تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 203 از 251 اولاول ... 103153193199200201202203204205206207213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,021 به 2,030 از 2501

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2013

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    دوستان من این بازی رو امروز نصب کردم و بدون مشکلی داره اجرا می شه فقط چند تا سوال داشتم:

• بازی که تازه نصب می شه چه کارهایی رو باید روش انجام بدیم تا بازی بروز و کاملتر بشه
    • در کل پچ چیه و چه کاری انجام می ده و اینکه وقتی یه پچ جدید رو نصب می کنیم باید پچ های قبلی رو باید پاک کنیم ؟ در این صورت تاثیراتش از بین نمی ره؟
    • پچی هم در مورد لیگ برتر خودمون هستش؟
    • فرق بین PESJP Patch 2013 و PESEdit 2013 چیه؟ کدوم بهتر هستش؟
    • DLC چیه؟
    • پچ های رسمی رو می شه همراه پچ های کامل نصب کرد؟ اصلا نیازی به این کار هستش؟
    • آخر اینکه همه ی اینها باید و همه شون باهم نصب بشه؟

پیشاپیش ممنون
    1- فقط باید پچ نصب کنی.
    2- پچ همه چی بازی رو درست میکنه. لباسای تیم ها و آرم تیم ها و اسم تیم ها و نقل و انتقالات و .... . پچ جدید هم که میاد کامله و باید از اول نصب کنید. خودش میگه قبلی رو پاک کنید ولی فکر کنم پاک هم نکنیم مشکلی نداشته باشه. ولی بهتره پاک کنیم و دوباره از اول نصب کنیم.
    3- نمی دونم ولی اگر هم باشه مطمئناً چیز کامل و خوبی نیست.
    4- پچ های PESEdit کامل تر و بهتر هستند و بیشتر هم استفاده میشن.
    5- آپدیت هاییه که کونامی هر چند وقت یک بار میده که با نصب پچ های PESEdit این DLC ها هم به طور خودکار نصب میشه.
    6- بله مثلاً آخرین پچ PESEdit پچ 3.2 هست که همه آپدیت های رسمی رو هم شامل میشه. توی سایت های مختلف مثل سافت گذر یا سافت98 هست و می تونید دانلود کنید.
    7- همونطور که در بالا گفتم که یچ PESEdit 3.2 رو که نصب کنید همه چیز نصب میشه و نیاز به چیز خاصی ندارید.
    Last edited by Mehran14233; 17-03-2013 at 12:03.

2. 5 کاربر از Mehran14233 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

پچی هم در مورد لیگ برتر خودمون هستش؟
    اره هست:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 98.ir/game/15901-persianmw-pes.html

4. 3 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    Gelspie

پيش فرض

سلام دوستان.
    شما تنظیمات Player Assistance رو چه طور میزارید... آخه واسه من بازیکنا موقع دفاع خیلی دیر عوض میشن و بیشتر مجبورم به صورت دستی Curser رو عوض کنم....
    ممنون میشم کسی راهنمایی کنه

6. این کاربر از H 2 H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان.
    شما تنظیمات Player Assistance رو چه طور میزارید... آخه واسه من بازیکنا موقع دفاع خیلی دیر عوض میشن و بیشتر مجبورم به صورت دستی Curser رو عوض کنم....
    سلام دوست عزیز . فکر کنم اکثر دوستان گزینه Change Cursor را روی Semi-Assisted میزارن ..... برای منم روی همین گزینه است و مشکلی ندارم ......

8. 4 کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

سلام دوستان.
    سلام

گزینه ی ASSISTED این امکان رو به شما میده که در تمام مراحل بازی یعنی چه دفاع کردن چه حمله کردن خود بازی واسه شما به طور اتوماتیک یه بازیکن سوئیچ میکنه و شاخص رو به بالا سر اون انتقال میده .

• SEMI- ASSISTED :

این گزینه در موقع حمله کردن و موقعی که پاس به هم تیمی میدین به طور خودکار شاخص به بالا سر بازیکنی که توپ زیر پاشه میده ولی در موقع دفاع دیگه خودش به طور اتوماتیک بازیکن سوئیچ نمیکنه و شما میتونید هر بازیکنی رو که میخواید سوئیچ کنید و شاخص رو به بالا سرش ببرید .

• UNASSISTED :

این گزینه نه در موقع حمله سوئیچ رو عوض میکنه نه در دفاع . یعنی اگه شما تنظیمتون رو روی این گزینه انجام بدین مثلا اگه صاحب توپ باشین و به بازیکن همتیمی خودتون پاس بدین دیگه اون بازیکن همتیمی در اختیار شما نیست و شما برای اینکه کنترل بازیکن هم دسترو بدست بیارید بعد هر پاس باید تند تند سوئیچ کنید .

• FIXED :

این گزینه رو وقتی انتخاب کنید یه لیستی از بازیکنا واسه شما میاد که فقط میتونید یه بازیکن روالبته به جز دروازبان انتخاب کنید و ۱۰ بازکن باقی در اختیار کامپیوتر هستند . اگه بازیکنی که انتخاب کردین رو میخواین عوض کنید تو همون منوی START برید توی SELECT PLAYER و این کارو انجام بدین .
    من خودم SEMI- ASSISTED میذارم چون موقع دفاع کردن بیشتر به کارم میاد

10. 9 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    Gelspie

پيش فرض

ممنون از دوستان که راهنمایی کردن مشکل حل شد.
    چه ترکیبی بیشتر جواب میده ؟؟؟ ترکیب دفاعی یا تهاجمی ؟؟

12. این کاربر از H 2 H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خواهش میکنم دوست عزیز ..... این سوال به خیلی چیزها بستگی داره مثلا شما چه تیمی انتخاب کنید ؟! چه بازیکن هایی در اختیار دارین ؟! خودت از چه سیستمی خوشت میاد ؟! حتی به سبک بازی ات هم بستگی داره ! مثلا من خیلی هجومی بازی میکنم و با یووه همون 2-5-3 خودشو بازی میکنم ..... ولی فکر کنم بهترین سیستمی که روی همه تیم ها بتونه جواب بده و میشه هم هجومی بود هم تدافعی ، سیستم 1-5-4 باشه ..... بازم میگم بستگی به خودت داره و تیمی که انتخاب میکنی

14. 2 کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

من با رئال مادرید 4-1-2-3 بازی میکنم ...
    2 تا دفاع وسط ، 2 تا کنار ، 1 هافبک دفاعی ، 2 تا هافبک هجومی ، 2 تا اس اس ، 1 کی سی اف (رونالدو رو میزارم نوک) ...

باهاش میشه مثل سگ به کامپیوتر گل زد ، ولی اگه با کسی بازی کردی این ترکیب رو نچین ، زیاد گل میخوری ...

16. 3 کاربر از masoud93 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    بنده بازی رو روی سیستم مغازه نصب کردم و گهگاهی بازی میکنم الان هم فصل دوم دارم بازی میکنم بخش ستاره شدن bal با ادیتورش یه ذره بازیکنم رو قوی کردم و هربازی که مربی منو میاره داخل میتونم حداقل یه گل بزنم و یا پاس گل بزنم اکثر بازی هام مرد میدان و 7.5 ئ 8 میشه امتیازم ولی همچنان تو سال دوم بازیم هستم ولی ثابت نیستم
    ایا روالش همینطوریه قبلا اینطوری نبود تو نسخه 10 بازی اینطوری نبود

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

من با رئال مادرید 4-1-2-3 بازی میکنم ...
    2 تا دفاع وسط ، 2 تا کنار ، 1 هافبک دفاعی ، 2 تا هافبک هجومی ، 2 تا اس اس ، 1 کی سی اف (رونالدو رو میزارم نوک) ...

باهاش میشه مثل سگ به کامپیوتر گل زد ، ولی اگه با کسی بازی کردی این ترکیب رو نچین ، زیاد گل میخوری ...
    سلام
    من که با سیستم 3-3-4 بازی میکنم. سیستم نه هجومی کامل هست نه تدافعی کامل. یه جورایی یکی به نعل و یکی به میخ هوای همه جاها رو داره.
    البته اگر با این سیستم ، شل شل بازی بشه احتمال گول خوردن زیاده. ولی اگر همون اول بازی گول ات رو بزنی و بقیه بازی رو با حمله به حریف یپش ببری. مشکلی پیش نمیاد.

19. این کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •