تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 203 از 379 اولاول ... 103153193199200201202203204205206207213253303 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,021 به 2,030 از 3782

نام تاپيک: Grand Theft Auto V

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من اول اول بازي بودم تا قبل از تيتواژ ابتدايي ..تتبتراژ هم اومد رفت رو يه كاراكتر سياه..برق رفت ولي باز از ٩ سال قبل شروع شد

Sent from my iPhone 5 using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال jahangir1400's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

آمازون خدا بگم چیکارت نکنه که دل مارو خوش کردیدیگه فقط باید صبر کرد خود راکی تائید کنه، البته طول کشیدن عرضه بازی واسه PC میتونه یه جنبه خوب هم داشته باشه که عجله ای نیست و یه بازی خوب و با کیفیت و کم باگ بده

3. 2 کاربر از jahangir1400 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ardal 254's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

آمازون خدا بگم چیکارت نکنه که دل مارو خوش کردیدیگه فقط باید صبر کرد خود راکی تائید کنه، البته طول کشیدن عرضه بازی واسه PC میتونه یه جنبه خوب هم داشته باشه که عجله ای نیست و یه بازی خوب و با کیفیت و کم باگ بده
    از دست راک استار من که دق میکنم اخرش. بابا یه نگاهی هم به پی سی بازا بنداز

5. 3 کاربر از ardal 254 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

لیست شدن نسخه PC توسط سایتهای:
    آمازون فرانسه و آلمان،IGN ، up1، Gameseek، Zavvi ،وب سایت رسمی E3
    صحبت انویدیا درباره نسخه PC (البته بعدش تکذیب کرد)
    صحبت اینتل مبنی بر اینکه کسی پول زیادی داده که این بازی برای PC نیاد اما بی تاثیر بوده و عرضه خواهد شد.
    وجود کد های مخصوص به نسخه PC (و PS4) در نسخه های کنسولی
    کد های نسخه PCدر درایورهای هر دو شرکت انویدیا و اي ام دی
    اعلام عرضه نسخه PC در سه ماهه اول 2014 توسط سایت معتبر Eurogamer
    آگهی استخدام راکستار از افراد واجد شرایط برای پورت یک بازی برای PC

تمام اینارو که آدم کنار هم میذاره میبینه امکان اینکه برای PC عرضه نشه نزدیک به صفره، اگر هم راکستار نمیخواست واسه PC بده نمیگفت ما الان نمیتونیم راجب نسخه PC صحبت کنیم، در حالی که روش راکستار تو نسخه های قبلی هم همین بوده.

خواهشا حرف هوایی نزنید با دلیل و مدرک بگین
    Last edited by jahangir1400; 28-12-2013 at 01:37.

7. 5 کاربر از jahangir1400 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mohammad1196's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ِDezful

پيش فرض

آمازون : نسخه PC بازی GTA V در تاریخ ۲۲ مارچ عرضه می شود!!!

بنابر گزارش اختصاصی سینماباکس، به تازگی از سوی آمازون خبری جدید در مورد تاریخ انتشار بازی GTA V برای pc شده است که این خبرهنوز هیچ رسمیتی ندارد و فعلا به صورت شایعه است آمازون در این متن ذکر کرده است :به آمازون چت خوش آمدید. من Fatima هستم.با توجه به اطلاعات ما نسخه PC بازی GTAV در تاریخ ۱۲/۲۴ معرفی و در تاریخ ۰۳/۱۲ در آمریکا منتشر می شود.سایت آمازون تا به حال نسخه pc عنوان های بسیاری را درست پیش بینی کرده است و میتواند این خبر نیز صحت داشته باشد ولی تا راکستار رسما خودش تایید نکند طرفداران آرام نمیگیرند .تصویر زیر متن خبر است که نمیتوان به تصویری اعتماد کرد میتواند یک تصویر ساختگی از پشتیبانی آمازون برای جوسازی باشد!!! من به شخصه امیدوارم واقعیت داشته باشد چون واقعا این بازی ارزش این همه انتظار را دارد نظر شما چیست ؟

9. 2 کاربر از mohammad1196 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت PORSCHE 911's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    KARAJ

پيش فرض

تمام اینارو که آدم کنار هم میذاره میبینه امکان اینکه برای PC عرضه نشه نزدیک به صفره، اگر هم راکستار نمیخواست واسه PC بده نمیگفت ما الان نمیتونیم راجب نسخه PC صحبت کنیم، در حالی که روش راکستار تو نسخه های قبلی هم همین بوده.
    یک مورد رو فراموش نکنید،
    هر بازی به محض اینکه نسخه پی سی ش وارد بازار شد، فورن نسخه کپیش هم پخش شد! البته نسخه های کنسولی هم بازی کپی دارن ولی درصد امار نشون میده که امار دانلود بازیهای کپی pc از نسخه کپی کنسولی بیشتره! دلیلشم واضح هست، چون 1- قانون کپی رایت pc رو زاحتتر میشه دور زد(با کرک های متفاوت) ولی کنسول به دلیل طریق خاص اپدیت، رجیون بندی بازیها و ... یکم سختتره، 2- خوب مسلما الان تو هر خونه ای یک pc وجود داره، پس" قابل دسترس بودن"
    دلیله دیگه اینکه، راکاستار با اینکارش، هم فروش کنسولهای بازی رو بالا میبره هم فروش نسخه بازی کنسولی خودشو، چون با اینکار عاشقانه gta باید یا صبر کنن یا برن یک کنسول تهیه کنن! که مسلما اگر عاشق این بازی باشن، حتما کنسول تهیه میکنن تا اینکه بخوان برای نسخه pc صبر کنن، و راکستار هم داره به این قضیه دامن میزنه تا دارندگان pc کاملا دلسرد بشن! و برن سراغ نسخه های کنسولی بازی و خرید خود کنسول
    ( پس:فروش کنسول بیشتر= خرید بازی بیشتر)
    ولی جدی نگیرید، راکستار بعد اینکه نسخه های ps3-ps4 xbox 360 one رو فروخت و جیبش کاملا پر پول شد، حتما نسخه های pc هم تولید میکنه، تا امار دانلود+ فروش نسخه pc ش رو هم بالا ببره،
    در واقع راکستار میدونه که بیشتر کاربران نسخه pc این بازی رو به خاطر اینکه میشه بیشتر روش مانور داد ترجیح میدن به نسخه کنسولی! برای اینکه امار فروشش رو تا هنوز بازار کنسول داغه خراب نمیکنه!

راستی من جای جت پک رو پیدا کردم، توی یک برج بلنده

11. 2 کاربر از PORSCHE 911 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

یه سوال از دوستانی که XBOX 360 بازی میکنن
    XBOX 360 قابلیت اتصال موس و کیبورد را داره

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

یه سوال از دوستانی که XBOX 360 بازی میکنن
    XBOX 360 قابلیت اتصال موس و کیبورد را داره
    این وسیله هست

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما اینکه آیا تو ایران هست یا اینکه با همه بازی ها سازگاره یا نه نمیدونم

14. این کاربر از jahangir1400 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام من این بازی رو برای ایکس باکس 360 گرفتم حافظه ی داخلی ایکس باکس من پر هستش من قصد دارم سی دی اول این بازی که نیاز به نصب داره رو روی فلش نصب نم برای این کار فلشم رو میزنم به ایکس باکس تنظیمات مربوط به فلشم رو انجام میدم بعد سی دی رو میزارم تو دستگاه نصب بشه و ازم می پرسه کجا میخوای نصب کنی میزنم رو فلش اما هرچی می زنم رو فلش مثل این که قبول نمیکنه در ضمن فلش من 8 گیگ هستش تورو خدا راهنماییم کنید

پروفشنال Karistias's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شهریار

پيش فرض

سلام من این بازی رو برای ایکس باکس 360 گرفتم حافظه ی داخلی ایکس باکس من پر هستش من قصد دارم سی دی اول این بازی که نیاز به نصب داره رو روی فلش نصب نم برای این کار فلشم رو میزنم به ایکس باکس تنظیمات مربوط به فلشم رو انجام میدم بعد سی دی رو میزارم تو دستگاه نصب بشه و ازم می پرسه کجا میخوای نصب کنی میزنم رو فلش اما هرچی می زنم رو فلش مثل این که قبول نمیکنه در ضمن فلش من 8 گیگ هستش تورو خدا راهنماییم کنید
    عزیز فلشت حداقل باید 16gb باشه چون فلش 8gb دقیقا 8 گیگش قابل استفاده نیست واینکه بین 16 و 8 هم فلش نداریم مجبوری 16gb بگیری.
    Last edited by Karistias; 01-01-2014 at 14:39.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •