تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 203 از 396 اولاول ... 103153193199200201202203204205206207213253303 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,021 به 2,030 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

اسطوره هم معنی میده. اما معنی اول و بقول معروف دیفالتش به معنی افسانه هست.
    آخه اسطوره مال دنیای واقعیه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام .من یه مشکلی دارم
    وقتی بازی فیفا 13 را یا فیفا 12 را اجرا می کنم بازی اجرا میشه ولی رو صفحه ea sport که پایینش نوشته fifa 13 قفل میکنه و هیچ اتفاقی نمی افته.بعد 3-4 دقیقه هم صفحه سیاه میشه
    تو فیفا 12 اول این مشکلو نداشتم ولی نمی دونم چرا یک ماه آخر اینجوری شد.
    چه دلیلی میتونه داشته باشه؟
    خواهشا کمکم کنید.
    تروخدا هرکی هر نظری داره بگه 2 ماه بود واسی این بازی لحظه شماری می کردم.ممنون از همتون

داره خودمونی میشه shiraz_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

مزخرف ترین کریری هست که تا حالا توی فیفاها دیده بودم.....از حالت legandry رسیدم به semi-pro باز هم cpu همه کار می کنه.....اونقدرها هم فیفا باز هستم که بدونم مشکل از جایی دیگه هست...
    من چند ماه منتظر موندم واسه فیفا که بیاد و فقط کریر بزنم اما نمی دونم چرا اینطوری شده....

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

منظورت از پرو همون virtual pro هست ديگه؟ راجع بهش صحبت مي كني؟

Ultimate team چيه؟من رفتم ديشب اولين بازيمو انجام دادم تو تورنمنتي كه گذاشته بود(البته لايو بودم والبه انلاين بسس واسه اين بخش نخاست)و بازيم بردم ولي بدون لينكه save بشه رفت به main menu فيفا..حالبم خراب شد..

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

منظورت از پرو همون virtual pro هست ديگه؟ راجع بهش صحبت مي كني؟

Ultimate team چيه؟من رفتم ديشب اولين بازيمو انجام دادم تو تورنمنتي كه گذاشته بود(البته لايو بودم والبه انلاين بسس واسه اين بخش نخاست)و بازيم بردم ولي بدون لينكه save بشه رفت به main menu فيفا..حالبم خراب شد..
    اره پرو همونه واقعا خیلی باحاله بازیکنتون رو درست میکنی و بعد درحالت انلاین باید قویش کنی خیلی خیلی باحاله به نظر من یه چند دستی بری میفهمی چه حالی میده
    الاتیمیت تیم هم مدی هست مثل کریر مد ولی از نوع انلاینش میتونی باشگاه جدید بخری بازیکن جدید بخری مثل من مسی رو دارم میتونی در اونجا به من پیشنهاد 2 اوشلوق بدی منم قبول کردم ترانسفر انجام میده کلا خیلی این مد هم حال میده یه تیم ضعیف بهت میده و یه سری کارت که باید مدیریت تیم رو به عهده بگیری و روبراهش کنی و ستاره هاش رو ببری بالا و......

کسی راهکاری واسه دفاع مقابله پاس های هوایی پشت دفاع نداره ؟

شما تیک آفساید گیری رو می زنید یا از دفاع پوششی استفاده می کنید ؟
    ببین بستگی داره به نظر من تاکتیک خیلی مهمه نوع ارنج تیم اگه زیاد توپ هوای ازت رد میشه خب میانه زمینتون رو قوی کنید یعنی یه ترکیب بزار وسط های زمین یه کم شلوغ شه اگه فیفا 12 با میلان بازی کردی واقع میانه شون خیلی قوی بود یا همون افساید گیری رو انجام بده اگه سریع هستی و بقول معروف پروفشنال هستی با انالوگ راست و خوندن بازی حریف میتونی درصد موفقیت خودتون رو ببری بالا و همیشه یادت باشه سریع رو به بازیکن حریف نرو یا دوتا بازیکن نیار برای پرس که کار دستت میده در مواقعی
    موفق باشید
    Last edited by khelane; 15-10-2012 at 21:13.

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

حیف این بازی که همچین کریر مدی داره واقعا اشغاله با این کریر مد بازی بیشتر شبیه این بازیهای ت خ م ی تخیلی شده تا یه بازی فوتبال. تیم حریف تو کریر مود انگار از فضا اومده طوری که اگه من به بازیکنام موتور جت وصل کنم نمیتونم به بازیکناشون برسم 20 تا پاس از محوطه زمین خودشون انداختن تو محطوه جریمه من هر 20 تاشم دقیق فرود اومده رو سر یا پای بازیکنا پاساشون یدونشم اشتباه نمیره من با هزار بدبختی و فلاکت حمله میکنم به گل میرسم اونوقت تیم حریف از دقیقه 85 تا 90 هر جور شده صد در صد گل مساوی یا برتری رو میزنه به صورت کاملا ت خ م ی. مگه میشه مهاجماشونو دفاع کرد همین الان انگشتام بی حس شده از بس دکمه هارو فشار دادم ولی تو بازیه دوستانه راحت به هه تیما 3.4تا میزنم.یکیم اینکه تو کریر مود سرعت مدافع حریف از سرعت بهترین مهاجم من بیشتره دیگه داره حالم از کریر مود بهم میخوره کم مونده کلا بازیو از سیستم پاک کنم

7. این کاربر از pouyasony بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

والا منکه خیلی وقت بازی ندارم اما تو کریر دارم صفا می کنم
    با آرسنال 2 به 1 به چلسی باختم با من یو مساوی کردم اما بازی های دیگرمو بردم
    راستی تو زمین لیورپول 2 هیچ عقب بودم 2 تا زدم تو دقیقه نود هم یکی دیگه زدم
    به نظرم خیلی طبیعیه البته تا به حال کریر رو در حالت لجندری نرفتم چون از تعاریفی که شنیدم جیگر نمی کنم برم طرف لجندری

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

خیلی عجیبه

دفعه اول کریر با موناکو بازی کردم و هر چی جام بود رو درو کردم و رفتم واسه فصل بعدی اما کرش میکرد . شنیده بودم کرش میکنه

یه کریر جدید شروع کردم با مادرید اما دیگه کرش نمیکنه و الان وسط فصل دوم هسم !!!! معلوم نیست چی به چیه !

بازیکنا چه زیاد مصدوم میشن ! راموس تیاگو سیلوا و یحیی توره 5 ماه مصدوم ! روبن 1 ماه !

بخش ملی هم بلژیک دستمه

خیلی تیم خوبیه کلی حال کردم باهاش . با آلمان و پرتغال هم گروه بودم لهشون کردم اساسی
    تیمش هیچی کم نداره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من ایکس باکسم ntsc j هست و بازی فیفا 13 از نوع برنر مکس شم گرفتم اما بازم نیومد ، می خواستم ببینم راهی هست این بازی رو اجرا کنم ؟ و ایا ریجن ntsc این بازی هم اومده یا نه؟

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام من ایکس باکسم ntsc j هست و بازی فیفا 13 از نوع برنر مکس شم گرفتم اما بازم نیومد ، می خواستم ببینم راهی هست این بازی رو اجرا کنم ؟ و ایا ریجن ntsc این بازی هم اومده یا نه؟
    آره من کنسولم ntsc u هست بازی رو از جایی تهیه کردم(پستی)مشکلی ندارم
    اگه خواستی بگو پ خ بدم بهت از کجا بگیری

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •