تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 203 از 720 اولاول ... 103153193199200201202203204205206207213253303703 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,021 به 2,030 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

اگه نباشه جاش خالی می مونه kambiz11000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

نه منظور من e30 که ال ای دی پاناسونیکه
    مدل ST30 بالاتره ولی باید از نزدیک تصویره 2 تاشو ببینی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام

من پنل را از امارات خریدم.
    سایز 65
    قیمت هم با حمل و نقل حدودا 6.5

سپاس

3. 3 کاربر از behroozgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه smk1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

دوستان من مشکلی که با این تی وی دارم اینکه موقع دیدن تصاویر 3 بعدی از فاصله بیشتر از 4-5 متر تصویر از هم می پاشه، اما وقتی نزدیک میشم دوباره درست میشه !!! آیا این مسئله واسه تمام تی وی ها صادقه یا اینکه مشکل از تی وی منه ؟
    آیا تنظیم خاصی برای دیدن تصاویر 3 بعدی وجود داره ؟ (مثلا تنظیم فاصله از تی وی)

سپاس
    شما ببینید برد عینک تا چه فاصله ای هست احتمال داره عینک تو فاصله زیاد نتونه خودش رو سینک کنه یعنی ارتباطش با تی وی قطع میشه مثل حالت عینک خاموش یا باطری خالی

5. این کاربر از smk1981 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام

سایز 65

سپاس
    خودت آوردی؟گمرکی هم پرداخت کردی؟

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

سلام

سایز 65

سپاس
    عزیز لطف کن یه توضیحی درباره کیفیتش بده.
    ازش راضی هستی؟

اینم 65VT30 :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کد:
    تو این دو تا عکس منظورم توجه به سایزه tv هست. نه کیفیت تصویر چون پلاسماها تو عکسها مثل LED کنتراستشون خوب نمی افته.
    Last edited by poonel; 04-10-2011 at 22:55.

8. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

65 سایز خوبیه ولی در بعضی موارد سایز بزرگتر کیفیت کمتری داره.
    Last edited by kambiz11000; 04-10-2011 at 23:22.

10. این کاربر از kambiz11000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام

در مورد گمرکی باید بگم که نه پرداخت نکردم، چون من در ابتدا قصد داشتم تی وی را از اروپا یا آمریکا وارد کنم اما بعد از یک کم پرس و جو دیدم اصلا به صرفه نیست !!! (شاید اگه اجازه ورود پیدا می کرد و مثلا اتفاقی تو ترخیص پیش نمیومد بیش از 12 میلیون تمام می شد) پس بنابراین ناچارا از امارات و به صورت آزاد وارد کردم !!!

در مورد کیفیت باید بگم که کیفیت فیزیکی و ساخت پنل واقعا حرف نداره و بی نظیره (پنل کامل ساخت ژاپن هست)
    اما در مورد کیفیت تصویر مثل اکثر پلاسما های پانا در تولید رنگ مشکی عمیق و رنگ های واقعی و زنده عالی، اما در مورد رنگ سفید و برایتنس نسبت به ال ای دی و ال سی دی تیره تر میزنه. من روی مد داینامیک پنل را ست کردم و اصلا درخشندگی را تغییر ندادم.

در مورد سافتور هم در اولین استارت آپ، پنل حدود 20 دقیقه آپدیت شد و به آخرین ورژن فرم ور آپگرید شد. تمامی آپلیکیشن ها مثل اسکایپ، یوتیوب و.... هم به خوبی کار می کنند.

سپاس

12. 3 کاربر از behroozgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام

در مورد گمرکی باید بگم که نه پرداخت نکردم، چون من در ابتدا قصد داشتم تی وی را از اروپا یا آمریکا وارد کنم اما بعد از یک کم پرس و جو دیدم اصلا به صرفه نیست !!! (شاید اگه اجازه ورود پیدا می کرد و مثلا اتفاقی تو ترخیص پیش نمیومد بیش از 12 میلیون تمام می شد) پس بنابراین ناچارا از امارات و به صورت آزاد وارد کردم !!!

در مورد کیفیت باید بگم که کیفیت فیزیکی و ساخت پنل واقعا حرف نداره و بی نظیره (پنل کامل ساخت ژاپن هست)
    اما در مورد کیفیت تصویر مثل اکثر پلاسما های پانا در تولید رنگ مشکی عمیق و رنگ های واقعی و زنده عالی، اما در مورد رنگ سفید و برایتنس نسبت به ال ای دی و ال سی دی تیره تر میزنه. من روی مد داینامیک پنل را ست کردم و اصلا درخشندگی را تغییر ندادم.

در مورد سافتور هم در اولین استارت آپ، پنل حدود 20 دقیقه آپدیت شد و به آخرین ورژن فرم ور آپگرید شد. تمامی آپلیکیشن ها مثل اسکایپ، یوتیوب و.... هم به خوبی کار می کنند.

سپاس
    سلام امیدواریم لحظات خوشی را با تلویزیونتون سپری کنید.
    1_با 50 هرتز سیستم پخش آسیا و اروپا که از ماهواره پخش می شه فلیکر (سوسوزدن تصویر) در چه حدی میبینید؟
    2_مثل ST30 تا 6 عدد لامپ میشه روشن کنی؟
    3_کیفیت SD چطوره؟
    4_CrossTalk در فیلم سه بعدی از این عکس کمتره؟
    کد:
    Last edited by kambiz11000; 05-10-2011 at 12:28.

14. 2 کاربر از kambiz11000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام امیدواریم لحظات خوشی را با تلویزیونتون سپری کنید.
    1_با 50 هرتز سیستم پخش آسیا و اروپا که از ماهواره پخش می شه فلیکر (سوسوزدن تصویر) در چه حدی میبینید؟
    2_مثل ST30 تا 6 عدد لامپ میشه روشن کنی؟
    3_کیفیت SD چطوره؟
    4_CrossTalk در فیلم سه بعدی از این عکس کمتره؟
    کد:
    سلام

ممنون از لطف شما دوست عزیز،

1- والا من رسیورم را روی 60 هرتز و خروجی HDMI گذاشتم، به طوریکه روی هر کانالی که دکمه info ریموت تی وی را می زنم این اطلاعات نمایش داده میشه: HDMI1 - 1080i - 60Hz
    من خیلی خیلی به این قضیه فلیکر توجه کردم اما اصلا تا این لحظه چنین چیزی ندیدم ! حتی 1 بار !!! حالا یا مشکل از چشمای منه یا مربوط به همون تنظیم ----- میشه.

2- والا جایی که تی وی من هست یه لوستر 10 شاخه دوتایی (مجموعا 20 لامپ 60 وات) + 2 عدد مهتابی 40 وات همیشه روشنه، ولی به نظر من تصویر قابل قبوله، اما واقعا هرچقدر از میزان شدت نور محیط کم میشه تصویر بهتر و بهتر میشه و تو محیط تاریک فوق العاده میشه !!!

3- تصویر SD با رزولوشن 576*720 خیلی خوبه اما رزولوشن های پایین تر زیاد جالب نیست ! البته این مسئله به سایز تی وی هم ربط داره. تو این سایز کیفیت تصویر SD با رزولوشن کمتر از 578*720 کلا جالب نیست.

4- والا این تصویری که شما گذاشتید را من اصلا تا این لحظه تو سه بعدی بهش برخورد نکردم !!! اگه دیدم چشم حتما همین جا بیان می کنم.

سپاس
    Last edited by behroozgh; 05-10-2011 at 22:03.

16. 4 کاربر از behroozgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام

ممنون از لطف شما دوست عزیز،

1- والا من رسیورم را روی 60 هرتز و خروجی HDMI گذاشتم، به طوریکه روی هر کانالی که دکمه info ریموت تی وی را می زنم این اطلاعات نمایش داده میشه: HDMI1 - 1080i - 60Hz
    من خیلی خیلی به این قضیه فلیکر توجه کردم اما اصلا تا این لحظه چنین چیزی ندیدم ! حتی 1 بار !!! حالا یا مشکل از چشمای منه یا مربوط به همون تنظیم ----- میشه.
    سلام
    راههای غیر مستقیم قبلا وجود داشت که فلیکر را کمتر میکرد ولی میبینم شما اولین نفری هستید در دنیا که این مشکل 50 هرتز را به طور مستقیم برای آسیا و اروپا حل کردید که تکنولوژی آسیا و اروپا را میتونه جلوتر بندازه ضمنا ریسیور شما هم می شه رو 50 هرتز گذاشت هم 60 هرتز یا خودتون این قابلیت را به صورت غیر شرکتی یعنی ( خارج از برنامه شرکت سازنده) و از خلاقیت فکر خودتون اظافه کردید؟

18. 2 کاربر از kambiz11000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •