شاید بشه با گذاشتن تعداد بیشتری لینک یه مقدار بیشتر دانلود کرد و به نزدیک 4 گیگ رسوند !
قطعی زیاد نداره ولی خب پیش میاد و معمولا نهایت بین 10 تا 15 دقیقه دوباره وصل میشه...
شاید بشه با گذاشتن تعداد بیشتری لینک یه مقدار بیشتر دانلود کرد و به نزدیک 4 گیگ رسوند !
قطعی زیاد نداره ولی خب پیش میاد و معمولا نهایت بین 10 تا 15 دقیقه دوباره وصل میشه...
همچنان سرویسم قعطه..
این مخابرات و دوستانشان بازی ای که با اعصابِ ما نکرده باشند ندارند، این ما هستیم که هزاران بازی با اعصابِ کرده نشده داریم
صد بار لب گشودم و بیرون نریختم..خون ها که موج میزند از سینه تا لبم
خواهشا هرکدوم از دوستان میدونه حالت رایگان 1 تا 6 برقرار هست یا نه تو تاپیک بگه ممنون میشم ...
تا قبل 1 دانلود دارم میخوام بدونم ...
این طور که من امتحان کردم ، ترافیک کم نمیشه از ساعت 1 ! جالبه این سیستم جدید تفکیک نمی کنه دانلود رایگانو ! فقط از حجم اصلی کم نمی کنه!
بله برای منم همینطور شده !
به حرف شما اینکار کردم ها ! صبح بلند شم ببینم 2 گیگم پر پر شده ... دی:
دوستان سرویس 2 مگ باحجم 2 گیگ گرفتم ! ماهی 19500 ...
سرعت دانلودم اگه از 1 به بعد رایگان باشه همون 2 مگابیت هست معادل 250 کیلوبایت بر ثانیه ! مو لا درزش نمیره ! نه بالاتر نه پایین تر !!!!
سلام
من سرویس 256 از مخابرات آمل دارم سرعت دانلود شبانه ام خیلی پایین اومده! قبلا خیلی سرعت خوب بود . برای دوستان دیگه هم همین طوره یا فقط برای من اینطوریه؟
سلام ظاهرا برا همه اینجوری شده
صفحات قبلی رو بخون متوجه میشی چه خبره تو مازندران! یه ارامبخش قبلش بخور!زلزله اومده 10 ریشتری! مخابراتو ترکونده!
فکر کنم نتونستن ببینن شاتل و امثاله شاتل دزدی میکنن مثل آب خوردن،اونوقت سره اینا بی کلاه مونده! مخابرات هم زده رو دست شاتل و بقیه! ماشالا!
![]()
من طرح 2048 office شاتل رو دارم ماهی 5گیگ، ماهانه 25000تومن! شب رایگان ندارم! همیشه هم سرعت آخر شبا بسیار کم میشه! بعضی شبا به ده کیلو بایت میرسه! ولی قابل تحمله فعلا! خبر مرگم میخواستم از مخابرات بگیرم(بابل) که زلزلهء اخیر پیش اومداینم تست سرعت من! همیشه همینه! زیاد عوض نمیشه! عکس دان استریمم هم میذارم! همیشه همینه! از اول همین بوده و احتمالا خواهد بود!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سرویس 2 مگ فکر کنم بهترین سرویس رو میده ... بطور ثابت سرعتم رو همون 2 مگابیت هست ...
همین الان رو 250 هست و داره دانلود میکنه ...
اگه شبانه اش از 1 تا 6 باشه تو 5 ساعت حدود 4 گیگ و خورده ای دانلود میشه کرد ...
که باز هم به نسبت شرکت های دیگه خیلی خوبه !
هنوزم دلیلی نمیبینم آی اس پی رو عوض کنم ! بس که بقیه ی آی اس پی ها شرایطشون افتضاح تر هست !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)