سلام dns کومودو بهتره یا open dns ؟
احساس میکنم dns کومودو سرعت اینترنت رو کم میکنه و قبل از نصب کومودو روی آیکون های کانکشن ها به صورت کم رنگ نوشته بود
firewaled ولی بعد نصب که فایروال ویندوز غیرفعال شده دیگه اینو ننوشته
سلام dns کومودو بهتره یا open dns ؟
احساس میکنم dns کومودو سرعت اینترنت رو کم میکنه و قبل از نصب کومودو روی آیکون های کانکشن ها به صورت کم رنگ نوشته بود
درود
دوستان من سیستمم رو با فایروال کومودو اسکن کردم نزدیک 70 تا فایل رو ناشناخته دونست (مخرب هیچی نبود) ، حالا این 70 تا فایل رو چی کار کنم ؟ همین طوری ولش کنم یا همشون رو بصورت امن دربیارم ؟
مگه فایروال اسکن فایل داره![]()
عکسش رو بذارین ببینیم چی شناخته
سر فرصت میتونید بررسی کنید و ببریدشون در لیست امن....
میتونید هم به حال خودشون رها کنید..... ولی اونهایی که اجرایی هستند را حتما بررسی کن و بعد ببر در لیست امن....در واقع اولویت با "لیست فایلهای ناشناخته" است که نباید پر از فایل باشه.... مواردی که در بررسی اعتبار سنجی لیست میشن در اولویت دوم برای تعیین تکلیف قرار میگرند....
در کل من خودم شخصاً چیزی را بدون پاسخ و بدوم اقدام نمیزارم و همیشه تکلیف این نوع فایلها را مشخص میکنم...
در DNS که باهاش راحتترید میتونید استفاده کنید ... DNS نورتون هم خوبه...
Last edited by Jadda; 06-08-2013 at 18:36.
شنونده باید عاقا باشد.
جراید زرد زیاد میخونید؟
خیلی ممنون فقط قسمت دوم سوالم رو جواب ندادید
بل از نصب کومودو روی آیکون های کانکشن ها به صورت کم رنگ نوشته بود
سلام
اینو چکار کنم.
svchost.exe
مسدوسش کنم
الکی الکی داره ترافیکم رو میخوره
من با اینترنت کار نمی کنم اما این داره ترافگ رو شدید میخوره.
آپدیت ویندز هم غیر فعاله.
مسیر فایل رو دنبال کنید ببینید کجاست
Show full patch رو بزنید
اگر به غیر از C:\Windows\System32 بود که فایل به طور حتم ویروسه و باید متوقف شه
ولی اگر همین مسیر بالا بود که نباید بلاکش کرد , تنها استفاده ای که از اینترنت داره آپدیت ویندوزه
بله داره.... توی پست بالایی هم اشاره کردم: اسکن اعتبار سنجی/Rating scan
فایروال قرنطینه هم داره.... برای شناسایی فایلهای مخرب از کلود استفاده میکنه....
اون کاری که عباس اقا گفت انجام بده.... ضمن اینکه ببین نظر CIS در موردش چیه، ایا امن هست؟ از همون پنجره اصلی و فایلهای سندباکس شده را بزن و در پنجره باز شده تیک گزینه فقط سندباکس شده را بردار
اگر امن بود کاری باهاش نداشته باش... کارش فقط آپدیت نیست.... مسدود کردن کاملش حتی میتونه اینترنت شما را قطع بکنه... ارتباطاتی با روتر/مودم برقرار میکنه... مسول ارتباط با دی-ان-اس هست و ....مصرف بالای این پروسه امن از اینترنت بیشتر یک احساس بی مورد/تلقین/تصور از جانب کاربر است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)