سلام حمید جان
فقط برای پیوره
پیام خصوصی رو چک کنید.
سلام حمید جان
فقط برای پیوره
پیام خصوصی رو چک کنید.
Last edited by kases; 30-04-2013 at 00:38.
بله قبلش دو سه هفته از تریال استفاده کرده بودم ولی من توی کلید کسپر خوش شانسم تا حالا فقط یکبار کلیدم دو روزه غیر فعال شد ولی قبل از اون یدونه 6 ماهه داشتم راحت کار کرد الان هم یک کلید دارم 9 ماه دیگه اعتبار داره و دو هفته ای هست ازش استفاده میکنم.
حالا بجز نصب ویندوز،راه دیگه ای هست که اثرات اون تریالش از بین بره؟
--------
قوانین اون برنامه رو پاک کنم یا کل قوانین موجود در packet rules رو؟
همین که تریال فعال شد بعد از یک ماه مهلتش تموم میشه حالا اگه راه حلی پیدا کردم خدمتتون عرض میکنم.
من هم شانس دارم کلیدهام دیر به دیر بلاک میشه ولی این اواخر pure بدجور اذیت میکرد
قوانین برنامه رو پاک کنید . اگر در packet ruel قوانین خاصی ساختین پاک کنید. در تصویر ندیدم قوانینی خاصی به فایروال اضاف کرده باشید !!
یادم هست گفتین قبل از بالا اومدن کسپر سیستم به نت وصل میشه شاید در همون زمان اندک این اتصال صورت میگیره!!!
و اینکه نسخه اینترنت سکیوریتی برای شما سریعتر بالا میومدیا pure؟
لطفا نظرتون در مورد pure بگید؟می خواستم بدونم رو سیستم شما چجوری کار میکنه ؟
ممنون
Last edited by kases; 30-04-2013 at 01:22.
پس باید در مدت اولین تریال کسپر استفاده بشه.من برای kis گفته بودم که از تریال استفاده میکردم.چندین ماهه که داشتم استفاده میکردم و 10 روز پیش pure رو نصب کردم و همون روز از یک کلید استفاده کردم.
-------
اون برنامه هم اتصالش خیلی بیشتر از اینهاست مثلا دو روز پیش 40 مگ مصرف کرده بود که احتمالا اونطور که بقیه میگن،موقع اتصال به ابزارهای ف.یلترینگ ،برنامه های مسدود شده به اینترنت وصل میشوند.
**این یک مشکل مهمه که(در کومودو هم گزارش شده) باید اول تایید بشه و بعد یه راه حل براش پیدا کنیم**
--------
درباره پیور:
همین الان سیستم رو ریستارت کردم 1 دقیقه و 45 ثانیه طول کشید تا پیغام کسپر اومد.کلا چه در استارت آپ و چه در حین کار کردن با برنامه های دیگه،تفاوت خیلی محسوسی در سرعت ندیدم.اما همونطور که شما گفته بودی،اینترفیس در kis خیلی زیباتره و من پس از چندتا تست با پیور،به اینترنت سکوریتی برخواهم گشت.
ضمنا اصلا از قابلیت back up در پیور خوشم نیومد چون یکی از بزرگترین معایبش اینه که فقط فولدر رو میشه بهش معرفی کرد و نه فایل.
-------
من هم خوشحال میشم نظرات شما رو به عنوان یک کاربر حرفه ای، درباره پیور بدونم.
Last edited by mohammad_87; 30-04-2013 at 02:41.
سلام
من فایل آپدیت Kaspersky Anti-Virus 6.0 for Windows Workstations میخوام.
حجمش آپدیتش زیاده و با سرعت کم دانلود میکنه. میخوام بدم idm حالشو ببرم!تو نت هم گشتم نبود فایل آپدیتش!
ممنون از برو بچ
Last edited by Ghaioom; 30-04-2013 at 12:41.
با سلام
اساتید من کاسپر ورژن pure 2 رو دارم قبلا با تTrial Reset تمدیدش می کردم اما الان دیگه تمدید نمیشه لایسنس حذف میشه
اما بعد از وصل شدن به سرور باز همون لایسنس قدیمش رو می گیره
سلام قیوم جان
بنده چندماه پیش هم خدمت شما عرض کردم این نسخه به درد کاربر نمی خوره ، چون قدیمی شده و نسبت به سوییت های جدید خیلی عقب هست ولی انگار شما راه خودتون رو میرید.
این همه من برای شما حرف زدم یعنی با دیوار بودبرو سراغ همون نود لااقل از این امنیتش بیشتره
![]()
این مال یه اداره هست. دست خودمه بزارمش یا بردارم.ولی با خودم میگم بزار باشه D:
اگه قدیمیه چرا آپدیتش زیاده؟! 100 خورده ای مگه انگار ! دی / اینو بگم که اخرین دیتابیس آپدیت مال 2011 هست! فکر کنم واسه همین باشه دی
سلام
به نظر میاد تریال ریست شما از کار افتاده بهتره از کلید استفاده کنید
تو تاپیک کرک و سریال در خواست بدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
محمد جان من فقط یه کاربر معمولی هستم
من قبلا از نسخه pure خوشم نمیومد سنگین بود
اما بعد از استفاده از نسخه بتای pure3 متوجه شدم رو سیستم من خیلی بهتر از نسخه اینترنت سکیوریتی کار میکنه امیدوار شدم و منتظر نسخه نهایی موندم بعد از استفاده دیدم بله برای من خیلی بهتره و باهاش خیلی سریع ارتباط بر قرار کردم
یکی از قابلیتهایی که باعث شد به طرف pure برم پسورد منیجر بود از پسورد منیجرش خوشم اومد حتی میشه برنامه ها رو در این بخش تعریف کرد تا پسوردها رو اتوماتیک وارد برنامه کنه مثل برنامه یاهو مسنجر و ........
البته من از برنام های دیگه ای استفاده نکردم که ببینم چه تفاوتی با پسورد منیجر کسپر دارن
زمان بوت سیستم به خیلی چیزها برمیگرده مثل سخت افزار و تعداد برنامه هایی که در استارت اپ هستندو.... رو سیستم من از زمان ریستارت کردن تا اماده بکار شدن کسپر حدود 1 دقیقه 5 ثانیه طول کشید (فقط کسپر در استارت اپ ) اما با اضاف کردن 3 برنامه به استارت اپ این زمان به 1.17 ثانیه افزایش پیدا کرد(ویندوز 8)
قابلیت بکاپ در pure در حد برنامه های تخصصی در این زمینه نیست به هر حال مثل بقیه شرکتها کسپر هم این قابلیت رو در محصولاتش قرار داده نباید انتظار داشت مثل برنامه های تخصصی باشه.
........
در مورد برنامه شما
اگر از برنامه های دور زدن ف ی ل ت ر ی ن گ و ...... استفاده نکرده باشید مطمنن یکی از سرویسهای برنامه شما بلاک نشده.
اسم دقیق برنامه ویا لینک دانلود برنامه رو بزارید تا من هم تست کنم .؟؟؟
اگر سوالی بود در خدمتم ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)