دوستان لطفا یک این فایل کانفیق بازی رو که تنظیمات دستش مثل تنظیمات دسته پیس هستش رو برام تنظیم و یه جا اپلود کنه تا بردارم .
هر کاری می کنم از داخل بازی نمی تونم دسته رو مثل پیس تنظیم کنم![]()
دوستان لطفا یک این فایل کانفیق بازی رو که تنظیمات دستش مثل تنظیمات دسته پیس هستش رو برام تنظیم و یه جا اپلود کنه تا بردارم .
هر کاری می کنم از داخل بازی نمی تونم دسته رو مثل پیس تنظیم کنم![]()
این برنامه رو استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جایی خوندم همون ورژن 2 هست که برای بازدید بیشتر نوشتن 3
اقا یکی لینک دانلود بازی رو بهم میده؟ با کرک و همه چی
مرسی
فک کنم حق با شما باشه...اسم فایلش یه v2 داره
البته زیاد فرقی هم نداره![]()
این ورژن 2 هم باید با اپدیت باشه دیگه اره ؟
قضیه اپدیت 80 مگی چیه دیگه . همون 2.5 گیگه معتبره .
ولی اینجوری نمیشه . کرک فقط ریلودد . من که تا اون موقع صبر میکنم .
من فایل 80 مگی از سایت اسکیدرو رو دانلود کردم ، آپدیت+کرک
مشکلی نداشتم برای اجرای بازی. گرافیک بازی هم خیلی خوبه ( اگر تنظیمات رو درست کنید)
بازی هم بسیار بسیار لذتبخش و روون هست.
فقط بعد از 2-3 دست بازی مشکل لرزش دوربین واسه من هم اومد. کرک فعلی یه چیز ماسمالی و سرهم بندی شده است ، این مشکلات طبیعیه. تا 1-2 هفته دیگه کرک درست و نهایی هم میاد
اما تا اینجا خیلی راضی بودم از بازی
والله درحقیقت که باید با آپدیت باشه ولی بعضی دوستان بدون آپدیت هم از اول تونسن بازی رو بالا بیارن...
دوستان انگار با کرک جدید بیشتر باگ ها فیکس شده جز خطا که داور هر خطایی رو قرمز میده...
ماکه کماکان موفق نشدیم!!!![]()
اینجا بری اره همون دوئه! : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی اینجا نه ! : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اولین باره دارم کرک میگیرم ببینم کار میکنه یا نه.
ما که آخرش متوجه نشدیم چی به چی شد. 2.5 گیگی درسته یا 80 مگی ؟ این پچ آخرین انتقالات چیه و از کجا میشه دانلود کرد. فعلا منتظر می مونم تا ببینم ریلودد چی کار میکنه.
یکی میگه درسته ، یکی میگه لگ داره ، یکی میگه کلا کار نمی کنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)