این پیغام رو دیشب خودم باش رویرو شدم
من می خواستم یک نسخه جدید از درایور رو نصب کنم اینتل این خطا میداد و مجبور شدم برم همون نسخه ای که خوده سایت اچ پی گذاشته رو نصب کنم.
نور صفحه هم به اینتل مربوط میشه (گرافیک)
این پیغام رو دیشب خودم باش رویرو شدم
من می خواستم یک نسخه جدید از درایور رو نصب کنم اینتل این خطا میداد و مجبور شدم برم همون نسخه ای که خوده سایت اچ پی گذاشته رو نصب کنم.
نور صفحه هم به اینتل مربوط میشه (گرافیک)
'گزینه های بهتر از این هم هست
آخه من رشتم نرم افزاره برای کارم نیاز به i7 دارم حالا دارم بزرگواری میکنم میگم i5 میخوامهنوز که نگرفتم
شک ندارم تتا کنکور کارشناسیم بیشترهم میشه بازم نمیخرم
![]()
میشه یه نمونشو بگید؟
دوست عزیز اون بهتره یا این یکی؟NVIDIA GeForce GT 740M 2GB
ببین اول amd رو نصب کن ببین میشه یا نه!
Sent from my C2305 using Tapatalk
GT 740 بهتره
برادر من خود ویندوز 8.1 آپدیت کردم کارت گرافیک اینتل رو شناخت و میتونم نور رو کم و زیاد کنم ولی با کیبورد نه فک کنم درایور hotkey رو باید نصب کنم
برید به سایت دی جیکالا نگاه به برنده های اسوس و لنو بندازید و با این مدل مقایسه کنید
شما پیغامو بخونید ببینید چی نوشته؟ این کامپیوتر حداقل الزامات مورد نیاز برای نصب این نرم افزار را دارا نیست.
یعنی اینکه اون درایور مربوط به این سخت افزار نمیشه! اچ پی درایورهاشو به صورت اختصاصی تو سایتش میذاره. یعنی اون درایور خاص فقط روی hp4540s با ویندوز 8.1 32 یا 64 بیتی نصب میشه اونوقت شما درایور 8 رو گرفتی نصب میکنی!!!
اول مطمئن شید که درایور رو درست دانلود کردید دوم اگر باز هم این مشکل ادامه داشت ایرادی نداره از بخش device manager گرافیک اینتل رو آپدیت کنید، آخرین ورژن رو براتون نصب میکنه. فکر میکنم حدود 90-100 مگابایت باشه
موفق باشید
Last edited by arsham4005; 15-06-2014 at 14:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)