مثل این عکست همه جا زرد بیفته...ایشالله یه توضیح مختصر از کار با دوربین دارم می نویسم کامل شد می گذارمش
شاد باشید![]()
من خیلی متوجه حرفهای شما 2 عزیز نشدم اما اینو می دونم که اون شیشه ی پشتی به دوربین وصل هست و به قاب وصل نیست...اشتباه نشه فکر کنید به قاب وصله...فقط کیپ قاب می شه..همین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)