میشه بگین خواصیت این روش چیه
منظورم اینه اگر من باتری رو بر دارم و با برق مستقیم کار کنم بهتره یا اینکه باتری داخل باشه مستقیم به برق وصل کنم یا اینکه همین روش که گفتید کدوم به لبتاب صدمه نمیزنه !
میشه بگین خواصیت این روش چیه
منظورم اینه اگر من باتری رو بر دارم و با برق مستقیم کار کنم بهتره یا اینکه باتری داخل باشه مستقیم به برق وصل کنم یا اینکه همین روش که گفتید کدوم به لبتاب صدمه نمیزنه !
شما z500 دارین؟
Z500 اصلا باتریش درنمیاد.داخلی هست.البته اگه پیج ها رو باز کنید امکان تعوض وجود داره.
این روش برای این هست که باتری عمر بیشتری داشته باشه.درکل هر چند وقت هم یکبار از روی مد Optimized Battery Health به مد Maximum Battery Life تغییر بدین تا شارژ فول شه .اگه می خواین باتری عمر بیشتری داشته باشه بهتره وقتی داره شارژ میشه لپ تاپ رو روشن نکنید.
هنوز نه ولی تا اخر هفته z500 G به دستم میرسه
جالبه اطلاع نداشتم باتریش ثابته !!
دوست عزیز باتری رو شما نمیتونید در بیارید و اگر میخواید از برق برای مدت طولانی استفاده کنید از همون گزینه که دوستمون گفتند استفاده کنید بهتره.
درسته 2تا تشکر برا هیچکدوم از ما اهمیت نداره اما همین تشکر یه جورایی قوت قلب میده که بهتر به کاربر مقابل جواب بدیم و بی تفاوت نباشیم
البته لازم به ذکر هست که ایشون چون تعداد پست هاشون زیر 10 هستش دکمه تشکر رو به احتمال زیاد ندارن.
دوست عزیز وقتی سی دی ویندوز را داخل دستگاه گذاشتید همون موقع که دستگاه را روشن کردید به سرعت کلیدهای Fn+F12 را بفشارید یا اگه نشد فقط کلید F12 را بزنید و بعد فکر کنم باید ODD را انتخاب کنید تا به ترتیب دیگه جلو برید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون دمای CPU بالا نیست؟
سلام
اقایون من z500 تصمیم دارم بگیرم و از صفحه 1 تا الان خوندم ولی امروز با k56cb asuz اشنا شدم و همش برابره تازشم بدنش مقاوم تر و المینیومه..
قیمتشم صحبت کردم میده 2650
lionf جان چیکا کنم؟ نظر بچه ها چیه؟
ممنون اگه تفاوتا شو بگید.
![]()
Last edited by mehdismi; 03-08-2013 at 16:52.
سلام دوست عزیز اگه واقعا حتی 20 صفحه از این تایپک رو خونده باشی
فک کنم انتخاب برا راحت تره یا حداقل با نقاط ضعف وقوت Z500 آشنا شدی.
اما نظر من:
خوب هردو تقریبا توی یه رنج هستن اما کاربردشون متفاوت هست
Z500 مالتی مدیا هستش و K56 سری مالتی مدیا نیست و سری مالتی مدیاهای اسوس مدل ها N هستش که البته شاید زیاد این مورد اهمیت نداشته باشه
مورد بعدی بدنه هستش که مطمئنا آلومینیوم بهتر از پلاستیک فشرده هستش اما خوب حرارت رو خیلی خوب انتقال میده و یه مشکلی که کلا به سری K گرفتن گرم شدن بیش از حد اونها هستش.
اما باز همه چیز به خودتون بر میگردی من فقط تونستم چند دقیقه از نزدیک با این لپتاپ کار کنم که باز با این وجود Z500 خودم رو بهش ترجیح میدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)